Ga naar inhoud

Roy_01

Members+
  • Aantal items

    1262
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    9

Alles dat geplaatst werd door Roy_01

  1. Volgens mij is dit normaal, elke keer wanneer je een knop op de afstandsbediening indrukt gaat het rode ledje even branden ter bevestiging. Comfortmodule checken op vocht of slechte solderingen/componenten en een 2e hands comfortmodule proberen.
  2. Roy_01

    batterij vragen

    Ja dat is waar alleen vraag ik mij af of dit gaat helpen in de wintermaanden. Opbrengst van zo’n paneel is dan 10% t.o.v. de zomer. En hoeveel sluipverbruik heeft zo’n systeem als de zon niet schijnt. Denk dat het toch handiger is om periodiek de auto te rijden dan.
  3. Roy_01

    batterij vragen

    Als je echt niets kunt vinden dan zou je misschien zo’n dashboard zonnepaneeltje aan kunnen schaffen om als druppellader te fungeren. Of als je een eigen oprit hebt een normale druppellader.
  4. Roy_01

    batterij vragen

    Lijkt mij ook slim om eens systematisch te gaan zoeken waar het probleem zit. Spanning binnen meten zit ook nog wel wat afwijking in, ik meet wel eens 10.9 V via Vcds en dan start hij nog. (2.0 TDI) Voor openpilot heb ik een canbus module in de auto die trekt binnen een week de accu leeg. - Rij je wel genoeg met de auto zodat de accu genoeg bijgeladen kan worden (langere stukken zonder teveel starten en stoppen) - Staat van de gloeibougies, wat gebeurt er als je 2x voorgloeit? Of heeft deze motor gloeibougies in het koelwater, dan kun je bovenstaande vergeten. - Sluipverbruikers in je elektrische systeem. - Juiste capaciteit en type accu
  5. Die Robert Bosch van de ANWB had er laatst ook een video over. Zie laatste 5 minuten. Misschien heb je er iets aan en kun je waardes vergelijken met anderen.
  6. Roy_01

    Trip teller

    Normaal heb je een 0.0 knopje op de teller of reset trip in boordcomputer menu. Ok knopje lang ingedrukt houden om te resetten.
  7. Roy_01

    Gas To Liquid Diesel

    Ben ook benieuwd naar de test.
  8. Volgens mij mag max 25% van een lichtfunctie defect zijn bij led. https://apk-handboek.rdw.nl/personenautos/lichten-lichtsignalen-en-retroreflecterende-voorzieningen/werking-en-toestand-verplichte-lichten-en-retroreflectoren
  9. Roy_01

    startproblemen

    Ik zou toch even de storingscodes plaatsen, mogelijk kan er iemand op het forum wel kaas van maken. Eventueel even wissen en dan na het probleem zich voordoet direct uitlezen.
  10. Roy_01

    Motor hapert

    Er komen geen foutcodes naar boven? En “de software valt uit” wat bedoel je hier precies mee?
  11. Check ook pdc of achteruitrij camera die dit draad gebruiken ipv over canbus.
  12. Roy_01

    Gas To Liquid Diesel

    Wellicht nog wat uitproberen met stationair toerental zit ook nog wat ruimte in 600-800 rpm.
  13. Roy_01

    Gas To Liquid Diesel

    Interessant, zijn dat 3000 deeltjes per cm3 met of zonder dpf en egr? En 1.000.000 deeltjes per cm3 is de limiet lees ik bij een auto met af fabriek roetfilter. Ben benieuwd naar de rest met de Amarok.
  14. https://www.speakev.com/threads/vw-golf-gte-cold-issue.14042/
  15. Ik zou het zoeken in de dikte van de voedingskabel vanaf de dynamo naar de hoofdzekering. En ook de hoofdzekering controleren of deze zwaar genoeg is uitgevoerd.
  16. Ik weet niet of ze deze los verkopen. Op e-bay kun je ze vinden onder KURBELGEHÄUSEENTLÜFTUNG. Membraan + veer. Zit in een ronde behuizing. (Rechts)
  17. Het is mij niet 100% duidelijk, dit vond ik op internet terug. Waarschijnlijk een soort zelftest van de radar. Wellicht kun je er de afwijking uit halen. Lekker zo laten als het werkt. Adaptation Channel 5 A005,0,ACC System Function Test Result A005,5,Status A005,6,0 = Not OK A005,7,1 = OK
  18. Mooi om te horen dat het goed werkt allemaal, knap gedaan! In dat filmpje kalibreren ze op een oprit op afschot en behoorlijk dichtbij. Maar dat zul jij vast beter hebben gedaan. Iets meer afstand en je nauwkeurigheid neemt aanzienlijk toe. Kanaal 5 van de adaptatie geeft nog een mogelijkheid om de voertuig karakteristiek aan te leren. Ik heb daar zelf niet aangezeten en zou het ook zo laten als het goed werkt.
  19. Nee dat niet maar voor een klein bedrag heb je direct alle documenten voor jouw auto: stroom/zekeringschema’s, onderhouds/de-montage handleidingen van alles wat er op en aan de auto zit, verf informatie, carrosserie informatie. Hoe je moet zoeken naar lekkages etc.
  20. Misschien ook handig de gloeibougies eens te wisselen als deze nog nooit vervangen zijn. Kan meehelpen met beter koud starten.
  21. https://www.venderparts.nl/calearo-16v-antenne-dab-dab-am-fm-gps.html?channable=002ad769640032303432353539373853&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=surfaces&utm_content=free+shopping+clicks&gclid=Cj0KCQjws-OEBhCkARIsAPhOkIYmeZCPIt74TaQhPavPM_In5WAS8iYJgUAebJLhBEPCkQGy2xpa-x8aAjk6EALw_wcB
  22. Voor een zo goed mogelijke dab+ ontvangst (ook in buiten gebieden) zou ik voor een grotere Calearo antenne gaan. Zo’n kleine haaie vin antenne is erg beperkt. Zelf heb ik de 7677932 erop staan. Lastig ook om te vergelijken, je moet dan wel hetzelfde radio station vergelijken.
  23. Heeft er iemand wel eens getest met dieseladditief x-mile? http://www.xmile.eu
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden