Ga naar inhoud

The-stig

Members+
 • Aantal items

  181
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over The-stig

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Delft
 • Naam
  jordy

Recente bezoekers van dit profiel

864 profielweergaven

The-stig's Achievements

34

Community reputatie

 1. Verschil van 5 kan, maar dat is het maximale wat veilig is
 2. Ik ga er naar kijken, denk dat het vervuild is. Bedankt voor de info.???
 3. The-stig

  Rem probleem? B7

  Eerst een vraag, op welke wielen staat de handrem? Ik heb het idee dat hij enkel op het linker voorwiel staat, de rest van de remklauwen staan naar mijn idee open. Rechts voor kan ik het wiel gewoon ronddraaien maar wel met moeite, lijkt alsof het blok er wel tegenaan staat maar de schijf niet vasthoudt. Je ziet ook de krassen ontstaan op de schijf. Ik vraag dit omdat de auto schokkend tot stilstand komt, ook met rijden lijkt de auto te hobbelen. Dus het laatste stuk tot stilstand gaat niet geleidelijk, iemand een idee wat het kan zijn? Remvloeistof is pas vervangen.
 4. Locked hij de tankklep of de tankdop?
 5. Dat wel, maar benieuwd naar het antwoord.?
 6. Klein vraagje, ik heb een B7 en ik merkte dat het klepje van de tank gewoon open kan als de auto op slot is, vond ik wel even schikken. Is er wat kapot of komt dat omdat de sleutel in de buurt is zodat hij hem zelf vrijgeeft? Alvast bedankt voor jullie reactie.
 7. Nog eentje maar dan genomen van de zijkant, zo is het stalen plaatje zichtbaar. Ik heb twee complete houders maar bij beide liggen water ijzeren geleiders wat los, waarschijnlijk zwak punt bij deze verlichting.
 8. Met Philips contactspray in de weer geweest. Eerst ingespoten en laten drogen, toen nogmaals met de zijkant van een kleine schroevendraaier (Die door het gaatje kon) het stalen plaatje als het ware geschuurd. Laten drogen en daarna nogmaals met een ingespoten schroevendraaier herhaald. Er zat veel zwarte rommel op de schroevendraaier. Net teruggezet en moet zeggen dat het beter gaat, werkt een stuk beter. Kijken hoe lang hij het volhoudt. Nog een paar foto's ter verduidelijking.
 9. Nou........ weer wat geprobeerd. Blijkt dat er niet één maar twee contacten zijn voor de binnenverlichting. De ene is goed zichtbaar aan de buitenzijde (gele rondje), de andere is zichtbaar door het gaatje van de printplaat (rode rondje). Degene die onder de printplaat zit is het probleem, bij mij was hij flink vervuild. Plaatje lag ook redelijk los.
 10. Nog steeds niet opgelost, nieuwe gaat steeds moeilijker doen. Zo alles maar weer los halen, kijken of ik het toch nog kan oplossen. Of heeft iemand het al opgelost?
 11. Ik kijk het even aan, mocht het toch niet helemaal kloppen dan ga ik weer terug. Sommige wegen zijn ook niet helemaal wat het moet wezen, hoop last van hier in de buurt.
 12. Klopt, merk dat hij veel beter rolt. Stuur staat naar mijn idee nu weer naar rechts..........maar ik ben een zeikerd in die zaken. Had alleen het idee dat in de waardes niet veel verschil zat, toch een mooi resultaat behaald. Ben weer blij.?
 13. Sorry, hoor. Gelijk boos. Enne.............antwoord staat al in mijn eerste post..........Pearle heeft leuke acties momenteel.?
 14. Thanx ?? Maar nu de hamvraag, was het nodig en staat alles zoals het hoort? Heb hier echt geen verstand van.?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden