Ga naar inhoud

JanSL

Members+
 • Aantal items

  207
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

100 Excellent

Over JanSL

 • Verjaardag 07-11-1972

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Noord-Brabant
 • Naam
  JanSl

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik gebruik nu een standard beugel voor tablets die ik aan de hoofdsteunen bevestig. Met een custom cable kan ik de stroom van se RSE poort afhalen en converteer die naar 2x USB per stoel.
 2. JanSL

  Sign Assist Vraagje

  Bij mij is de "verkeersbordherkenning" af fabriek geleverd. Soms krijg ik jouw foutmelding ook (vooral in Duitsland). Gaat vanzelf weer over. Kan niet bedenken waar het aan ligt, maar echt storend is het ook weer niet.
 3. JanSL

  Dynamic Lane Assist

  Volkswagen heeft de opties Dynamic Cruise Control of Lane Assist. Dynamic Lane Assist bestaat volgens mij niet. Ik heb L.A. standaard uit staat. Zet 'm soms even aan wanneer het mij uitkomt. Ik zal eens een keer proberen om 'm aan te laten staan en kijken of de default waarden idd uit is.
 4. Bedankt voor de terugkoppeling en succes met het oplossen van de ontstane problemen !
 5. Heel interessant. Heb jij ook de DCC optie en hoe werkt dit dan bij de verschillende rij-modi ?
 6. JanSL

  Passat B8 BiTDI

 7. Deze week naar de garage geweest. De RSE poort werkt weer. Uiteindelijk bleek er een zekering kapot te zijn, maar deze is wel erg verstopt. Ik zal binnenkort foto's plaatsen waar'ie te vinden is. Ik had daar nooit gezocht. Ben benieuwd of er iemand van jullie deze plek kent voor een zekering....
 8. Ergengs vind ik je wel moedig, dat je bereidt bent zoveel tijd te willen investeren om een Passat met toch wel gedateerde techniek om te willen bouwen zodat 'ie geschikt is voor de State of the Art techniek van vandaag. Alsof je een Playstation 1 om wilt bouwen zodat je Fifa 2019 er vloeiend op kan spelen. Ik heb zelf de tijd er niet voor, ben ook helemaal niet zo handig om aan de auto te sleutelen en kan ook de frustratie niet aan, als ik geen documentatie kan vinden HOE ik eea moet veranderen (en al helemaal als achteraf blijkt dat het dan toch niet werkt). Succes ermee !
 9. Ik had in mijn vorige Passat (3C / B6) een Pioneer systeem ingebouwd. Goede BT koppeling met mijn telefoon, handsfree bellen (een microfoon is in het plafond geplaatst) en ik had een USB- kabel in het handschoenen kastje laten uitkomen. Hierop had ik een (oude) iPhone aangesloten met een offline playlist. Alle song-info, incl. album art was op het Pioneer scherm te zien. Met de knoppen op het stuur kun je de volume bedienen, Prev/Next en telefoongesprek beeindigen. Het MFD2 display (rood) was niet bruikbaar (dus dat zal je moeten opgeven). Voor navigatie gebruikte ik een TomTom. Succes ermee !
 10. Ik stond vandaag met mijn B8 bij het tankstation (rijbereik 40km). Ging het deksel van de tankdop niet meer open ! Gelukkig was ik in het dorp, snel naar huis en met de Polo van mijn vrouw weg geweest. Op een Duitse site vond ik de eenvoudige oplossing. Waarschijnlijk zit er geen lucht achter het vergrendel-pinnetje. Dit heeft bij mij gewerkt: De auto is eerst op slot. Dan druk je snel ritmisch op de klep waar je hem normaal ook open doet. Tijdens het ritmisch drukken ontgrendel je de auto. De klep ging meteen open !
 11. Ik heb deze houder er af gehaald. Er blijft dan een gat in je dashboard achter. Ik heb een TomTom afdekplaatje hier overheen geplakt. Op dit afdekplaatje heb ik de TomTom zuignaphouder geplaatst. Stroom komt van de sigarettenaansteker en die is vlakbij. Je kan met deze constructie ook een universele GSM houder gebruiken...
 12. Dat klopt. Echter, VW had ook een RSE-DVD speler gemaakt. Die zou bv wel 12v kunnen gebruiken. Dit zou kunnen betekenen, dat de RSE poort 12v aanbiedt, en dat de RSE iPad houder dit converteert naar 5v. Ik ben indertussen bij een specialist geweest. Die kan ook geen stroom vinden. Hij heeft voor mij een LEDje op een DIN- connector gemaakt, waarmee ik eenvoudig kan zien of er weer stroom op zit als'ie bij VAG Techniek is geweest. Als het LEDje groen brandt, dan gebruikt de RSE poort de standaard DIN polariteit. Kleurt'ie rood, dan is de plus en de min omgedraaid. Als ik er dus stroom op krijg, laat ik een kabeltje maken die 12/24v omzet naar 2 USB poorten met 5v en 1A per poort. Dan kan ik zowel een iPad laden en een telefoon (of bluetooth oortjes). Dan heb ik helemaal geen vervelende kabels meer lopen bij de achterbank als de kinderen een filmpje kijken ! Moet ik er stroom op de RSE poorten hebben....
 13. Mijn auto heeft de RSE optie, maar de beugels voor de iPad zijn niet meer leverbaar. Nu wil ik een custom cable laten maken zodat ik een USB poort op de RSE kan aansluiten. Ik heb willen meten hoeveel spanning er nou op zit (ik verwacht 12v of 24v), maar met mijn multimeter kan ik niks meten. Ik ben ook niet heel bekend met MM. Hoe weet ik nou of er daadwerkelijk spanning op de RSE poortjes zit ?
 14. Als de prijs echt zo laag is, dan koop je toch gewoon iedere 3 jaar een nieuwe. Heb je meteen de laatste technologie en na 15 jaar ben je nòg goedkoper uit dan een originele.
 15. JanSL

  deuk in velg

  Ik wil even aanhaken op dit onderwerp. Mijn beide voorbanden slijten aan de binnenkant harder dan de rest vd band. Weet er iemand een goed uitlijnbedrijf in ZO Brabant ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden