Ga naar inhoud

Ongeluk VW fabriek


ATS

Aanbevolen berichten

  • 3 months later...

Wij doen ook wel eens een grote klus met 20 man aan een machine. Sleutel van het slot waarmee de hoofdschakelaar uitgezet en vast staat gaat in een kist. Daarna gaan er 20 hangsloten aan die kist van iedereen die er aan het werk is. Zo kan nooit iemand per ongeluk de machine gaan test draaien terwijl er mensen binnenin aan het werk zijn.

 

Klinkt overdreven maar zo voorkom je dus dit soort ongein.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Bij ons heeft elke technieker een aluminium stuk dat open kan met hierin gaatjes. De hoofdschakelaar gaat op OFF dan het aluminium stuk erop. Hangslot door het gat en safe. Bij elke nieuwe technieker komt er een slot bij. Pas wanneer elke technieker zijn slot heeft weg gehaald kan het aluminium stuk eraf en kan de machine terug operationeel gezet worden. Elke technieker heeft zijn eigen slot en dus ook een unieke sleutel. Enkel het hoofd van de veiligheidsdienst heeft een loper voor alle sloten.

http://www.google.be/search?q=lock+out&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIgcOckJTjyAIVhFgUCh1qJAmD&biw=360&bih=566#imgrc=94yg-R7UJq5uDM%3A"]

 

Deze heb je ook nog

http://www.google.be/search?q=lock+out+tag+out&biw=360&bih=302&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIqaOZrpfjyAIVRtYUCh0W8A9v#imgrc=2HkCzYUopir4tM%3A

aangepast door wulfke
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden