Ga naar inhoud

Jeffrey23

Members+
 • Aantal items

  72
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jeffrey23

 • Verjaardag 23-05-1970

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Nijmegen
 • Naam
  Jeffrey

Recente bezoekers van dit profiel

665 profielweergaven

Jeffrey23's Achievements

34

Community reputatie

 1. Ik heb inmiddels ook interesse in een setje voor een 3C5 uit 2009......?
 2. Dit is de houder van een touchadapter, is genoeg over geschreven op het forum. Maar ik denk dat er voor de huidige telefoons geen houders voor beschikbaar zijn. Afhanelijk van welke radio je hebt en bleutooth module zou ik zegggen, demonteren en iets van een universele houder plaatsen. Ik heb zelf hier een plaatje gemonteerd voor een universele houder. Ik wissel vaker van telefoon dan van auto........
 3. Dat is een optie, maar ik kan zelf nog steeds in ovi.rdw.nl zien dat er een terugroepactie actie opstaat voor de software update, dus waarom zou een APK keurmeester dit niet kunnen controleren? Waarschijnlijk is het vrij eenvoudig in te richten dat een auto zonder update niet eens afgemeld kan worden.
 4. Kan natuurlijk heel simpel, als de update niet is uitgevoerd wordt het voertuig niet goedgekeurd. Daar kan iedere garage op controleren. De eigenaar wordt dan alsnog verplicht naar een dealer te gaan.
 5. Informeer eens bij https://www.deooyevaar.nl/ die heeft nogal wat auto's staan. Waarschijnlijk ook de stoel die jij zoekt. Zijn Duitse auto's die niet meer de weg op mogen.
 6. https://www.cnet.com/google-amp/news/volkswagen-meb-factory-china-shanghai/ Ook VW gaat grote stappen zetten richting volledig elektrisch rijden. In ieder geval betere stappen dan de huidige E-Golf.......
 7. Volgens @ staan er bij https://www.deooyevaar.nl in Blokker circa 400 sjoemel VW's daar zal toch ook wel een camera beschikbaar zijn?
 8. Jeffrey23

  Kentekenplaathouders

  @@BARRY_TDI Zijn de kentekenplaathouders volgende week(8/9 september) tijdens de meet ook beschikbaar? Of kan je er eentje meenemen voor mij?
 9. Ik heb mijn verlichting standaard op automaat staan met DRL als de verlichting aangaat dan gaat het lampje op de lichtschakelaar branden, rechts naast de automaatstand. Welkom op het forum.
 10. Volgens mijn werkgever is er toch nog een toekomst voor dieselmotoren. Fabrikant Bosch ziet wel toekomst in dieselmotoren https://nu.nl/auto/5238653/fabrikant-bosch-ziet-wel-toekomst-in-dieselmotoren.html (via @NUnl)
 11. 'Er is een hetze tegen dieselauto's ontstaan' https://nu.nl/auto/5215100/er-hetze-dieselautos-ontstaan.html (via @NUnl) Ik denk dat dit het gevoel is wat bij de meeste van ons leeft.
 12. Hallo Geani, \ Ken jij onderstaande site? dit is de online versie van Etka https://www.realoem.com/cat_spares/etka/volkswagen/ Groet, Jeffrey
 13. @, de navigatie werkt top, dank voor de service.
 14. Heren, Dank voor jullie reacties, ik was zelf ook de weg kwijt over welke versie het is. Maar aan de HW04 had ik ook al het vermoeden van een A of B versie. Maar werd dus inderdaad door het artikelnummer met de C op het verkeerde been gezet. Waar ik naartoe wil met de update? Geen idee, dat hangt er bij voornamelijk vanaf, is het mogelijk maar nog belangrijker, is het zinvol? @ , ik stuur je even een pb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden