Ga naar inhoud

PassatCBAC

Members+
 • Aantal items

  295
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PassatCBAC

 • Verjaardag 28-01-1992

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Achterhoek, Gelderland
 • Naam
  PassatCBAC

Recente bezoekers van dit profiel

354 profielweergaven

PassatCBAC's Achievements

192

Community reputatie

 1. Ik kan BMW ten zeerste aanraden haha
 2. Common rail is prima. De 2 kwalen zijn echter flinke kwalen (oliepomp en branfstofpomp). Zijn over het algemeen een stuk sneller en ook soepeler in hun loop. Om eerlijk te zijn zou ik voor de 1.9 gaan als ik jou was. Dat zijn de laatste 'oer-TDItjes' waar je over het algemeen bij goed onderhoud weinig zorgen hoeft te maken (misschien alleen je koppeling gezien de chip). Minder soepel en koppel komt vrij abrupt in (vandaar dat ze ook sneller aanvoelen, ik herhaal: aanvoelen!). Mooie blokken die rete betrouwbaar zijn. Met de 1.9 heeft VAG in principe de lat hoger gelegd eind jaren 90 voor de dieselwereld.
 3. PassatCBAC

  Interlagos velgen

  Ja. Over het algemeen zijn het kwalitatief wel goede replica die uit Italië komen
 4. PassatCBAC

  Blue motion

  Zus heeft er ook 1. Zij heeft geen AdBlue. Ik had een 2 liter bluemotion die had het wel.
 5. Als je achter in de koffer je mat omhoog trekt en je ziet daar een dop die je eraf kan draaien om de AdBlue te voelen dan weet je inderdaad genoeg. Volgens mij hebben de CC's met AdBlue ook geen reservewiel ivm de ruimte. Weet niet of een thuisbrenger wel zou passen.
 6. Ik denk omdat ik een bluemotion had met 143pk ofzo. In de basis dezelfde motor alleen AdBlue erbij en een extra katalysator. Voorgaande eigenaar had het uiteindelijk dit jaar alsnog vervangen met 150.000 op de teller.
 7. Correctie. 210.000 was het dacht ik.
 8. Hey wat gek. Bij mij stond er 240.000!
 9. Dat klopt. Carterpan moet los en het asje kost iets van 8 euro ofzo bij de dealer. Je hebt dus de 77mm en de 100mm as. De 100mm as is de betere en de 77mm is de mindere. Mijn auto was letterlijk gebouwd op 3 september 2009 waarbij ze zeiden dat het vanaf daar is waar de verandering naar 100mm is gegaan. Kans was dus dik dat ik m niet had. Toch carter open laten halen etc en bleek dat ik m toch wel had! Wat betreft je distributie is het om de 240.000. Zo staat het ook in het boekje. Helaas is de auto nu dus richting de sloop met boek en al anders kon ik een foto voor je maken. Ik zou ook gewoon 180.000 a 200.000 en 5 jaar aanhouden.
 10. Trouwens, welke auto apps had je zoal? Ben zelf nu opzoek naar een andere auto maar ik zie vrijwel dezelfde auto's op marktplaats, autoscout enzo zoals je zelf ook opmerkte. Wellicht dat ik ook de perfecte auto vindt op 1 van de onbekendere apps/sites.
 11. Gefeliciteerd! In mijn ogen de enige juiste kleur voor een CC haha. Op een kanteldakje, xenon en de interlagos velgen na de tweeling van hoe ik hem had!
 12. Prima auto's en erg degelijk. Aandachtspunten zitten m in de brandstofpomp en oliepomp (balansasje/meenemer om precies te zijn).
 13. Super auto! Erg comfortabel en toch vrij strak op de weg. En helaas weet ik uit ervaring dat het letterlijk een levensredder is gezien mijne nu total loss is. Je gaat er in ieder geval wat betreft rijden geen spijt van krijgen. En al helemaal niet wanneer je hem ergens neer zet en even een kijkje neemt naar de auto voor je weg loopt Welkom en geniet ervan!
 14. Zo was ik enthousiast om volgende week richting Marokko te gaan met de CC en zo staat mijn auto helaas op het punt om total loss verklaard te worden. Helaas een vrij heftige ongeluk gehad gisteren waarbij ik met 80km/u in een Japanse SUV ben gereden die mij over het hoofd zag en mij geen voorrang had verleend (wat ik hoorde te krijgen). Wonder boven wonder ongedeerd (weliswaar met een stijve nek/rug, hou ik in de gaten natuurlijk) de auto uitgestapt. Fout was van de tegenpartij die dat ook meteen toegaf en waarbij getuigen aanwezigen waren. Mijn vakantie met de auto is helaas afgeblazen. Uiteraard ga ik alsnog met de vliegtuig want nu moet ik er al helemaal tussenuit. Hopelijk verloopt se afhandeling soepel en krijg ik een fatsoenlijke dagwaarde terug voor de auto. Even afwachten dus.
 15. Zoals de anderen ook zeggen: makkelijker is het zeker, maar esthetiek wint dit keer [emoji16]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden