Ga naar inhoud

Nitro68

Members+
 • Aantal items

  2664
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Alles dat geplaatst werd door Nitro68

 1. Hulpveren helpen tegen het doorhangen als je een volle achterbak en een hut aan je trekhaak hebt hangen, schokbrekers vangen de klappen op. Schokbrekers helpen dus niet tegen doorhangen....... CMIW. Of is doorhangen je probleem niet?
 2. Voor de liefhebbers van techniek: https://www.amt.nl/werkplaats-onderhoud/artikel/2019/02/thema-revisie-kleine-motoren-grote-problemen-10161909?vakmedianet-approve-cookies=1&_ga=2.168986785.1483430918.1550765076-1214355884.1550765076
 3. Dat de rechterkant niets raakt zegt niets, de kunststof inleg in de wielkasten kunnen verschillen van vorm. Je bent gewoon te breed, andere veren zullen daarbij niets veranderen. Heb zelf een 3C sportline gehad, met de standaard 17" leMans velgen en heb nog nooit aanlopende wielen gehad. En die gingen zo nu en dan tot het einde achter met een sleurhut, volle achterbak, dakkoffer en 4 personen er in. Maar waarom spacers? Geven ook een extra belasting op je wiellagers.
 4. Imo is je spoorbreedte dan gewoon te groot....... Ook met straffere veren gaat je wiel aanlopen als je verder in veert.
 5. Nitro68

  XL Banden

  Ook altijd XL onder de Passat gehad. Zat er al onder toen ik hem kocht.
 6. Als je de boel schoon en droog hebt gemaakt, de hele achterzijde vol baggeren met siliconen VET, geen kit, en dan terug monteren op de montageplaat. Kan vocht en dergelijke geen invloed meer hebben.
 7. Zeg ff dat ze zich even voor moet stellen in het voorstel topic, met foto's.
 8. Op slot en je sleutel ver weg of in een goed afsluitbaar blikje.
 9. Wacht nu eerst maar eens af waar de verkopende partij mee komt ipv op de zaken vooruit te lopen. Jij bent als koper niet verantwoordelijk voor het juist afleveren van het pakket. Dus de verkopende partij zal actie moeten ondernemen en contact moeten opnemen met DHL, hij is juridisch de partij die een overeenkomst met DHL is aangegaan. Wil hij dat niet of schuift hij de verantwoordelijkheid van zich af kun je bij Ebay een geschillen procedure starten.
 10. Het is niet relevant wat wij er van vinden, terecht of niet terecht. Ebay en PayPal werken op die manier, dus als je als verkoper op een platform als Ebay handelt neem je dat voor lief. Vervelend als je het overkomt, maar je hebt die voorwaarden geaccepteerd als je gaat handelen op EBay. Als je je als koper daarbij je niet lekker voelt, koop je spullen dan in een normale winkel.
 11. Het is niet relevant wat wij er van vinden, terecht of niet terecht. Ebay en PayPal werken op die manier, dus als je als verkoper op een platform als Ebay handelt neem je dat voor lief. Vervelend als je het overkomt, maar je hebt die voorwaarden geaccepteerd als je gaat handelen op EBay. Als je je als koper daarbij je niet lekker voelt, koop je spullen dan in een normale winkel.
 12. Ehhhhh, zijn niet mijn regels hoor, dat zijn Ebay regels. Elke verkoper weet dat, dus ik zie het probleem niet zo. Dan moet je niet handelen op Ebay, zo simpel is het.
 13. Laat eBay dat lekker uitzoeken, je hebt kopers bescherming en dat weet de verkopende partij ook. Dus je hoeft je niet bezwaard te voelen.
 14. "Mijn vw passat 2.0tdi automaat uit 2008" ??? Wat is het nou, een CC of een Passat? Of bedoel je CR?
 15. Pomp stopt ook na 10? Seconden ongeveer als de auto verder niet gestart wordt, dus dat zou kunnen.
 16. Nitro68

  Amt matthijs

  Of dat met lease auto's zo is weet ik niet,maar privé aangekochte auto's kun je hier (Norge)voor onderhoud naar elke garage gaan die je wil met volledig behoud van garantie. Onder voorwaarde dat het onderhoud volgens het boekje en voorschriften uitgevoerd wordt en bij reparatie uitsluitend originele delen gebruikt worden. Daar vallen niet het merk olie of filtertjes onder, maar bijvoorbeeld een verstuiven, oliepomp, brandstofpomp, draagarmen, wiellagers en dergelijke. Is hier gewoon bij wet geregeld, net zo als minimaal 5 jaar garantie op een nieuwe auto en 3 jaar op gemonteerde onderdelen. Consumenten bescherming in de auto branche is in NL nog steeds niet zo sterk....
 17. Als je het filterhuis toch open heb, iemand anders even het contact aan zetten (niet starten) en kijken of de tankpomp brandstof aanvoert, kan je die uitsluiten.
 18. Compressie........zou goed kunnen. Hoop voor Dirkjan dat hij hier aan ontsnapt....... http://www.hartogtuning.nl/oh_ht_news.php?f=90
 19. Nitro68

  Amt matthijs

  Wat een kul. 90+% gaat gewoon normaal om met zijn of haar lease auto. Jij behoort tot die paar procent die dat dan niet doet. Waarom mensen zo horkig met hun lease auto omgaan ontgaat mij volledig, je hebt een duur artikel in bruikleen om je werk uit te voeren, daar hoor je gewoon mee om te gaan zoals je met je eigen spullen omgaat. Dat je hem niet 2x per week wast, ala, maar met een koude motor wegrost en die auto aftrapt want "hij is toch niet van mij" slaat nergens op. Dat garages en leasemaatschappijen er een potje van maken heeft niets met de berijder van de desbetreffende auto te maken.
 20. Zoals eerder al vermeld, ga bij Hartog Tuning langs. Is het dichtste bij voor jou. http://www.hartogtuning.nl Dit wordt anders een gebed zonder eind en je bankrekening is al genoeg geleegd zonder oplossing.
 21. Als je filterhuis nog steeds droog staat is er toch iets mis met de aanvoer uit de tank......nieuwe pomp of niet. Hoor je de pomp draaien als je het contact aan zet? Even alles uit en je achterbank omhoog, bij contact aan hoor je hem 5 tot 10 seconden draaien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden