Ga naar inhoud

Jeffrey23

Full Members
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Excellent

Over Jeffrey23

 • Verjaardag 23-05-1970

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Nijmegen
 • Naam
  Jeffrey

Recente bezoekers van dit profiel

67 profielweergaven
 1. Barry, fijn dat je op deze manier afscheid van je moeder hebt kunnen nemen. Mijn moeder is van dezelfde leeftijd en hoop haar ook te kunnen bieden en haar bij te staan zoals jij dat voor je moeder hebt kunnen doen. Sterkte met jullie verlies.
 2. Dat is een optie, maar ik kan zelf nog steeds in ovi.rdw.nl zien dat er een terugroepactie actie opstaat voor de software update, dus waarom zou een APK keurmeester dit niet kunnen controleren? Waarschijnlijk is het vrij eenvoudig in te richten dat een auto zonder update niet eens afgemeld kan worden.
 3. Kan natuurlijk heel simpel, als de update niet is uitgevoerd wordt het voertuig niet goedgekeurd. Daar kan iedere garage op controleren. De eigenaar wordt dan alsnog verplicht naar een dealer te gaan.
 4. Informeer eens bij https://www.deooyevaar.nl/ die heeft nogal wat auto's staan. Waarschijnlijk ook de stoel die jij zoekt. Zijn Duitse auto's die niet meer de weg op mogen.
 5. https://www.cnet.com/google-amp/news/volkswagen-meb-factory-china-shanghai/ Ook VW gaat grote stappen zetten richting volledig elektrisch rijden. In ieder geval betere stappen dan de huidige E-Golf.......
 6. Volgens @ staan er bij https://www.deooyevaar.nl in Blokker circa 400 sjoemel VW's daar zal toch ook wel een camera beschikbaar zijn?
 7. Jeffrey23

  Kentekenplaathouders

  @@BARRY_TDI Zijn de kentekenplaathouders volgende week(8/9 september) tijdens de meet ook beschikbaar? Of kan je er eentje meenemen voor mij?
 8. Ik heb mijn verlichting standaard op automaat staan met DRL als de verlichting aangaat dan gaat het lampje op de lichtschakelaar branden, rechts naast de automaatstand. Welkom op het forum.
 9. Volgens mijn werkgever is er toch nog een toekomst voor dieselmotoren. Fabrikant Bosch ziet wel toekomst in dieselmotoren https://nu.nl/auto/5238653/fabrikant-bosch-ziet-wel-toekomst-in-dieselmotoren.html (via @NUnl)
 10. 'Er is een hetze tegen dieselauto's ontstaan' https://nu.nl/auto/5215100/er-hetze-dieselautos-ontstaan.html (via @NUnl) Ik denk dat dit het gevoel is wat bij de meeste van ons leeft.
 11. Hallo Geani, \ Ken jij onderstaande site? dit is de online versie van Etka https://www.realoem.com/cat_spares/etka/volkswagen/ Groet, Jeffrey
 12. @, de navigatie werkt top, dank voor de service.
 13. Heren, Dank voor jullie reacties, ik was zelf ook de weg kwijt over welke versie het is. Maar aan de HW04 had ik ook al het vermoeden van een A of B versie. Maar werd dus inderdaad door het artikelnummer met de C op het verkeerde been gezet. Waar ik naartoe wil met de update? Geen idee, dat hangt er bij voornamelijk vanaf, is het mogelijk maar nog belangrijker, is het zinvol? @ , ik stuur je even een pb.
 14. Hallo, Ik heb sinds enkele dagen een Passat 3C met RNS510 navigatie. Kan iemand mij helpen met de update hiervan? Part number 1T0035680C HW-version H04 SW-version 1300 Het liefst in de regio Nijmegen, maar ik ben mobiel Alvast bedankt, Jeffrey
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden