Ga naar inhoud

Hoe paars is Violet Touch


passatb6

Aanbevolen berichten

  • Reacties 189
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ik kreeg op voorhand ook veel reacties in de trant van "slecht voor inruil". maar als ik dan de enthousiaste reacties nu hoor, maak ik me daar echt geen zorgen om.

 

over een paar jaar staat er een relatief zeldzame auto te koop, waarvoor je maar 1 persoon nodig hebt die er net zo gek van is als jos nu. en omdat zo'n kleur meer de emotie aanspreekt (hebbuh! hebbuh!) dan de doorsnee kleuren, is prijs dan juist van minder belang.

net als vincent en canyonrood: liefde op het eerste gezicht! ;) als er over een paar jaar iemand die ervaring heeft als hij jos' violet-passat ziet, is hij verkocht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had mijn droomauto besteld. Een golf 3 GTI 2.0 16v met paarse kleur. Maar na twee maanden en 7 kg minder van de stress, was hij nog niet klaar. Via een kennis kon ik binnen een paar weken een grijze krijgen met lederen bekleding en die is het toen geworden. vandaar ...

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...
Ik ken het gevoel Jos... ;)

Aangezien mijn gemiddelde tot nog toe op 2 auto's per jaar ligt...

Voor mijn doen rij ik alweer veeeeeeel te lang in de Passat! Al bijna TWEE jaar :shock:

 

Whahaaaahahaaaaaaa..... ik heb afgelopen jaar ook 2 auto gehad (eerst de 1.8T en nu de 2.5 TDI) maar ik moet zeggen dat ik het hierbij de eerst jaren wil houden.... vind het zonde van mijn geld om te investeren in een bodemloze put!!!! ik stop het liever in dingen die zijn geld terug verdienen op termijn (vastgoed ed.)

Verfraaien wil ik wel maar niet ieder jaar een andere, ik vind de afschrijving veelste veel!!!!!! ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo..... de grijze machine is ingeleverd. De paarse is betaald en de kentekenplaten liggen klaar om mee de trein in te gaan morgenochtend. Ik hou jullie op de hoogte.

 

Denk erom..... netjes inrijden hè.

 

Ik ben echt benieuwd naar de kleur (maar kan eigenlijk al niet meer missen), ik heb mijn vrouwtje nu al kunnen overtuigen aan de hand van je foto's.......

nog 170.000km (ja ik moet nu echt 2 ton met m'n leaseauto) oftewel een kleine 2 jaar en dan mag ik ook weer!!!

en zoals het er nu uitziet wordt ik een na-aper!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden