Ga naar inhoud

luiebas

Full Members
  • Aantal items

    149
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

luiebas won de laatste dag op november 30 2022

luiebas had de meest gelikete inhoud!

Over luiebas

  • Verjaardag 28-12-1987

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Leeuwarden
  • Naam
    Bas

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

luiebas's Achievements

90

Community reputatie

  1. Ik heb precies hetzelfde probleem in mijn Arteon. Hij start steeds weer het eerste nummer als ik de auto heb uitgezet... Iemand inmiddels al een oplossing?
  2. luiebas

    Laadstatus GTE

    Goede vraag, ik zou het ook wel willen weten van mijn GTE. Ik volg dit even.
  3. Wie kan mij helpen? Ik wil graag mijn discover pro updaten en heb deze gedownload en op een SD kaart gezet middels 7zip. Bij 3% kreeg ik een foutmelding en start het systeem opnieuw op. Meerdere malen poging gedaan (in beide SD kaart slots) en elke keer bij 3% hetzelfde. Vervolgens het SD kaartje leeg gemaakt en opnieuw de update gedownload. Nu gaat de update ongeveer een half uur goed tot 65% en dan weer hetzelfde... Ook bij de 2e poging kwam hij precies tot 65%..... Bij mijn vorige B8 (ook met een discover pro) heb ik meermaals mijn systeem kunnen updaten met dit kaartje dus ik denk niet dat ik iets verkeerd doe met het downloaden... Iemand enig idee?
  4. https://www.cardrik.nl/ Kundige garage, aantal jaren geleden hebben we ook een meeting gehad bij hem.
  5. https://www.bm-parts.nl/onderdeel/276207/verwarmingselement-vw-passat-gte?filter=caeyJ0IjoiYiIsInAiOjEsInN1YiI6MzMsImNhdCI6MCwiY2FyIjowLCJzIjoidmVyd2FybWluZ3NlbGVtZW50In0= Ik heb deze gekocht voor 139,50
  6. Met de kachel op OFF 0.5 kw/h Als ik de kachel aan zet schiet hij even naar 0.7 en dan blijft hij staan op 0.6 kw/h. Denk dus dat hij kapot is, zal een nieuwe ophalen bij B&M en in januari de auto naar Aadrik brengen.
  7. Ik lees hier even mee omdat ik een soortgelijke storing heb in mijn GTE alleen wil die van mij wel verwarmen met een warme motor.. Dus alleen op elekra niet. Als ik mijn auto via OBDeleven scan krijg ik helemaal geen foutcodes te zien m.b.t. de kachel.... Als de HV kachel defect is dan moet dat er uit komen met een scan toch?
  8. Als ik in de E-mode rij (dus volledig op elektra) wil de kachel niet warm worden maar blijft ijskoud.... Bij het uitlezen met obdeleven komen er geen foutcodes naar voren... Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?
  9. Welke van de 2 zitten normaal onder een R-line ?
  10. Ik heb een Highline onderlip gekocht voor mijn achterbumper. Deze heeft uitsparingen voor uitlaat sierstukken net zoals de R-line. Alleen is hij nog helemaal kaal zoal je kunt zien op de foto. Ik moet dus nog hebben: uitlaat sierstukken (en houders) Chromen strips hitteschild reflectoren. Nu heb ik deze bumper gevonden https://www.bm-parts.nl/onderdeel/166593/achterbumper-vw-passat-b8-variant-alltrack-lc9a-6x-pdc?filter=afeyJ0IjoiYiIsInAiOjEsInN1YiI6MTE2LCJjYXQiOjAsImNhciI6MTExLCJzIjoiIn0= Weet iemand of ik al deze onderdelen van een Allroad bumper over kan zetten op een Highline onderlip? Het gaat dus alleen om de bovengenoemde onderdelen, de variant bumper heb ik niet nodig.
  11. Ik heb zelf ook een DSG in mijn Passat uit 2016 met droge koppeling. Mijn monteur heeft er wel nieuwe olie in gedaan. Gaat maar 2,1 liter in. Was een fluitje van een cent volgens hem en zeker de kosten niet. Die van mij had toen 140 dkm gelopen. Merk verder geen verschil maar het kan echt geen kwaad!
  12. Scherp. Ik bedoel 2016 inderdaad. Aangepast!
  13. Heb je toevallig een voorbeeld hoe dat er uit moet zien? Dan ga ik hem even los schroeven!
  14. In mijn Passat B8 uit 2016 zit een discover media pro. Er zit helaas geen DAB+ op. Vraag mij of of dit eenvoudig is te upgraden??1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden