Ga naar inhoud

Ook last van steenmarters?!?


The Master

Aanbevolen berichten

  • Reacties 103
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hier zitten ze helaas ook. Zelf gelukkig nog geen last van gehade plaag. Twee jaar terug was het hier een ware plaag. Als je er last van had kon je de marterwacht (hoe verzin je het) bellen. Die kwamen de beesten dan (naar de buren) verjagen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 year later...

Ik heb dan geen Passat maar Golf4 V5 trek van de week m'n kap los om te kijken waar die benzine lucht vandaan komt heeft een marter aan m'n koolstoffilter en aan alle bougiekabels zitten knagen. Ook heeft ie m'n handrem kabels gehad toch even voor bijna 600 etjes schade. In de Betuwe gebeurd dus langzaam maar zeker beginnen die kolere beestjes heel Nederland over te nemen.......

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
of een nachtje met de luchtbuks op wacht:p. Jeroen schijnt nogal goed te kunnen schieten....:P, moet je hem eens een nachtje inhuren:D

 

Wij hebben deze M72 rocket launcher in de aanbieding, kan niet missen...........succes gegarandeerd! :mrgreen:

post-5961-1423824240,7887_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja serieus :angel: Ik ben in Duitsland half-casco verzekerd en kan de schade terug halen van de verzekering. Gelukkig is het bij mij nog niet voor gekomen (ff afkloppen), maar ik heb het aan de verzekering wel gevraagd, omdat de bontjasjes hier ook een plaag zijn.

 

Met de oude golf was ik haftplichtversichert en daar had ik onder de motorkap een wc ding hangen en ook nooit geen schade gehad.

 

Ik heb geen flauw idee of het in Nederland ook zo is...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Denk dat de verzekering dat hier niet dekt hoor, overmacht zullen ze zeggen.

 

Sorry voor offtopic, maar is het dan ook overmacht als je een haas of konijn dood rijdt en hier door de voorbumper aan stront is?? Kun je ook niets aan doen. Als een bontjasje je kabels kapot knaagt kun je ook niets aan doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dan moet je in duitsland gaan wonen.

 

Als je kunt aantonen dat je een haas o.i.d. aangereden hebt en daarvan schade overgehouden hebt, ben je hiervoor verzekerd. Een foto van de situatie is al genoeg en kost je niks! Geen no-claim of eigen risico!

 

spreek hierbij uit ervaring...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alleen als je een hert of een wildzwijn aanrijd, dan krijg je zelfs nog een bekeuring.

Tenminste dat weet ik nog uit mijn diensttijd, daar hebben we een beer aangereden (ja een mannetjes wildzwijn) hele voorkant van onze transporten aan stront gereden, maar de militairepolitie heeft de bestuurder een bekeuring gegeven.

Omdat het bekend was dat ze er rondlopen en we "mogelijk" tehard hebben gereden.

En wij dachten alleen maar aan dat beest boven het kampvuur te braden, maar ja die ging naar de boswachter, toevallig net voor de kerst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden