Ga naar inhoud

JH

Members+
  • Aantal items

    709
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JH

  1. Nou volgens mij is dat gewoon koeling door rijwind Bij mij kwam de thermostaat alleen in de zomer op 90 graden. In de winter kwam ie niet eens boven de 40.
  2. JH

    R36 verbruik

    Mijn 1.8t deed op een gegeven moment 1 op 9 en ik betwijfel of er nog wel 150 pk uit kwam. Mijn Vectra diesel 120Pk is gewoon sneller.
  3. JH

    Afkeur

    Thanks. Ik zal het in de gaten houden.
  4. JH

    Afkeur

    Hmmm. Wordt waarschijnlijk Vectra. 1.9tdci.
  5. JH

    Afkeur

    Nah geen letsel. Mijn betere helft is nog wel effe in het ziekenhuis nagekeken maar alleen wat kneuzingen. Vandaag de auto voor het eerst in daglicht gezien. Damn... TL... Ben ik eigenlijk wel zeker van.
  6. JH

    Afkeur

    Om weet ik veel wat voor reden de vangrail gepakt. Er gebeurde iets vaags en hoppa daar begon het stuiteren. Maar goed het gevaarte komt naar Nederland. Als het goed is volgende week. eens zien. Nu is het Corsa-time.
  7. JH

    Afkeur

    Ondertussen is de Mondeo niet meer in dezelfde vorm als fabriek af. Een zien wat de expert er van gaat maken. Anders is de kans groot dat er weer een Passat komt.
  8. JH

    Afkeur

    Ik had trouwens nog veel meer dingetjes. Schade links voor: Scherm. Bumper beide delen. Steenslag. Schade achterbumper. Spiegelafstelknop afgebroken. Handel om bank plat te leggen onlangs afgebroken. Last van lage oliedruk Motortempwijzer kwam bij lage temperaturen amper de hoek uit. Hoog brandstofverbruik. Maar dat schijnt aan de thermostaat te kunnen liggen. Accu wordt minder. De interieurfan Ging sneller draaien bij gas geven. Stoel versleten.
  9. Dat stationair schommelen had ik ook last van. V-dub heeft de gasklep gereset en opnieuw ingeleerd. en weg was het geschommel. Het geschommel begon bij mijn Passat nadat ik de accu had vervangen.
  10. JH

    Afkeur

    Haha. Dankjewel. Ikw as al aan het zoeken naar een Passat Diesel. Nou ja deze komt effe tussen door. Kennen we weer twee jaartjes vooruit. Misschien dat er dan wel een 3C of een CC komt.
  11. JH

    Afkeur

    Zelfde ontwerper.
  12. JH

    Afkeur

    Ik ben een handige harry. Maar ik heb geen tijd om alles te fixen. En geen plek om onder de auto te kruipen. Daarbij ga ik Vrijdag op vakantie. Als ik alles zou moeten fixen dan ben ik voor Vrijdag niet klaar. Verder zijn er nog al wat aantekeningen. Remmen Airbaglampje Fuseekogels ( twee jaar terug vervangen ) en nog wat geloof ik. En omdat mijn miep 40k per jaar rijd is 1 op 10 vel te duur. Vandaag de koopovereenkomst getekend voor het verre neefje van de Passat. De Mondeo. Mondeo station 2.0tddi uit 2005. Passat daarbij ingeruild. En nog winterbanden bij geritseld.
  13. JH

    Afkeur

    Schokbreker linksachter. Middendemper koplampen wiellagerashoes (hoe heet dat ook alweer) Verder nog wat aantekeningen. Ik had die puntjes MUV de koplampen niet verwacht. Nou ja het is een goede douw in de diesel richting.
  14. JH

    Afkeur

    De Passat is afgekeurd en er zijn te veel kosten om de boel te fixen. Dus hij gaat weg. De kans is heel erg groot dat er iets heel anders voor in de plaats komt. De keuze is tussen een Laguna Hatchback diesel of een Mondeo Station diesel. En wel voor de 26e want dan gaan we op vakantie.
  15. Trek ik de handel omhoog uit de bank om de banken plat te leggen trek ik zonder enige moeite die handel uit de bank. Finaal afgebroken. Is dat te fiksen? En zo ja hoe?
  16. JH

    Nieuwe Passat.

    Haha ja zal eerder mijn meissie spotten. die rijdt het meest (A6, Lelystad en Almere)
  17. JH

    Nieuwe Passat.

    Eens zien. Wat zou mijn doodsimpele 1.8t steesjun uit 98 met schade en een versleten stoel opleveren met 230K op de teller?
  18. JH

    Nieuwe Passat.

    Haha die heb ik al lang bekeken. Mooie bak. Nu is het mijn meissie die de meeste Km er mee rijdt. En die heeft nog al eens mensen in de wagen die niet alles voor elkaar hebben in de bovenkamer, thuis en financieel Die kan dus niet aankomen met een bioscoop bij die mensen. Dat staat heel erg raar. en er komen praatjes van. Daarbij is het nog nu nog niet in de loop van volgend jaar. En 3K is de max.
  19. JH

    Nieuwe Passat.

    Als het allemaal een beetje meezit wil ik in de loop van volgend jaar de Passat 1,8t vervangen voor een diesel. Alhoewel gas ook nog steeds een optie is die ik niet wil uitsluiten. Al is gas nu ook al 90ct de liter. Maar goed een diesel. Waar moet ik op gaan letten? En misschien een automaat. Het zal een 3BG moeten gaan worden van rond de 3000 euro. Dat vind ik wel weer zat voor een auto. Nou zal de Km stand van een diesel toch al snel rond de 250K liggen. Gezien mijn wagen heb ik zo ronde de 175K de grootste kosten gehad. (ophanging, fusee's, remmerij) Hoe zit dat bij een diesel?
  20. JH

    Verkoolde olie 1.8T

    Ik heb er in het verleden ook heel lang mee door gereden. Ook flink over de Autobahn. In de Zwitserse bergen en Italië Gechipt en al. Elk jaar een flush laten doen en olie verversen om de 10K Uiteindelijk is mijn blok na een oliewissel kaduk gegaan. Garage had er 5W40 in gedaan IPV 5W30. Diezelfde garage heeft er nu 5W30 in gedaan ipv 5W40 Nu heb ik af en toe last van een oliedruk melding. Beetje gas er bij en de melding is weer weg. Ik kijk het nog even aan. Anders weer een wissel met een flush voor de zekerheid.
  21. JH

    Oliedruk

    Vandaag was het er weer. En bij gas geven was het signaal weer weg. Is er nou te veel druk of te weinig?
  22. JH

    Oliedruk

    Effe rondje gereden. Langzaam in de 5e versnelling. Tot in de toeren begrenzer in twee. Daarna weer een tijd langzaam Binnen de bebouwde kom. buiten de bebouwde kom en snelweg. Geen melding van oliedruk.
  23. JH

    Oliedruk

    Mjah uiteraard zal ik dat doen. Toch raar. Vroegah had ik het ook regelmatig. Ben er zelfs mee naar italië geweest. Er was juist te veel druk en bij een laag toerental ging de kruik knipperen en piepen. Peut gas geven en het was weg. 200 op de autobahn deed ie prima. Nu met dit blok ben ik er een beetje huiverig voor.
  24. JH

    Oliedruk

    Gisteren is de Passat naar de garage geweest o.a. een oliewissel en filter. Vergenten aan te geven dat er 5W40 in moet IPV 5W30. Dus wat zie ik op de kaart. 5W30. Toch effe nagevraagd. Het staat er zo. Er moet 5W30 in... Nou goed dan. Over 10K dan maar weer 5W40. Als de Passat dan al niet weggedaan is. Gisteren niks aan de hand. Klein stukje gereden. Vandaag belt mijn meissie op. Schat er knippert een rood lampje en ik hoorde drie keer een piep. Ooooooohhhhh shit. Daar gaan we weer... Oliedruk. Straks weer een blok naar de haaien... Garage gebeld. Ze kon langs komen met de auto. Poes naar de garage gestuurd. Monteur heeft een flink rondje gereden en de boel eens bekeken. Hij kon niks vinden en heeft geen melding gehad. Op de terugweg heeft mijn vriendin ook geen melding gehad. Volgens de monteur kon het zijn dat het nieuwe oliefilter nog niet op druk stond?
  25. Nu zijn die lage temperaturen weg en is er de Passat verandert in een ijsblokje door de ijzel... Morgen wat eerder opstaan en de boel ontdooien met een föhn...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden