Ga naar inhoud

JH

Members+
  • Aantal items

    709
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over JH

  • Verjaardag 03-08-1977

Profile Information

  • Plaats
    Lelystad

JH's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nou volgens mij is dat gewoon koeling door rijwind Bij mij kwam de thermostaat alleen in de zomer op 90 graden. In de winter kwam ie niet eens boven de 40.
  2. JH

    R36 verbruik

    Mijn 1.8t deed op een gegeven moment 1 op 9 en ik betwijfel of er nog wel 150 pk uit kwam. Mijn Vectra diesel 120Pk is gewoon sneller.
  3. JH

    Afkeur

    Thanks. Ik zal het in de gaten houden.
  4. JH

    Afkeur

    Hmmm. Wordt waarschijnlijk Vectra. 1.9tdci.
  5. JH

    Afkeur

    Nah geen letsel. Mijn betere helft is nog wel effe in het ziekenhuis nagekeken maar alleen wat kneuzingen. Vandaag de auto voor het eerst in daglicht gezien. Damn... TL... Ben ik eigenlijk wel zeker van.
  6. JH

    Afkeur

    Om weet ik veel wat voor reden de vangrail gepakt. Er gebeurde iets vaags en hoppa daar begon het stuiteren. Maar goed het gevaarte komt naar Nederland. Als het goed is volgende week. eens zien. Nu is het Corsa-time.
  7. JH

    Afkeur

    Ondertussen is de Mondeo niet meer in dezelfde vorm als fabriek af. Een zien wat de expert er van gaat maken. Anders is de kans groot dat er weer een Passat komt.
  8. JH

    Afkeur

    Ik had trouwens nog veel meer dingetjes. Schade links voor: Scherm. Bumper beide delen. Steenslag. Schade achterbumper. Spiegelafstelknop afgebroken. Handel om bank plat te leggen onlangs afgebroken. Last van lage oliedruk Motortempwijzer kwam bij lage temperaturen amper de hoek uit. Hoog brandstofverbruik. Maar dat schijnt aan de thermostaat te kunnen liggen. Accu wordt minder. De interieurfan Ging sneller draaien bij gas geven. Stoel versleten.
  9. Dat stationair schommelen had ik ook last van. V-dub heeft de gasklep gereset en opnieuw ingeleerd. en weg was het geschommel. Het geschommel begon bij mijn Passat nadat ik de accu had vervangen.
  10. JH

    Afkeur

    Haha. Dankjewel. Ikw as al aan het zoeken naar een Passat Diesel. Nou ja deze komt effe tussen door. Kennen we weer twee jaartjes vooruit. Misschien dat er dan wel een 3C of een CC komt.
  11. JH

    Afkeur

    Zelfde ontwerper.
  12. JH

    Afkeur

    Ik ben een handige harry. Maar ik heb geen tijd om alles te fixen. En geen plek om onder de auto te kruipen. Daarbij ga ik Vrijdag op vakantie. Als ik alles zou moeten fixen dan ben ik voor Vrijdag niet klaar. Verder zijn er nog al wat aantekeningen. Remmen Airbaglampje Fuseekogels ( twee jaar terug vervangen ) en nog wat geloof ik. En omdat mijn miep 40k per jaar rijd is 1 op 10 vel te duur. Vandaag de koopovereenkomst getekend voor het verre neefje van de Passat. De Mondeo. Mondeo station 2.0tddi uit 2005. Passat daarbij ingeruild. En nog winterbanden bij geritseld.
  13. JH

    Afkeur

    Schokbreker linksachter. Middendemper koplampen wiellagerashoes (hoe heet dat ook alweer) Verder nog wat aantekeningen. Ik had die puntjes MUV de koplampen niet verwacht. Nou ja het is een goede douw in de diesel richting.
  14. JH

    Afkeur

    De Passat is afgekeurd en er zijn te veel kosten om de boel te fixen. Dus hij gaat weg. De kans is heel erg groot dat er iets heel anders voor in de plaats komt. De keuze is tussen een Laguna Hatchback diesel of een Mondeo Station diesel. En wel voor de 26e want dan gaan we op vakantie.
  15. Trek ik de handel omhoog uit de bank om de banken plat te leggen trek ik zonder enige moeite die handel uit de bank. Finaal afgebroken. Is dat te fiksen? En zo ja hoe?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden