Ga naar inhoud
  • 0

Schudden


steef32
Go to solution Solved by steef32,

Vraag

Hoi heren. 
 

sinds ik de Passat gekocht heb merk ik bij 60 a 70 km/u schudden. Bij de garage zijn aandrijfassen gecontroleerd en goed bevonden. Nu verdenken ze de rubbers , of van de bak of van de motor. (Motorsteunrubbers)

Wat denken jullie hiervan ? Of zou het ook nog van de wielen kunnen afkomen?

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

8 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
  • Solution

Hoi heren.

De velgen waren na het poedercoaten erg mooi geworden. Nieuwe banden laten monteren en gisteren de velgen onder de auto gemonteerd.

Wat staat het mooi zeg en nog belangrijker hij rijd een stuk beter. Het schudden is ook over, ben daar erg blij mee! 

 

 

auto.jpg

auto 2.jpg

velg.jpg

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Heb je meer info?

Wat je voelt, trilling in je stuur, carrosserie. Wat voor uitvoering is het, 4motion of voorwielaandrijving. Hoe oud zijn de banden, welks staat zijn ze? Valt er nog meer op tijdens het rijden.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Ik heb zeker meer info. Excuus. Het is een 2.0 TDI 4 motion. Trilling is in waarneembaar in carrosserie. De banden heb ik geen idee hoe oud. Hij trekt naar rechts terwijl hij pas is uitgelijnd. Van de week banden voor met achter maar is wisselen kijken of dat verschil maakt 

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Ik heb de zomervelgen weggebracht om te laten repareren en poedercoaten . Deze komen van de week terug . Hierna nieuwe banden erop laten zetten  en dan onder de auto monteren. Auto is net terug van reparatie ivm oliekoeler lekkage. Ze hebben ook de bakolie ververst. Auto lijkt totaal wel veel lekkerder te schakelen en te rijden. De automaat was olie kwijt . Schudden is minder (storend) tot niet aanwezig . Als nieuwe banden erop zitten kan ik definitief uitsluitsel geven.

plaatje van de velgen toegevoegd 

19FBB816-8AFC-4820-B042-B06BE1F76BD2.jpeg

Link naar bericht
Delen op andere sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden