Ga naar inhoud

Redouan29

Members+
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Redouan29

  • Verjaardag 27-05-1984

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Flevoland
  • Interests
    Autotechniek
  • Naam
    Redouan

Overige

  • Vagcom
    Geen
  • Auto
    Vw passat b8 1.6 tdi r line variant 2015

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Redouan29's Achievements

14

Community reputatie

  1. Hi Ozzy, Ik ga alle 3 de motorsteunen laten vervangen een deze dagen. Best druk met de feestdagen. Hou jullie op de hoogte. Gr.
  2. Hi Ozzy, bovengenoemde heeft helaas niet geholpen. Ik was bij de garage geweest. Die geeft aan dat de motorsteunen aardig gaar zijn. Ze zijn niet kapot, maar slap. Hij kon met een koevoet de motor aardig bewegen. Advies was om alle de 3 steunen te vervangen. Trillingen resonantie ook merkbaar bij stationair. Ik zal de poging wagen om de steunen te vervangen en hopen dat het opgelost is.
  3. Hi Ozzy dank voor je bericht. Ik ga vanmiddag kijken of het opgelost wordt. 👍
  4. Heren, vandaag een rit van 220km afgelegd. Maar nog steeds vervelende brom/resonantie in de auto. Komt erin vanaf 1700/1800 rpm tot 2200 rpm. Ook met gas loslaten/terugloop van toeren. Niet fijn om zo te rijden. Comfort lijkt totaal verdwenen. Hoop dat jullie mij kunnen helpen. Hoop namelijk nog een paar jaar met de passat te kunnen rijden. Inmiddels bijna 3 jaar in bezit. Nooit bezuinigd op onderhoud. 😉Alvast bedankt.
  5. Heren, ben onder de motorkap gaan kijken, maar kon de 2 buizen waar jullie naar verwijzen niet zien. Zou een van jullie dit kunnen laten zien middels een foto? Alvast bedankt
  6. Hi Wulfke, dank voor je reactie en tip. ik zal dit eens bekijken of het bij mijn passat ook het geval is. wordt vervolgd
  7. Beste passat gebruikers, Ik zit met een vraagstuk waar ik niet uitkomt. mijn passat B8 2015 tdi is te aanwezig in de zin van te veel renonatie/gebrom in de auto. Dit is voornamelijk aanwezig vanaf 1700 rpm tot 2500 rpm. bij gas los en gas geven gevoelsmatig te veel speling. ik had gedacht aan de velgen, maar sinds vandaag winterbanden eronder gezet, gedacht aan verstuivers dus maar een additief in de tank gedaan, maar het euvel blijft. auto draait/klinkt goed stationair. geen gestotter, verbruik is prima denk ik 😀 op 53 liter 1000 km gecombineerd. auto is uitgelezen met VCDS. geen storingen. ik ben effe ten einde raad. wellicht hebben jullie een idee in welke hoe te zoeken. wellicht motorsteunen die dit kunnen veroorzaken of aandrijflijn, vliegwiel/koppeling? hoor het graag! alvast bedankt! Redouan.
  8. Als mathijs @Vdub daar de tijd en zin in heeft graag. Ik wacht z'n reactie af. Thnx barry
  9. Van de week bij vw specialist geweest. Uitgelezen met Vcds. Verstuivers binnen de gestelde waarde. Roetfilter voor 20 gram vol. Geen storingen. Tijdens het rijden met de monteur deed de auto natuurlijk niet vreemd 🙄. Volgens de monteur acceptabel. En paar dagen later wederom gebrom etc etc tot de dag van vandaag. Ik laat het effe paar dagen rusten. Ik kijk dan wel wat ik ga doen.
  10. Ik laat deze week de auto nakijken. Dank voor het meedenken!
  11. Het is niet niet zo dat de auto helemaal dood valt. Maar hij voelt niet meer zo soepel aan als voorheen. Hij rookt ook niet. Verbruik is gelijk gebleven. Start ook direct. Loopt de ene moment beter dan ander. Resoneert veel meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden