Ga naar inhoud

MarkyMark

Members+
 • Aantal items

  99
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

MarkyMark won de laatste dag op december 15 2023

MarkyMark had de meest gelikete inhoud!

Over MarkyMark

Profile Information

 • Plaats
  Heerhugowaard
 • Naam
  Mark

Overige

 • Auto
  Passat Bussiness R-line

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MarkyMark's Achievements

31

Community reputatie

 1. Hoi @Petroman, Als je je telefoon verbind met CarPlay/Android auto om vervolgens een route in te stellen via google maps of wat je ook gebruikt, dan verschijnt er in de AID in de navigatie view mode: " navigatie wordt gebruikt op het mobiele apparaat". Of iets in die geest. Nu door een aanpassing, kan je dus gebruik maken van je vw navigatie systeem terwijl je op je andere scherm navigeert via CarPlay/ Android auto.
 2. @StefanT @Spiky Zoals dit? Middels MIB Toolbox gisteren voor elkaar geboxed. Je kan dus 2 verschillende navigatie systemen (vw/Google maps) tegelijkertijd laten draaien.
 3. Ik kan je daar geen antwoord op geven. @Rainesh is de bron.
 4. Vandaag geholpen door @Rainesh, https://navigation-maps.volkswagen.com/vw-maps/P350_N60S5MIBH3_EU.7z Nieuwe kaart update 2024.
 5. Welkom terug Arnold! Knappe wagen! Tot snel een keer in Heerhugowaard.
 6. Iedereen de beste wensen! Veel veilige passaaaaatt kilometers gewenst! Hopelijk dit jaar een passat meeting.
 7. Heb het hem gevraagd via FB messenger, maar hij weet niet meer hoe het moet. 😂
 8. Thanks voor je reactie! En goed om te horen dat ze hier met de nieuwere modellen op hebben geïnvesteerd. Hierboven op te zien gaat het om een passat bij uit 2018 waarbij het van fabriek af niet mogelijk is, maar klaarblijkelijk met een toolbox wel. @Ozzy @Vdub misschien?
 9. Goedenavond, Onlangs kwam ik een draadje tegen op een FB pagina voor passats B8/B8.5. Hier werd getoond dat de interne navigatie draait op het active information display terwijl op het hoofdscherm Google Maps navigatie draait. Bij navraag zou dit middels een Mibtoolbox ingeregeld kunnen worden, is er iemand op het forum hiermee bekend? Zie link hieronder. MIB Toolbox kit
 10. Afgelopen week een setje orginele dakdragers tweedehands op de kop getikt. Direct gemonteerd omdat de auto vol lag me bagage voor een midweek weg. Vandaag gedemonteerd, eerst het boekje gelezen en mij viel daar in op dat er staat, de spanschroeven zijn beveiligd tegen het te ver uitdraaien. Nou, easy peasy leek mij.... Ik me sloffen aan en naar de auto toe, alle bouten maximaal uitgedraaid en de dragers eraf gehaald. Nu viel mij bij 1 bevestigingspunt op dat de spanschroef wel heel erg los zat. Ook rammelde er wat in het aluminium gedeeldte van de dakdragers. Voor ik het wist had ik de dakklem met spanschroef+ veer in me handen. Nu blijkt dat het borgmoertje op het einde van het metrisch draad er af is, waardoor dus de spanschroef wel kan doordraaien tot hij eruit valt. Het vierkante plaatje zoals hieronder op de afbeelding weergegeven heb ik met veel geduld terug op zn plek gekregen en de spanschroef er terug ingedraaid. Het borgmoertje moet er eigenlijk nog op maar die heb ik niet zo voor de hand liggen. Iemand ervaring met demontage/ montage van dit euvel?
 11. Hulpveren als in verstevigde veren welke aan de binnenkant van huidige veren komen te zitten? Die enkele alleen mee veren zodra het nodig is(zwaar beladen) of vervanging van de huidige veren voor MAD veren? Wil namelijk het liefst niet hoger gaan met de auto.
 12. Waar ik bang voor ben is dat als ik de caravan belaad 200kg bijv en me auto 400incl inzittende dat bijv de neuswiel van caravan hobbels kan raken bij het nemen van drempels / de mogelijkheid dat de achterbanden de wielkuipen raken. Ik heb geen aanpassingen aan de ophanging gedaan verder Ik heb inmiddels contact met @Vdub
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden