Ga naar inhoud

Roy_01

Members+
 • Aantal items

  1244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Alles dat geplaatst werd door Roy_01

 1. Ik weet niet of ze deze los verkopen. Op e-bay kun je ze vinden onder KURBELGEHÄUSEENTLÜFTUNG. Membraan + veer. Zit in een ronde behuizing. (Rechts)
 2. Het is mij niet 100% duidelijk, dit vond ik op internet terug. Waarschijnlijk een soort zelftest van de radar. Wellicht kun je er de afwijking uit halen. Lekker zo laten als het werkt. Adaptation Channel 5 A005,0,ACC System Function Test Result A005,5,Status A005,6,0 = Not OK A005,7,1 = OK
 3. Mooi om te horen dat het goed werkt allemaal, knap gedaan! In dat filmpje kalibreren ze op een oprit op afschot en behoorlijk dichtbij. Maar dat zul jij vast beter hebben gedaan. Iets meer afstand en je nauwkeurigheid neemt aanzienlijk toe. Kanaal 5 van de adaptatie geeft nog een mogelijkheid om de voertuig karakteristiek aan te leren. Ik heb daar zelf niet aangezeten en zou het ook zo laten als het goed werkt.
 4. Nee dat niet maar voor een klein bedrag heb je direct alle documenten voor jouw auto: stroom/zekeringschema’s, onderhouds/de-montage handleidingen van alles wat er op en aan de auto zit, verf informatie, carrosserie informatie. Hoe je moet zoeken naar lekkages etc.
 5. Misschien ook handig de gloeibougies eens te wisselen als deze nog nooit vervangen zijn. Kan meehelpen met beter koud starten.
 6. https://www.venderparts.nl/calearo-16v-antenne-dab-dab-am-fm-gps.html?channable=002ad769640032303432353539373853&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=surfaces&utm_content=free+shopping+clicks&gclid=Cj0KCQjws-OEBhCkARIsAPhOkIYmeZCPIt74TaQhPavPM_In5WAS8iYJgUAebJLhBEPCkQGy2xpa-x8aAjk6EALw_wcB
 7. Voor een zo goed mogelijke dab+ ontvangst (ook in buiten gebieden) zou ik voor een grotere Calearo antenne gaan. Zo’n kleine haaie vin antenne is erg beperkt. Zelf heb ik de 7677932 erop staan. Lastig ook om te vergelijken, je moet dan wel hetzelfde radio station vergelijken.
 8. Heeft er iemand wel eens getest met dieseladditief x-mile? http://www.xmile.eu
 9. Prijzige olie bijna 20 euro per liter
 10. Roy_01

  Deurmodule

  Zou in principe wel slim zijn zodat er zo min mogelijk kabels door de deuren getrokken hoeven te worden. Anders even de schema’s voor je auto downloaden op Erwin.volkswagen.de.
 11. Nee dat is geen vereiste maar heeft wel de voorkeur. Als je rijd en de koelvloeistof is een bepaalde temperatuur dan start hij gewoon met regenereren. Dat gaat om de zoveel km of op dP over het filter. Net wat het eerst aanspreekt. Als je goed luistert kun je het wel horen dat de motor wat zwaarder loopt. En aan de EGT of turbodruk die verhoogt wordt kun je het zien. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Diesel_Particle_Filter_Emergency_Regeneration#Regeneration_while_Driving
 12. Check de verstuiver deviatie waarden eens, volgens mij een zwak punt bij de 1.6 tdi.
 13. Ziet er goed uit! Zag dat van vd Veer Engineering ook bezig is met een PQ naar virtual cluster emulator. Zal geen volledige ondersteuning zijn en punt 2 hoe krijg je het mooi weggewerkt. https://m.facebook.com/vdveerengineering/videos/230057858633863/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.sciroccocentral.co.uk%2Fforum%2Fviewtopic.php&_rdr
 14. Deze O-ringen kun je toch gewoon los kopen als je de juiste maat weet? Tenzij het zo’n raar voorgevormd geval is. Technirub.nl voorbeeld.
 15. Dat is een overdrukventiel zodat wanneer je een portier dichtgooit de lucht kan ontsnappen. Daar horen rubberen lamellen in te zitten die over elkaar heen vallen en zo afdichten.
 16. Roy_01

  Verstuivers reinigen?

  Trilt je auto bij afremmen op de snelweg of als je er vanaf komt en langzamer gaat rijden? Denk ook dat je beter af bent met andere verstuivers.
 17. Volgens mij is de bestuurdersdeur altijd de master module en de passagiers+achterdeuren slave modules.
 18. Het lijkt wel alsof hij de codering terug heeft gezet. Het zou wel eens kunnen doordat je aan de passagierszijde nog een andere module hebt zitten. Ik zou ze beiden tegelijk uitwisselen. Ze werken nauw samen met elkaar ook. Het zijn volgens mij master slave modules.
 19. Probeer eens de auto op slot te doen en met de afstand bediening te openen en dan contact aan en of de spiegels dan uitklappen? Soms met het knopje in/uitklappen pakt hij het bij mij ook niet elke keer. Of ik draai hem de verkeerde kant op. Je moet volgens mij altijd van de inklapstand naar L draaien. Check ook even in je module overzichtscherm of het .max3 motoren zijn voor de zekerheid.
 20. Als die WSC code op 0 staat krijg je normaal een andere waarschuwing geen request out of range waarschuwing. Niet per ongeluk je deuren op slot gedaan?
 21. Roy_01

  TDI temperatuur

  Ja dan is het wel overduidelijk inderdaad dat er een thermostaat probleem is met deze snelheden.
 22. Roy_01

  TDI temperatuur

  Hoe snel rij je precies tijdens deze 35km rit? Je kunt de dsg temperatuur ook met vcds bekijken en zo achterhalen of deze thermostaat defect is.
 23. Hier nog een bevestiging dat het mogelijk is. Een back-up is in mijn geval wel handig omdat er maar weinig flash files voorhanden zijn. Blijkbaar zijn tussenliggende sw versies niet nodig voor het in stappen flashen. Maar voor de zekerheid maar doen. “In my car I had 1K0909144C 2301. I flash it first time with lh0022901.sgo to 1K0909144Z, then I use lh0013001.sgo and it flashes to 1K0909144J 3001. I drive it few days after setting adpatation channels and G85. Then I flash it to ZA version and to R. I had to make adaptation second time. Actually I have 1K0909144R 3501 steering, but I will try to flash characteristic curve with Skoda brand cd, because on VW brand there is only online possibility.” http://forum.octaviaclub.pl/forum/octavia-ii-octavia-ii-fl-octavia-ii-tour-1z/problemy-i-usterki-elektryka-i-elektronika-aa/52515-aktualizacja-softu-przekładni-3-generacji-1k0909144
 24. Haha ja bij de vorige flash is dat niet goed gegaan, kwam ik pas later achter toen ik thuis was. Heb je trouwens van je eigen stuurhuis sw een backup kunnen maken voor het flashen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden