Ga naar inhoud

Ramen tinten B7 variant


roelh

Aanbevolen berichten

Ondanks dat de prijs erg mee valt, zit ik nog even met de rit erheen. Het is dik 1,5uur vanaf waar ik woon en de kilometers tikt ook aan.

Uiteraard is de kwaliteit/prijs waar het om draait. Ben nog wel benieuwd wat er in Gelderland, of iig dichtbij Doetinchem te vinden is.

En uiteraard waarbij de prijs zeer gunstig is en de kwaliteit goed ;-)

Dacht ik ook toen ik naar granada reed vanuit limburg.zou ik in granada gaan of toch malaga?hmm scheelde toch 180 km piet
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 year later...

Roelh! Heb je ramen in 2016 nog laten blinderen in Emmen? Ik heb voor aankomende zaterdag een afspraak staan, ik was benieuwd naar jou foto’s en tint waardes die je hebt genomen.

Heb mijne niet laten tinten.

@@Fopperr wel in Duitsland.

 

VW Passat b7 1.6 TWE Edition

 

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weeks later...

Zitten ook te denken aan ramen donkerder te maken. Heb bij de touareg al wel paar tinten donkerder achterin ivm privacy glas maar je kijkt nog zo naar binnen en de kids zitten soms te zeuren over zonlicht.

Omdat de sonniboys zeer goed bevallen zijn in de passat ( ook icm privacyglas ) zit ik hier weer aan te denken. Kosten €180 incl verzenden en als we dan ooit de auto weg doen verkoop je ze zo weet voor € 85-€100. 

Voordeel is ook dat je met raam open kunt rijden en alsnog verduisterd is en je geen vliegen/ongedierte in de auto komt. Alleen als je airco hebt rij je natuurlijk nooit met ramen open.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zojuist maar daad bij woord gevoegd en ze besteld. Ben benieuwd. Zal zodra ze binnen zijn en gemonteerd ff foto plaatsen wat het verschil is. Verwacht vergelijkbaar met wat ik in de passat had. Tourareg zal optisch altijd wel iets lichter blijven als je doek van panoramadak open hebt, zoals op bovenstaande foto.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zal je goed bevallen, alleen nadeel is dat in de wintermaanden er vocht tussen raam en sonniboy kan blijven hangen en bevriezen.

 

Daar heb ik in de passat in ieder geval nooit last van gehad. Las er toen dr tijd wel wat over op het forum. Scheelt misschien al wel dat wij de auto altijd onder de carport hebben staan en geen bevroren ramen hebben hierdoor. ( ja nu staat die even aan de straat omdat de vriendelijke vriend van de carglas mijn caddy raam moest fixen, en die had voorkeur om onder de carport te staan ivm regen)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die was dinsdag niet bij mij thuis het sterretje aan het maken.

Denk dat ik vanmiddag ff die schermpjes erin ga freubelen. Klusje hier gaat ondankbare harde wind wel voorspoedig. Misschien denk ik daar vanmiddag wel anders over als ik weer helemaal kapot ben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden