Ga naar inhoud

passatjuh87

Members+
  • Aantal items

    175
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

passatjuh87 won de laatste dag op februari 25 2018

passatjuh87 had de meest gelikete inhoud!

Over passatjuh87

Profile Information

  • Plaats
    oldenzaal
  • Naam
    michael van leeuwen

Recente bezoekers van dit profiel

587 profielweergaven

passatjuh87's Achievements

211

Community reputatie

  1. Ik heb 70 % dat is wat grijzig net niet zwart zeg maar daar krijg je ook geen problemen mee Zelf heb ik 50% dat is meer zwart Is net op de grens rij er zelf al 12 jaar mee Afkloppen nog nooit een bekeuring gehad maar dat risico is er wel
  2. Ali bombali zat te denken wat hij me dit jaar zal schenken En het zijn geworden nieuwe knippers voor de spiegels smoke ????????????
  3. Zijn dat die paarse stekkertjes ?
  4. Gisteren in Enschede geweest bij Vw speed mooie auto's gezien en ideeën op gedaan ???? Dat zelf gemaakte airride systeem op dak was ook heel bijzonder ????????
  5. Heb deze gisteren ook gezien in Enschede echt een mooi ding ????
  6. Mooi toch ???? Ben alleen aan het zoeken na naar een kabel met stekker voor blautooth module van mono naar stereo Wordt er alleen geen wijs uit ????
  7. Zo ff een update Vandaag is maxx007 geweest om de dakdragers op te halen Maar deze man had ook de laptop bij zich met als gevolg dat Mn standkachel het weer doet ???????????? daar zijn we heel blij mee Ook ben ik er achter gekomen dat ik de goede bleutooth module in de auto heb en muziek kan Streamen ???????? daar wordt ik nog blijer van ???? Moet alleen kabels door trekken omdat omdat het nu mono is en moet natuurlijk stereo zijn nu zijn daar complete setjes van heb ik mij laten vertellen ???? Wie weet dat ? Gr Michael
  8. Kwa temparatuur zou het kunnen maar met Mn hand nog niet pas geopereerd voor dat alles weer een beetje kan ben ik minimaal 6 tot 8 weken verder @mausy het gaat beter dan gisteren en slechter dan morgen ???? Ene dag gaat beter als de andere pijn is wel wat handelbaarder nu maar met de griep wat minder bewogen en oefeningen gedaan dat ben ik nu weer aan het inhalen ????
  9. Nog niks gedaan wil wel maar de griep is bij ons thuis gearriveerd vandaag weer wat beter te pas maar tis k k kkkkoud ????????????
  10. Daar heb ik nu nog tijd voor straks als t weer beter gaat ga ik met alle plezier weer werken Gemiddeld zo 50 uur per week Dan rijd ik weer op Mn mixerpomp met beton Giek arm van 25 meter met een putzmeister betonpomp Kan niet wachten om weer te beginnen zit al sinds 9 oktober thuis
  11. Ziet er indd echt wel gaaf uit en kwa prijs zou het iets duurder zijn dan bekleden met stof maar wel veel minder werk De alcantara was aan stof 90 euro voor de stijlen en hemel 3 bussen spuitlijm en een blik bizon tix bij elkaar 50 euro En bij elkaar zo een 15 uur werk Met in en uit bouwen dus maakt elkaar niet veel uit
  12. Probeer al met bandeman in contact te komen daar over wil inderdaad de achterlichten met die mod ???? Maar denk dat bandeman druk is hij heeft deze week nog niet gereageerd ????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden