Ga naar inhoud

Driver

Members+
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Driver

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Flevoland
 • Naam
  Willem

Recente bezoekers van dit profiel

542 profielweergaven

Driver's Achievements

1

Community reputatie

 1. Driver

  Schokbrekers

  triple s schroefset 229,- En Sachs is we de duurste Veer 100,- voor veer achter 100 190,- voor achter 110 met 20% 400,-
 2. Driver

  Schokbrekers

  Model: Passat 3C Motor: 1.6 / 1.8 / 2.0 / 2.0T / DSG / 1.9TDi Ø 50/55 mm!! Bouwjaar: Vanaf 2004 Verlaging vooras: 20-60mm Verlaging achteras: 30-75mm Aslasten voor: 1105kg Aslasten achter: 1230kg Merk: Triple-S / Blueline JOM Garantie: 2 jaar
 3. Driver

  Schokbrekers

  Het betreft een sedan 2.0 fsi uit 2006 met een standaard chassis (wel uitgevoerd in deep black pearl..). De kleurcodering met stippen op de veer zie ik nergens terug bij mister auto. Als ik de auto naar beneden duw merk ik wel op dat de vering een stuk ‘zachter’ aanvoelt dan bij een naast geparkeerde auto.
 4. Driver

  Schokbrekers

  Bolk schokbrekers zijn wel voordelig; dan zou ik idd voor en achter kunnen vervangen. Of is dat heiligschennis
 5. Driver

  Schokbrekers

  Enig idee wat de kosten zijn ?
 6. Driver

  Schokbrekers

  Snelweg is prima, maar bij plots uitwijken komt de auto ‘ wat moeilijk’ weer in een rechte lijn. Uitlijnen heb ik laten controleren; dat was goed. Bij drempels e.d. lijken andere verkeersdeelnemers deze ook wat vlotter te kunnen nemen. Bij een ‘richeltje’ in een bocht op de snelweg lijkt de auto ook ietsje zijwaarts te schuiven. Stuurt niet echt ‘strak’ zegsman.
 7. Driver

  Schokbrekers

  Bedankt; de auto moet toch binnenkort APK gekeurd worden. Voordat ik zelf schokbrekers beste zal ik dan wel afwachten wat het oordeel wordt.
 8. Driver

  Schokbrekers

  Na 270.000 km zou ik de schokbrekers voor willen vervangen. Ik heb het gevoel dat de auto niet alle ‘hobbeltjes’ goed volgt. Bij Mister Auto zij twee Monroe schokbrekers rond de 110,- ik vraag mij af of je ook de veren beter kan vervangen.
 9. Driver

  ASS scheel stoel

  Weet een van jullie of een ASS scheel stoel op de bestaande rails past van een Passat uit 2006? Mvgrt
 10. Het gaat per volledig interieur volgens mij. 2 stoelen, achterbank middenconsole en deurpanelen.. van een Passat uit 2009 voor 199,- . Wel mooi, vraag mij alleen af of ik dat erin krijg. Bij de bestuurdersplaats is door het vele in en uitstappen net voor het voetenmatje de vloerbedekking gescheurd. Als ik de stoelen en bank eruit haal kan ik misschien ook de “vloerbedekking” vervangen en de hoes van de versnellingspook die is ook getekend door de tand des tijds.
 11. Bedankt voor je reactie. Weet je of de rugleuning ook overgezet kan worden? Een andere bestuurderstoel komt toch al gauw op 150,- ex verzendkosten volgens mij.
 12. Weet iemand of het mogelijk is om de vulling/het schuim van de passagierstoel over te zetten op de bestuurdersstoel? Deze is na 260.000 km doorgezakt. De passagierstoel zit veel beter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden