Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 10-05-21 in alle zones

 1. Update 2.5.9.9 is online, evenals de volledige setup (zie bovenaan pagina) aanpassingen: Om installatieproblemen in de toekomst proberen te vermijden het setup programma opnieuw bekeken en aangepast (simpeler gemaakt). Uit het programma een paar routines gehaald die de setup moesten afwerken, deze zitten nu in een apart programmaatje dat slecht één keer loopt. Registry sleutels bekeken en simpeler gehouden. grtz, dre
  4 punten
 2. Let wel op dat de bovenste geen GPS aansluiting heeft.
  2 punten
 3. Een kind kan de was doen.
  1 punt
 4. Nou meteen maar aangepakt. Wisselen stuur is gemakkelijk, op stap 1, het los krijgen van de airbag, nagelaten. Nadat ik de accu weer had aangesloten 1 grote kerstboom op het dashboard. Storing lane-assist, ACC, bandenspanning, Side-assist, Park-assist, start/stop, etc. Flippers werkten meteen. Na een stukje gereden te hebben de auto uitgezet en opnieuw gestart. Deel van de storingen weg, maar ACC en Lane-assist bleven opkomen. Na 5 minuten gereden te hebben de auto uitgezet en nogmaals gestart, waarna alle storingen waren verdwenen 👍🏼 Nu dus een volledig werkend systeem en flippers zonder programmeren of iets dergelijks.
  1 punt
 5. 'Motortalk Passat b8 schaltwippen nachrusten' Eerste link
  1 punt
 6. Kwestie van even Googlen. Het kan voorkomen dat je foutmeldingen op je teller gaat zien en je stuurbekrachtiging zal niet werken. Even een blokje om rijden en ze zouden allemaal uit moeten gaan. Tenminste, als je van plan bent om de accupolen los te koppelen.
  1 punt
 7. https://www.venderparts.nl/calearo-16v-antenne-dab-dab-am-fm-gps.html?channable=002ad769640032303432353539373853&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=surfaces&utm_content=free+shopping+clicks&gclid=Cj0KCQjws-OEBhCkARIsAPhOkIYmeZCPIt74TaQhPavPM_In5WAS8iYJgUAebJLhBEPCkQGy2xpa-x8aAjk6EALw_wcB
  1 punt
 8. Wow dat zou helemaal gaaf zijn. Ik monteer hem woensdag en zal hierin terugkoppelen wat de uitkomst is. Dank voor je reactie.
  1 punt
 9. Volgens een aantal op Motortalk.de hoeft het niet geactiveerd te worden. Nieuwe stuur erop en ze werken gewoon.
  1 punt
 10. Voor een zo goed mogelijke dab+ ontvangst (ook in buiten gebieden) zou ik voor een grotere Calearo antenne gaan. Zo’n kleine haaie vin antenne is erg beperkt. Zelf heb ik de 7677932 erop staan. Lastig ook om te vergelijken, je moet dan wel hetzelfde radio station vergelijken.
  1 punt
 11. Hoe de ontvangst is is ook zeer afhankelijk waar je woont. Hier in noord limburg is het niet geweldig. Zelfs in mijn bedrijfs wagen een Q6 2020 is het ontvangst hier niet zo geweldig. Dus een dak antenne kan de ontvangst alleen maar bevorderen lijk mij. Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
  1 punt
 12. Flippers zal mogelijks gewoon kunnen met enkel wat programmatie aanpassingen. Stuurverwarming is een andere koek, daar zal mogelijks een andere sleepring voor nodig zijn, extra bedrading en voeding en een ander clima paneel en een pak meer codeerwerk.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden