Ga naar inhoud

The Master

Members+
  • Aantal items

    2592
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door The Master

  1. Binnen of buiten de bebouwde kom?
  2. Heb ze er al wel onder maar ga ook naar Zuid Duitsland toe. Zijn gewoon 15" Snowtrack 2 van Vredestein, zonder wieldoppen!!
  3. Whahahah dat wilde ik ook zeggen, verbrande kont haren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Heb er helemaal geen een!!
  5. Nee men spreekt specifiek over de toestand het wegdek, daar moet dan (natte) sneeuw, ijzel of zoiets liggen. Ik heb ooit een arrest gelezen hierover. Op een droog, schoon wegdek kun je prima met zomerbanden rijden ook al is het koud. Dan zul je ook niet gauw in de problemen komen. Of het verstandig is om in de winter met zomerbanden te rijden is iets anders natuurlijk.....
  6. Juist wel, voor de zomer gewoon mijn 18" S8 velgen en in oktober gaan de wintersloffen erop. Wij hebben van 2001 t/m 2005 in Duitsland gewoond dus toen ben ik ermee begonnen. En je merkt dat je bij nat weer meer grip hebt met winterbanden. Ik ben persoonlijk geen fan van 4 seizoenen banden. Het is namelijk net geen goede zomerband doordat er te veel lamellen in het profiel zitten maar er zitten net te weinig lamellen in om het een fatsoenlijke winterband te noemen. Ik zeg gewoon 2 setjes aanschaffen!!! Qua prijs maakt het uiteindelijk niets uit. De enige extra aanschaf die je hebt zijn de 4 extra velgen!
  7. Precies!!! Gewoon winterbanden aanschaffen op een extra set velgen. Je doet langer met je zomerbanden en je hebt zeker meer grip. Bewezen is dat onder de 8 graden winterbanden veel veiliger zijn, ook bij regen. Dus op veiligheid niet beknibbelen!! Ik rijdt al zeker 10 jaar op winterbanden. (niet dezelfde trouwens! )
  8. Precies! Onder winterse omstandigheden dien je met winterbanden te rijden. Echter wanneer het 20 graden vriest maar er geen sneeuw of ijzel oid ligt kunnen ze je niet bekeuren wanneer je met zomerbanden rijdt. Alleen in eerder genoemde gevallen. En onder winterbanden verstaat men banden met de M+S codering op de band. All-wheather of 4 seizoenen banden gelden dus niet!!!
  9. Ik kan er overheen gelezen hebben hoor maar past dit nou op een 3BG of niet??? Het past direct op de 3C. 3BG weet ik niet, zal wel aanpassen worden als het al lukt. Weet iemand of de 3C en 3BG mistlamp op elkaar lijken qua afmetingen/maatvoering, montage en aansluiting? Iemand???
  10. Ik kan er overheen gelezen hebben hoor maar past dit nou op een 3BG of niet???
  11. Neem je er ook een paar mee naar de BBQ + meeting in Rijssen??? Of waar het dan ook gehouden wordt...... Ik wil er nog 2 voor de auto en 1 voor de caravan!!
  12. Die kun je bij de dealer zo bestellen, zijn niet zo duur. Wat ik altijd doe is de hoes zeg maar dubbel knijpen en er dan met een kniptang een knip zetten. Dan de hoes een kwart slag draaien en het nog een keer doen. Dan heb je dus een kruisknip zeg maar. Dan de hoekjes weg knippen en je hebt een soort vierkant. Daar trek je de kabels door en het ronde afdekrubber zit als gegoten. Ervaring na vele setjes......
  13. Ja hoor, je hoeft niet door te knippen of door te verbinden. Wil je het xenon eruit halen en halogeen terug kan dat zonder probleem. 6000K is naar mijn mening de mooiste kleur, maar ja das persoonlijk. Sommigen gaan ook voor 4300K of 5000K. That's up to you!!! Succes!
  14. Ik heb het hier al wel vaker benoemd, ga niet blind af op wat bij een APK keuring goed of afgekeurd wordt. APK kijkt alleen naar enkele veiligheidspunten en meer niet. Dingen waar een APK keurmeester niet naar kijkt kunnen heel goed bij wet verboden zijn. Kijk als je het zeker wilt weten naar het Voertuigregelement en dan met name naar de inrichtingseisen. Dit is een bijlage van de Wegenverkeerswet 1994. Daar staat allemaal in wat wel en niet aan en op een voertuig mag zitten. Ga ook niet af op wat men op van die tuningssites of tuningsforums zegt. Die worden vaak gesponsord door bedrijven die dat spul weer verkopen. Dat is het kromme hier, het mag wel verkocht worden maar je mag er dan weer niet mee rijden......
  15. 10/11 september...... ik heb net ff gekeken en ik ben dan vrij dus dat komt super uit!!!!
  16. The Master

    Brandblusser

    Wat zal dat vreemd staan als je die een keer gebruikt, dat reservewiel!!
  17. Die van 1399,- naar 200,- zeker? Ziet er goed uit, helemaal voor die prijs!!!
  18. Hey dat zou mooi zijn. Wanneer ben je een keer weer in de buurt?
  19. Mijn koplampen zijn inmiddels behoorlijk dof geworden. Ik heb helaas niet zo'n polijst of schuurmachine en ben ook wel een beetje huiverig om zo'n klus aan te gaan. Wie o wie in de buurt zou me willen helpen met dit klusje? Ik zie vaak die opgepoetste koplampen voorbij komen en word dan jaloers........
  20. Dan heb je misschien een oude aflevering gezien of zo. Er was een tijd geleden inderdaad de discussie of je in een halogeen koplamp een xenon lamp mocht plaatsen. In eerste instantie zei men nee omdat er een speciale codering in het koplampglas diende te staan en werd er ook een feitcode voor in het leven geroepen zodat er bekeurd kon worden. Echter Europese wetgeving geeft aan dat dit wel mag en nu is het dus weer vervallen. Even kort de regels: * Auto's met bouwjaar <31-12-2006: after-market xenon toegestaan mits het lichtbeeld goed is en de verlichting dus niet verblindend is of iets dergelijks. * Auto's met bouwjaar >01-01-2007: after-market xenon toegestaan mits er een wis was installatie is aangebracht en automatische hoogteregeling.
  21. Je moet alleen ff goed opletten dat je trekhaakdop niet al te scheef zit, daar wil die van mij namelijk wel eens op reageren. Die van mij komt ook van de Conrad, prima setje!!!
  22. APK is geen probleem mits het lichtbeeld goed is, net als normale halogeen verlichting. Ik heb al heel veel setjes ingebouwd die helemaal niet zo duur zijn. Pilot setjes zijn niet per definitie beter ondanks dat die wel erg duur zijn. Mocht je hulp willen moet je het maar zeggen, het is wel een eindje uit de buurt maar goed. Denk dat bij jou in de buurt vast wel een forumlid woont die je wil helpen.
  23. Waarom zou je er eentje zonder navi willen, staat toch veel mooier als zo'n TruusTruus aan het raam??!!!???!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden