Ga naar inhoud

JoJaBoVe

Members
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

JoJaBoVe won de laatste dag op 23 februari

JoJaBoVe had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

42 Excellent

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Almere
 • Interests
  Fotografie, (vag) meetings, vakanties naar Oostenrijk, bakken, bbq'en.
 • Naam
  Joja

Recente bezoekers van dit profiel

60 profielweergaven
 1. JoJaBoVe

  JoJaBoVe's bommetje

  Onze passat B7, 2.0 TDI, DSG uit mei 2012. Gechipt; stage 1 op de motor en stage 2 op de DSG, wat goed is voor 180pk en 400nm Hij is in ons bezit sinds 21 februari. Plannen voor de toekomst: Bearlock. Misschien nog wat lager dmv schroefset. Nieuwe zomerwielen. Achterlichten laten tinten.
 2. Heftig, maar mooi dat je deze laatste tijd aan haar zijde hebt mogen en kunnen zijn. Ik vind het een mooi idee dat de vrouw, die jou het levenslicht heeft laten zien, in het bijzijn van haar kinderen het leven laat. Heel triest en moeilijk maar toch ook wel heel mooi. Gecondoleerd en ontzettend veel sterkte en kracht gewenst in deze moeilijke tijd. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 3. JoJaBoVe

  Schroefset

  [emoji39] Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 4. JoJaBoVe

  Schroefset

  Dank je wel voor je reactie. Ik koop alleen niets bij Sjaak haha. Laten we het er op houden dat we geen vrienden zijn :p
 5. JoJaBoVe

  Schroefset

  Staat heel mooi zo Fopper! Dit willen wij ook ongeveer qua "stance" We hebben nu een schroefset van Vmaxx gevonden die we wel interessant vinden. Niet de extreme, maar de normale set. Deze kost ons rond de 350 euro ofzo en hoor er goede verhalen over. Volgens mij reed @Mario_B7 ook op Vmaxx, maar dan de extreme. Misschien dat we toch voor dat set gaan. We zijn er nog niet helemaal uit.
 6. JoJaBoVe

  ff tanken

  Wij hebben vandaag 1.299 betaald voor Diesel hier in Almere. Vind m wel wat onzuinig, we hebben 1:18 gereden 🤔 De vorige tankbeurt 1:16 Even in de gaten houden, anders laten we de chip aanpassen.
 7. JoJaBoVe

  Schroefset

  [emoji23] oke... Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 8. JoJaBoVe

  Schroefset

  Thanks voor deze reactie. Helaas is Bilstein en KW ons wat te prijzig, we zouden graag onder de 1000 euro blijven [emoji28] Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 9. JoJaBoVe

  Schroefset

  Daar ben ik weer! Wij zijn zoekende naar een degelijk schroefset voor onze b7 (3c) variant Diesel met DSG. We willen graag een stug set en we hoeven niet extreem laag. We zien door de bomen het bos niet, dus wie kan ons adviseren hierin? [emoji1] Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 10. JoJaBoVe

  Stuurbekrachtiging b7

  Ik heb geen idee 🙈 Dat kunnen we zeker eens navragen. Morgen mag ik er zelf weer mee weg (yay! haha) en dan zal ik eens kijken wat ie doet onder een lagere snelheid.
 11. JoJaBoVe

  Stuurbekrachtiging b7

  Hmm, dan gaan we het binnenkort toch maar eens na laten kijken. 12 april hebben we een onderhoud gepland staan, dan kan ie meteen de stuurbekrachtiging nakijken.
 12. JoJaBoVe

  Auto overleden

  Gelukkig maar. Lekker cliché, maar die auto is te vervangen. Heel veel sterkte met de nasleep.
 13. JoJaBoVe

  Auto overleden

  Jeetje wat verschrikkelijk 😭 Heb je er zelf niets aan over gehouden?
 14. JoJaBoVe

  Stuurbekrachtiging b7

  We hebben geen trillingen... Niet in de bochten en niet op rechte stukken.
 15. JoJaBoVe

  Stuurbekrachtiging b7

  Ja, de bandenspanning staat op 2.5 bar. Geen houtje touwtje merk ook, we hebben continental winter contact meen ik zo uit mijn hoofd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden