Ga naar inhoud

Erwin84

Members+
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Erwin84

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Achterhoek
  • Naam
    Erwin

Overige

  • Vagcom
    nieuwe interface

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Erwin84's Achievements

5

Community reputatie

  1. Werkt je cruise control nog wel? lijkt mij een fout op de koppelingspedaalsensor. foutcodes over je motormanagement wellicht door de tuning?
  2. Even een vraag stellen zonder een nieuw topic te openen. Ik heb ook een PQ gekocht voor mijn 2009 Passat, hier zit alleen de usb kabel ook niet bij. Is het mogelijk om rechtstreek een draadloze module voor CarPlay etc. aan te sluiten of moet je altijd eerst een usb adapter + kabelboom aanschaffen? Of iemand ergens een mooie prijs voor een kabelboom incl usb adapter?
  3. Een gasklep met 3 standen? stationair,halfgas en volgas? denk dat je beter op zoek kunt naar een andere monteur dan een gasklep
  4. Erwin84

    Startproblemen

    Nee onder de 11 Volt is geen probleem tijdens starten, dan zouden een hoop auto`s niet aanslaan. Foutcode is best duidelijk, er staat open circuit. klep werkt op 12Volt deze komt vanaf de zekering en wordt door de ecu aan massa gelegd waarschijnlijk met een dutycycle signaal. of je klep is defect of je hebt een kabelbreuk.
  5. Erwin84

    Aankoopadvies

    Kan, hoeft niet. ligt er ook een beetje aan hoeveel vermogen deze levert. wel allemaal met ketting de latere type`s krijgen pas een riem. de verschillen tussen een 122 en 160pk zijn vrij groot waarbij de laatste een stuk complexer is en dus ook gelijk storings gevoeliger.
  6. Autotechniek Leenders, Jeroen is een echte Vag liefhebber en is zeker in voor goed en eerlijk advies. Hong Paul in Duiven, Repareert/reviseert veel Dsg's maar heeft ook verstand van de eerdere automaten. Denk dat ze beide je wel een eerlijk advies kunnen geven, en ook kunnen aangeven of spoelen evt een optie is of jammer geld.
  7. De bak ziet een te groot verschil tussen de in gaande en uitgaande as, meestal heb je te veel slip in je bak zitten. of wel door er te veel frictie materiaal wat verdwenen is of door dat de interne druk te laag is. dit kan komen door vervuiling, slechte hydraulisch kleppen of gewoon slijtage in de bak. dit juist diagnosticeren is vrij lastig, en zou ik ook niet bij een gewone garage neer leggen dan zit je meestal vast aan een andere bak of revisie. Op temperatuur is de olie dunner, en krijg je sneller dit soort storingen. wanneer je fouten reset worden de adaptie`s ook gewist en kan het idd zijn dat het weer even goed gaat.
  8. Weet iemand nog een adres voor firmware update? en kaart update naar V16?
  9. Fec-swap code is een activatie document, deze moet je in kopen via magazijn. Op Vin nummer ziet de dealer welke optie`s wel mogelijk zijn en welke niet. Dit bieden ze in de meeste gevallen aan, en zullen niet verder kijken wat nog meer mogelijk is omdat ze dan het risico lopen dat het niet lukt en de kosten voor hun zijn. Trekhaak inleren moet bijvoorbeeld ook op deze manier, maar hier kan je via de achterdeur alles nog wel handmatig om coderen en wordt het alleen niet weggeschreven op je vin en kan het zijn dat je de optie mist naar een update bij de dealer. Optie`s als Voice control, app connect etc. moet je om programmeren via Odis online ik ben er mee bezig geweest om dit ook zonder activatiecode voor elkaar te krijgen maar is mij nog niet gelukt. Pakket voor bijvoorbeeld App Connect vrijschakelen kost €224,50 bruto ex btw en ziet echt niet veel korting op. Dan moet je nog een Odis online hebben inclusief inlog goedkoop zal het dus nooit zijn. Toevallig pas nog een Passat B9 gehad waarbij het volgens de dealer ook niet mogelijk was, hier moest alleen een andere usb kabel ingemaakt worden omdat deze app connect niet ondersteund en dan uiteraard aanmelden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden