Ga naar inhoud

JanSL

Members+
 • Aantal items

  333
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

JanSL won de laatste dag op april 13

JanSL had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

134 Excellent

Over JanSL

 • Verjaardag 07-11-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Noord-Brabant
 • Naam
  JanSl

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik meet 13,4 volt tussen min en plus pool. Mijn meter heeft een doormeetstand en piept op alle metalen schroeven aan de onderzijde vd zekeringsdoos. Het lijkt dus allemaal te kloppen. Fijn weekend !
 2. Ja, ik heb een multimeter, al moet ik eerlijkheidhalve vertellen dat ik er niet goed mee om kan gaan. Schakelaar op max 24v gelijkstroom zetten en dan meten ?
 3. Bedankt Koert, het lijkt dat je gelijk hebt. De handleiding klopt maar een beetje. Van die MIN pool wordt bevestigd, maar de manual zegt dat de PLUS pool in het zekeringskastje zit (en dat klopt niet).
 4. (dit bericht is gemaakt op de PC (typt makkelijker). Foto's zijn daarna toegevoegd met de App op de telefoon) Ik heb een drietal vragen mbt het gebruik van startkabels: Volgorde aanbrengen kabel Ik wil iemand helpen om de andere auto te starten met een lege accu. Nog even gechecked naar de juiste volgorde. Klopt dit ? Dit is uitgelegd op een instructievideo op YouTube, gemaakt door een VW garagemonteur in België. 1 - Plus op lege accu2 - Plus op volle accu3 - Min op volle accu4 - Min op massa lege auto !Nooit min op lege accu plaatsen Dit brengt me tot de volgende problemen m
 5. Dat klinkt bekend: ik heb 2 jaar geleden mijn 2008 B6 variant 2.0TDI (170PK, 280.000km) ingeruild voor een 2015 B8 BiTDI (240PK). Zelfde reden als bij jou: disti riem moest vervangen worden, duo-massa vliegwiel was kapot en er moesten 2 nieuwe banden op. Gezien het feit dat jij 360.000km met je huidige auto hebt gereden en weer een Passat overweegt, duidt wel dat deze VW wel bevalt. Dan zou ik het zeker doen. De B8 is nog iets ruimer, stiller en het interieur is erg mooi afgewerkt. Ik heb ook even gezocht wat het huidige aanbod is (30 stuks) en 22 daarvan hebben een handbak. Mo
 6. Volgens mij bestond de B8 nog niet in 2006. Of je bedoelt de B6 of BJ is 2016 ?
 7. In de B8 moet je ook de gordel om hebben [emoji6] Maar als je een automaat hebt, waarom wil je dan persé de handrem erop als je uitstapt ? In de 'P' stand gaat de auto echt nergens heen hoor [emoji106]
 8. Ik heb idd nieuwe banden erop laten leggen en daarna laten uitlijnen. Auto had ik in mei'18 gekocht en ik okt'18 waren de banden kapot. Zelf heb ik er 20.000km mee gereden (had nog 5mm profiel over). VAG Techniek heeft de nieuwe banden ook op 2.9bar opgepompt. Nu, 35.000km verder, zijn ze nog heel. Grote kans dat het de uitlijning was. Ze beginnen nu wel langzaam aan trillingen te vertonen...
 9. Ik heb dit ook gehad met beide voorbanden. Ook aan de binnenkant afgesleten tot het ijzer. Banden waren vrijwel nieuw. Ik dacht dat het aan mij lag omdat ik de banden tot 2.9bar had opgepomd (de sticker met bandenspanning is erg onduidelijk daarin). Bij mij gebeurde het wel op de snelweg en verrassend genoeg kon ik veilig naar de vluchtstrook rijden. Zou dat komen door de Seal Inside ? Ik heb Dunlop banden, welke heb jij ?
 10. Ik heb er ook interesse in, als er tenminste een formaat Samsung S10 Plus in past...
 11. Voordeel van het forum is dat de antwoorden op de goede vragen opgeslagen zijn en voor "iedereen" toegankelijk. En op het forum kun je aangeven van welke topics je een notificatie wilt krijgen (Tapatalk). Kun je het aantal berichten een beetje filteren.
 12. In mijn 2015-05 Passat kreeg ik exact hetzelfde scherm: mijn Car Net registratie was blijkbaar verlopen (Guide & Inform). Dit kon ik controleren door in de navigatie de file-info te checken. Idd, deze kwamen van TMC en niet van Carnet. Jij zegt dat jouw DP nog steeds een werkende dataverbinding heeft met VW ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden