Ga naar inhoud

Thunderflash

Members+
 • Aantal items

  2022
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Thunderflash

 • Verjaardag 08-04-1969

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Drenthe
 • Naam
  Alfred

Overige

 • Vagcom
  Helaas

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Thunderflash's Achievements

12

Community reputatie

 1. Alle, bedankt voor het updaten van mijn RNS 510. Het werkt weer super met de nieuwe firmware en kaarten.
 2. Alle (Dieseltje) bedankt voor de snelle service gisteravond.
 3. Bedankt voor je aanbod. Ik heb al contact met Alle, die woont wat dichterbij.
 4. Ik zou mijn RNS510 ook weer eens moeten updaten, is alweer een paar jaar geleden dat ik dat gedaan heb. Nu probeer ik via de Setup te achterhalen welke versie RNS510 ik heb en welke kaart versie erop staat, echter ik krijg alleen te zien welke radio frequenties te kiezen zijn. Is er een andere manier, zonder uit te bouwen om in het systeem te komen?
 5. Mijn 3C gekocht in 2009 met 40.000 km op de teller. Nu staat de teller op 296.355 km. Onlangs heeft de Passat nog een grote beurt gehad en zijn alle riemen en spanrollen vervangen. De Passat kann er voorlopig weer voor een paar jaar tegen. En ook ik rij nog dagelijks met plezier in de Passat.
 6. Vandaag de auto opgehaald bij Jos in Dieverbrug. Vliegwiel vervangen en auto voorzien van nieuwe APK. Auto rijdt nu weer als vanouds, heerlijk rustig.
 7. Nee als ik over twee weken een nieuw vliegwiel heb dan heeft het mij allemaal samen €1500,- gekost. Tja....voor dat geld heb je geen andere Passat.
 8. Auto is weer klaar, afgelopen zondag op en neer geweest naar Willingen om een dagje te skiën. 's Avonds rustig cruisend op de Autobahn krijg ik een melding in de MFA: Motorstörung / Werkstatt en de auto ging verder in de noodloop. Bij een benzinepomp even gestopt, de auto uitgezet en na een paar minuten weer gestart. Auto had zichzelf gereset en zijn we weer verder gegaan. Vandaag toch even bij Jos B in Dieverbrug langs geweest om de zaak te laten uitlezen. Oorzaak een scheurtje in de slang naar de intercooler. Bij de testrit bleek dat het vliegwiel ook z'n werk niet meer doet. Over twee weken dus maar weer terug naar Jos om een vast vliegwiel te laten monteren. Al met al €1500,- kosten aan de auto aan het begin van dit nieuwe jaar.
 9. @Martijn bedankt voor de tip zal ze die meegeven morgenvroeg als ze bellen als de auto klaar is.
 10. Heb ik weer, op 1e kerstdag met het gezin op weg naar familie. Stopt de Passat er midden op een kruising mee. Auto afgesleept naar de dealer, vanochtend bleek de opvoerpomp defect te zijn.
 11. Auto is weer klaar, voorzien van een nieuwe dynamo.
 12. Ben nu net weer naar huis gereden en heb de auto bij de garage neer gezet. Tijdens de rit vanochtend naar huis ging er van alles branden in de cockpit: ABS, lambda, enz. (zie slechte foto) Ik denk dat de dynamo het nu echt begeven heeft. P.S. Gelukkig aan huis alleen materiële schade.
 13. Hallo, Het zit ons thuis deze week goed mee. Dinsdagavond brandt de salon van mijn vrouw volledig uit. Vanavond begint het lampje van de accu te knipperen in mijn passat. Ik vermoed dat de dynamo kapot is, een andere oorzaak kan ik zo snel niet bedenken. Tenzij iemand op het forum een ander idee heeft. Mvg, Alfred
 14. Thunderflash

  Motorstoring

  Vanochtend deed de auto weer normaal. Max vermogen en cruisecontrol werkt ook weer. Volgende week maar even laten uitlezen bij JB in Dieverbrug.
 15. Thunderflash

  Motorstoring

  Hallo Passat liefhebbers, Vanmiddag reed ik op de snelweg op de cruisecontrol naar huis. Op een gegeven moment sprong er een storingsmelding in de display en was ik de cruisecontrol en vermogen kwijt. De melding in de display was: Motorstörung / Werkstatt, ook ging op dat moment het lampje van de gloeispiraal knipperen en is dat blijven doen totdat ik thuis was. Eenmaal thuisgekomen even geprobeerd wat de max. toeren is, deze is nu 3000 rpm. Wie kan me helpen met een antwoord wat het probleem kan zijn? Bij mijn vorige Passat, 3B, heb ik volgens mij ook zo'n soort probleem gehad. Toen zat de oorzaak in een defecte zekering.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden