Ga naar inhoud

jakenl

Members+
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

jakenl won de laatste dag op november 29 2023

jakenl had de meest gelikete inhoud!

Over jakenl

Profile Information

  • Plaats
    ZH
  • Naam
    Jacco

Overige

  • Auto
    Passat GTE

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jakenl's Achievements

4

Community reputatie

  1. Heb je wat aan het gekraak laten doen bij een dealer? Mijn vering kraakt ook, zelfs nu het weer boven de 10'c is. A l moet ik zeggen dat het na 10 minuten rijden wel minder wordt en dat het een 'koude start' lijkt elke keer.
  2. In de navi kan ik het niet vinden. Van de week had ik het weer. Vrijdagavond weggezet, woensdagmiddag kon ik alleen de bestuurderdeur gebruiken voor het keyless ontgrendelen. Ik vind zojuist wel e.e.a op een Engels forum, waar iemand een screenshot laat zien van zijn Passat cc. Dat lijkt het wel by design te zijn en daarmee hopelijk ook aan te passen. https://www.volkswagenforum.co.uk/threads/kessy-only-working-on-drivers-door.38590/ Edit: Nog wat verder zoekend, lijkt het met deze functie te maken te hebben: "Time Sensor Power Off Group 2" die standaard op 3600 minuten staat. Gek genoeg is de regel daarboven: "Doorknob contact sensor disconnecting time" 5400 min. Dat zou betekenen dat na 90 uur de bestuurderdeur ook niet meer zou ontgrendelen met de sensors? Dat lijkt toch niet te kloppen, want onze auto staat echt wel eens vaker dan 4 dagen stil.
  3. Heeft iemand nog de kennis dat dit uit te zetten is? Het is soms best onhandig dat de andere deuren het soms wel en soms niet doen
  4. Het is mij al meerdere keren opgevallen: Als ik de auto een aantal dagen niet gebruikt heb, werkt de keyless ontgrendeling alleen op de bestuurdersdeur (alle 4 deuren getest). Na het ontgrendelen, zijn wel alle 4 deuren ontsloten. Vanochtend dus het geval. Bij het werk de auto vergrendeld met de sensor aan de bestuurdersdeur. Om 15.00 kon ik de auto weer wel ontgrendelen door mijn hand in de handgreep van de voordeur van de bijrijderskant te steken. In het infotainment staat dat alle deuren ontgrendeld worden, maar ik vraag mij af of dit überhaupt wel op dit fenomeen van toepassing is, volgens mij is dat de functie dat alle deuren ontgrendeld zijn na het (keyless) ontgrendelen.. Is het al met al een normale feature dat na enige tijd de keyless alleen op de bestuurdersdeur werkt? Bij het toewijzen van de sleutel aan een gebruiker kwam er een melding in beeld dat de batterij van de sleutel bijna leeg is. Die heb ik dus al vervangen. De oude gaf nog 3V, maar al lezend zie ik bij anderen dat dit al kritisch kan zijn. Het enige wat ik nog niet geprobeerd heb in het geval dat alleen de bestuurdersdeur reageert, om dan de 2e sleutel te gebruiken.
  5. Ik heb mij ook al scheel gezocht in de auto (B8 MY2018), maar geen knopje gevonden. Blij deze post gevonden te hebben in ieder geval. Alarm werkt wel degelijk, al gelijk op de dag van aankoop (in Duitsland). De auto op de auto-ambulance gereden en na het vastsjorren de deuren vergrendeld. We waren nog geen 10 meter ver of we hadden een loeiende auto achter ons hangen 😀 Oplossing was om de deuren te ontgrendelen voor de rest van de reis.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden