Ga naar inhoud

Vinniepilon

Moderators
 • Aantal items

  6277
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  26

Alles dat geplaatst werd door Vinniepilon

 1. Vinniepilon

  kromme remschijven

  Welkom op het forum! Voorstellen is niet verplicht maar wordt zeer gewaardeerd. Je kunt jezelf en je passat voorstellen in het Ik ben.....En ik rij..... topic. Bent u blij met onze hulp, steun dan de club. Zo word je Full Member Veel leesplezier namens het moderatorteam.
 2. Jan het is geen werk hoor, alleen doen als je het leuk vindt. Je inzet siert je👍🏻👍🏻
 3. Probeer het in iedergeval, en anders kijken in verre de ketting is opgerekt.
 4. Hoor je geratel als je hem start? en anders zou ik eerst is andere brandstof gaan proberen, 98 of hoger en kijk dan of er nog steeds klachten zijn?
 5. Hoe staat het met de ketting? Al is vervangen. Staat van onderhoud, wanneer zijn bougies vervangen, luchtfilter etc. Wat voor brandstof tank je en waar?
 6. http://www.oemepc.com/vw/part_single/catalog/vw/markt/RDW/modell/PA/year/2003/drive_standart/404/hg_ug/121/subcategory/121041/part_id/3691348/lang/e
 7. Welke motor en misschien een foto.
 8. Wat heeft ze gedaan. Dat het kon gebeuren? Gebeurd niet zo maar. Misschien de auto op slot gedaan met een deur open en toen de deur dicht gedaan met de sleutels binnenin.
 9. Je kan @Vdub een pb sturen om een afspraak te maken.
 10. Vinniepilon

  Turbo probleem

  Laat de garage het uitzoeken of maak een afspraak met Matthijs vdub op het forum.
 11. De Assen zitten met bouten op de flens geschroefd, dus die schroef je los en dan vervang je de as. Maar misschien dat er meer stuk is geweest door de as, en dat ze de flens eraf hebben gehaald. Maar je hebt nog niks gevonden met betrekking tot het geluid?
 12. Zet hem in zijn versnelling voor en achteruit en laat de koppeling iets opkomen en laat dan iemand luisteren onder de motorkap.
 13. Het gaat dus om een gebroken aandrijfas. Wat ik me zou kunnen voorstellen is dat de leiding naar de rembekrachtiging misschien lekt en dat je dat heb gehoord, of misschien een flexibele stuk van de uitlaat die lekt.
 14. Hoi Harald, iets minder schreeuwend bericht wordt ook gelezen. Maar vertel nu eerst even wat er allemaal gedaan is vooraf, wat mis is gegaan waardoor de bak vervangen moest worden. En hoor je het geluid nu nog wel of is het nu weg?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden