Ga naar inhoud

Bluemotiondev

Members+
  • Aantal items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bluemotiondev

  1. Witte rook, vanavond klein stukje gereden en kwam een kennis tegen die monteur is, en zei gelijk dit is de turbo.., wat zou dit kosten compleet met monteren?
  2. Ik rijdt al 4 jaar een vw passat 1.6 tdi BlueMotion uit 2010 met weinig problemen, nu zet ik hem 2 weken geleden te koop en begint de ellende, van de week met een bootje ophalen gestrandt, ik wou wegrijden en rookte ineens enorm, gewacht op de wegenwacht en die vermoede de turbo, nergens lekkage te zien maar bij stationaire loop niks geen rook en rondje met de boot erachter gelijk bij belasten volle bak rook, blauw / grijze rook. Heb trouwens ook het gevoel dat zowel het oliepeil en koelvloeistof iets gezakt is.. Wat denken jullie wat het kan wezen? of iemand uit de buurt van Deventer die een diagnose kan stellen/eventueel reparatie?
  3. Ok, denk idd beste want beide doen hetzelfde en synchroniseren helpt niet helaas. Iemand in de buurt van deventer die dit kan?
  4. Volgende probleem heb ik met de afstandsbedieningen, Bij aankoop van de auto bijna 2 jaar geleden deden ze het beide alleen van dichtbij, nieuwe batterijen gemonteerd probleem niet opgelost. Nu werkt 1 sinds een tijdje helemaal niet meer, gemakzucht nr 2 gepakt die deed het wel tot gisteren ... Deed ook niks meer, na veel gedoe met de plastic sleutel deur los gemaakt en accu pool tijdje los, probleem nu is met de plastic sleutel open, alarm gaat af bij deur openen, kastje in de sleuf en alarm uit. Kan hem weer vergrendelen met de afstandsbediening maar ontgrendelen dus niet... iemand tips?
  5. Zijn knetter aan het doorslaan nu...
  6. Opgelost, vandaag de nieuwe gemonteerd en weer heerlijk warm beide kanten..
  7. Ok thanks voor de info? Tuner zit ik ook aan te denken maar ga geen bakken geld aan deze auto uitgeven, de houdt ik liever in de zak dan voor een 2.0, meer power gelijk.
  8. Even op inhakend, sinds een jaar een b6 1.6 tdi cr 105pk, vorige eigenaar de software laten doen bij de dealer, ik vind het verbruik al een jaar erg tegenvallen... 1/13 soms iets zuiniger... kan ik terug naar de dealer om de oude software terug te zetten? en andere betaalbare opties anders? Anders verkoop ik hem liever en koop ik een b7 2.0 tdi dsg , die zal niet meer verbruiken..
  9. Ik heb inmiddels een nieuwe besteld via autodoc, een Denso, die zit er nu ook in, ga het nu maar eens goed aanpakken.
  10. Kan 1 topic vinden met 2 foto's , ik zag in dat filmpje dat hij ergens in dat kastje links ergens aan draaide..?
  11. Ik gok daar idd zelf nu ook op, ook omdat er in bochten de temperaturen varanderen.. heb al wat filmpjes op youtube gevonden alleen in het pools, bestaat er ergens een how to?
  12. Ik ben bang dat het bij mij ook de kachelradiateur is, rechterkant blijft koud, inmiddels de v159 vervangen, werkt gewoon goed, en beide sensoren ook, geen resultaat... heb ook in de bochten koude temp die ik voel... Grote kans dat het deze is?
  13. Je bedoelt AC en 3e van links, jep gedaan, alles kleppen werden 1 voor 1 getest, als ik de temperatuur rechts instel en de klep v159 bediend wordt hoor ik hem ook harder blazen bij dicht of open.
  14. nee nog niet, kan dat verschil maken? Maar alles boven dicht onder afdoppen komt er alleen warmte links uit, beter als die kou op de voeten continu..
  15. Binnenkort maar idd eens laten uitlezen, wat een gekloot om het een beetje warm te krijgen, denk dat ik maar die onder uitblaas afdop, scheelt een hoop kou.
  16. Vandaag ander v159 ingebouwd, ziet hem zijn werk goed doen, nog steeds koud de rechterzijde... gelijk daarna de g262 en g263 vervangen.. wat me nu opvalt is bij de middelste roosters, de linker dicht, lauwe luchtstroom uit de rechter, de linker heerlijk warm... rechts onder en boven alles ijskoud... wat kan ik nu nog checken? Zou de radiateur verstopt zitten rechterzijde? ook ooit gelezen..
  17. Vandaag het bewuste stelmotortje v159 uitgebouwd, wat zit die klote ingebouwd zeg, precies voor de torxschroefjes een onbenulige beugel gelast aan het dashboardframe... erg onhandig, heb de beugel iets verbogen wat het makkelijker maakte. Motortje getest los hangend en draait wel een stukje maar hapert een beetje op het einde, draait hij normaal echt een rondje? Ik kom deze tegen op autodoc, bij mij staat alleen de R . achter de code, verder lijkt hij hetzelfde, iemand ervaring mee? https://m.autodoc.nl/valeo/7665305
  18. Dus onderin links zit een verwijderbare kap? op de foto lijkt hij hoger te zitten namelijk?
  19. Gedaan, zou dus de V159 moeten zijn , en eenvoudig te vernieuwen... nog tips verder kwa monteren? stroom eraf? of niet nodig?
  20. Ok, is het dus zelf te repareren? ben op zich wel redelijk handig, diverse bmw 's gedemonteerd ? toevallig een plaatje/foto welke het zou moeten zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden