Ga naar inhoud

LOUD

Members
 • Aantal items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over LOUD

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Assen
 • Naam
  MVL

Recente bezoekers van dit profiel

442 profielweergaven

LOUD's Achievements

3

Community reputatie

 1. Ik heb dit geouwehoer nogsteeds. Via iphone ww gereset. Wil dan met gewijzigde ww inloggen op mijn pc maar dat kan dan niet.... en als ik dan op mijn iphone venster sluit en erna weer naar de site gaat kom ik er ook weer niet in. Moet ik weer ww resetten... heeeeeeel irritant.
 2. Wie heeft er ook last van dat je telkens nieuw wachtwoord moet aanvragen om op de site te komen. Dan wijzig ik hem, en na uitloggen kom ik er weer niet in. Dan weer een nieuw ww aanvragen weer wijzigen en dan na uitloggen kom ik er weer niet in . Etc....
 3. Is die 30GB erin niet genoeg?
 4. LOUD

  Lekkere berichten.....

  Laatst bij de dealer deden ze de update niet eens meer. Omdat er in die update ook weer een fout zat. Dealer wachte op een nieuwe update vanuit duitsland zeiden ze.
 5. Niks mis mee met de update! Ziet er 10 keer beter uit. Vorige leek een beetje windows 98 style ?. Krijg op de iphone wel bij wijzigen wachtwoord dat de site niet veilig is.
 6. LOUD

  Lekkere berichten.....

  Ik zat laatst RTLZ te lezen en kwam de volgende artikelen tegen: Apk-check op roetfilter bij diesels laat tot 2021 op zich wachten en Staatssecretaris overweegt verplichte update sjoemeldiesels bij apk ik heb dus de update niet gedaan en wil dat ook niet. Daarnaast wil ik de egr klep dicht laten zetten. Weet niet of zij dat met een roetdeeltjesmeter ook kunnen zien en dat die dan niet door de apk komt. hoe kijken jullie tegenbovenstaande artikelen aan?
 7. LOUD

  ff tanken

  Haha dus dat. Standaard 50,- erin.
 8. LOUD

  XL Banden

  Jij rijdt er zelf dus ook op dieseltje. En merk je qua geluid veel en dat het eventueel eer brandstof kost?
 9. LOUD

  XL Banden

  Ja dat lijkt mij ook, omdat de band dus een stuk stugger moet zijn. Maar als veel mensen hier juist goede ervaring hebben met XL ivm duurzaamheid bijvoorbeeld.
 10. LOUD

  XL Banden

  Goedemorgen luitjes, Mijn vorige banden waren geen banden met XL kenmerk. Echter een vriend van mij met een Volvo koopt juist specifiek banden met xl ivm het gewicht van de auto zegt hij. Schroeven jullie juist WEL of NIET banden met XL kenmerk onder jullie passat?
 11. Ik wilde voor de goodyear efficientgrip performanse gaan. Maar aanbod banden is zo enorm dat verschil daarin te vinden is erg lastig is,
 12. Ik ga in september richting het zuiden naar de spaanse grens. Dus ervoor zal ik ze dan laten vervangen. Alleen door de andere reparaeatie aan de draagarmrubbers gaat de auto uitgelijnd worden erna. Dacht misschien dan handig ervoor ook gelijk nieuwe banden. Of hoeft er na wisselen nieuwe banden niet altijd uitgelijnd te worden?
 13. Helemaal mee eens peter. Daarom ook de vraag of 3.2 nog wel even kan of dat dat eigenlijk al teicky word. En verstandig is de banden ook maar te doen.
 14. Haha precies dat antwoord had ik verwacht. Maar er zijn altijd gemiddelden. Een jaar ermee nog kunnen rijden. Anders gewoon na een tijdje weer meten is ook een optie. Maar kan banden mooi van het bespaarde geld doen ????
 15. Sorry late reactie heren. Maar heb even verder gekeken ja. En kwam een garage tegen die wat schappelijkere prijzen hanteerd. En Jaap deed mij een soortgelijk voorstel. Van het bespaarde geld kan ik nu mooi wat anders laten doen! Toch handig zon forum! ???? Nu wij toch lekker bezig zijn hier met tips. 2 banden hebben nog 3.2mm profiel. Advies is ook vervanging. Maar zie dat apk afkeur 1.6 is. En een bedrijf als profile 2 mm als minimum hanteerd. Hoelang kan ik met 3.2 nog doorrijden voor ze “echt” vervangen moeten worden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden