Ga naar inhoud

Iveswesp

Members+
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Iveswesp

 • Verjaardag 07-10-1977

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Tielt
 • Naam
  Ives

Recente bezoekers van dit profiel

670 profielweergaven

Iveswesp's Achievements

4

Community reputatie

 1. Iveswesp

  Start stop systeem

  Ik denk rond september. En het zijn veel korte stukken met een meer verbruik als vroeger. Nu in het verlof naar Spanje met de auto.
 2. Iveswesp

  Start stop systeem

  Weet niet of het hier mag staan , maar mijn vraag is. ik rijd namelijk met een vw Passat blue motion 16. TDI van 2012. Sedert die binnen is geweest voor de update van sjoemel software, valt mijn motor niet meer uit voor zuinigheid, er komt een A op met cirkeltje erdoor. Weet iemand wat dit betekend. Of is het door het koude weer. Dank u.
 3. die zij dat het ongeveer 130€ was en heb gezegd dat hij dat niet moet bestellen.
 4. En waar kan ik zo een slot bestellen?
 5. Beste hier, onlangs kan ik mijn koffer niet meer opendoen, als op de achterklep druk om te openen, krijg ik een ratelend geluid. Ik denk dat het slot stuk is. Mijn garagist gebeld en een slot besteld. Wat kost zo een slot en valt dit onder de garantie, heb hem drie maanden. Dank u voor de reacties
 6. Beste, ik zat namelijk met een stukke waterpomp. En is dit erg dat mijn garagist geen andere distributie riem heeft gelegd. Ik heb bijna 110000 km, die zij is niet nodig. Wat denken jullie? Die waterpomp is garantie.
 7. Merci Voor de reacties, zondag namiddag met auto naar dealer, met garantie. Laat nog iets weten wat het was. Normaal auto donderdag terug.
 8. Beste hier, de lekkage is minim niets van water onder auto denken waterpomp stuk. Wel koelvloeistof lampje pinkt.
 9. en is dan de distributie riem dan ook vervange.
 10. Beste ik heb een vraag over mijn vw Passat. Ik rij met een vw Passat van 2012 blue motion 1.6 TDI , en het bakje van mijn koelvloeistof minderd, gezien ik geen plas zie onder de auto vind ik dit raar. Mijn garagist denkt dat het de waterpomp is die stuk is, maar hij het een beetje raar om die te vervangen, gezien je op 160000 duizend km nieuwe distributie riem moet vervangen en dan ook de waterpomp. Ik heb nu ongeveer 110000 en heb hem nog geen jaar, zou dit dan onder de garantie vallen mocht de waterpomp stuk zijn? Ik,heb de auto een vijf tal maanden.
 11. Iveswesp

  Vw rooster

  Beste, ik rij met een vw Passat van januari 2012 een 1.6 TDI blue motion. Mijn vraag is dan hoe het komt dat mijn rooster tussen de lichten de strepen niet allemaal in het Chrome zijn, juist de bovenste en de onderste, midden niet. Er staat wel op blue motion? Dank u.
 12. Iveswesp

  Blue motion

  Beste, ik heb een vw Passat van het jaar 2012 van januari. Waar zou die blue motion product zitten, het is een 1.6 TDI.
 13. Beste, ik heb namelijk nieuwe ruitenwissers nodig, en zou deze bestellen op misterauto, maar weet namelijk niet dewelke het moeten zijn. Weten jullie dewelke ik moet nemen, de wagen is een Volkswagen Passat 16. TDI blue motion met 105 pk, en bouwjaar 2012.
 14. Iveswesp

  Led koplampen

  Beste, welke led lampen zou er passen in mijn 3C van 2012. Het mag van Ali zijn. Het type is H7, en het liefste dat ik mijn kapjes kan opdraaien en zonder foutmelding. En ook ledjes voor mijn parkeerlicht zonder foutmelding.
 15. Beste hier, ik heb zoals jullie weten mijn grootlichten veranderd naar leds met koeling, maar nu kan mijn beschermkapje aan de achterkant van mijn koplamp er niet meer op. Is dit erg als ik zo rij, of is er daar een alternatief voor. De leds zijn wel waterdicht ip67. De leds komen van Ali, wel prachtig zicht nu. Dank u voor de reactie in ieder geval.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden