Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Dat klinkt eerder als een codering die aangepast moet worden. En waarschijnlijk wat foutmeldingen die gewist dienen te worden.
 3. Vandaag
 4. Vandaag radio geprobeerd, ingebouwd maar kreeg alleen geluid op rechts voor. Oude radio weer terug ingebouwd en overal geluid. Nu de oude erin gelaten, dan lijkt mij het dat ie wel t sleep-signaal krijgt? Heeft het te maken met de module in de auto of gewoon puur pech?
 5. 35iB4

  schokdempers

  Schokdempers heb ik ondertussen binnen, incl de toplagers
 6. ALS EERSTE, als je een CHASIS nr heb van een auto waar het IN ZIT kan ik gerichter zoeken. Hoop dat je wat aan deze INFO heb.
 7. Gisteren
 8. Beste @Krisowisch053 heb even je titel aangepast, graag alleen hoofdletters gebruikers waar nodig en niet om te schreeuwen.
 9. Beste leden, Er is nu en in het verleden vraag geweest om electrische klapspiegels op een 3BG te monteren. Ook zijn er topics over, Helaas wordt er niet gereageerd op de vraagsteling over de benodigde onderdelen. Ik ben al lang bezig de juiste onderdelen te krijgen en of aan te sluiten. Het meeste is al wel gelukt, maar kan er niet verder uit komen. Het gaat hier om een 3BG Station 2000(01), en deze is helemaal standaard.(op spiegelverwarming na) Ik heb al electrische spiegels met knippers gemonteerd. De knippers werken tot nu toe. Nu moet ik ze nog kunnen inklappen met de schakelaar en via de AB. Ik zou nu dus 2 andere raammotoren moeten hebben, relais en schakelaar (zoals men verteld) maar niemand zegt om welke nummers het gaan. De dealer bevestigd mij alleen dat dit niet de juiste zijn, voor een 2005 met compleet pakket. Allen zij willen mij niet de juiste nummers vertellen ivm hun zwijg rechten... Het gaat om de volgende onderdeelnummers. (Die ik denk nodig te hebben) Schakelaar: 1J1 959 565 E 01C Relais A.461: 4A0 907 440 Sokkel: 4A0 937 529 Motoren: L. 3B4 873 752 LQ R. 3B4 873 751 FC Zijn dit dan de juiste onderdelen, die nodig zijn om de spiegels te klappen? Zo nee, welke nummers moet ik dan hebben? Heb je een compleet werkende 3BG, Zou je dan ook eventueel kunnen checken welke nummers erop staan? Dat maakt het voor mij lekker makkelijk, en voor de leden straks lekker simel uit te zoeken. Als alles hier correct werkt, stel ik een nieuw topic op. Hierin stel ik op wat er nodig is, met uitleg en diverse schema's voor oa. de knippers. Stel het zeer op prijs als dit eindelijk lukt. Mvg, Kris.
 10. Bedankt Jan, die bedoelde ik.
 11. Diver

  Verlichting luchtuitlaten

  De grijze draad als ik het goed heb, met de how to moet het lukken, suc6 How To verlichte luchtrooster.pdf
 12. Volgens mij bij de lichtschakelaar vandaan. Zit er geen pin aan de plusdraad.
 13. lonnebol

  Verlichting luchtuitlaten

  Via AliExpress heb ik luchtuitlaten voor mijn 3C gekocht met verlichting. Deze wil ik binnenkort gaan aansluiten, maar ik vroeg mij af waar ik het beste of het makkelijkst stroom kan afpakken. Nul zal wel lukken, maar waar de plus? Is er een directe zekering waar ik het kan aftappen of van een schakelaar in het dashboard en zo ja, welke draad van de desbetreffende schakelaar? Bedankt!
 14. dreke

  Off line Long Coder

  Update : Nieuwe versie 2.2.1.7 Kleine wijzigingen - opslaglocatie van settings gewijzigd - recent geopende logs : aantal kan aangepast worden, opslaglocatie gewijzigd. - berekenen van serial nummer ging soms mis, aangepast. - Edit : nieuwe update, folder in installatie vergeten aan te maken, bij deze opgelost....
 15. @JimyB Je kan dit meten in CANBUS rust (na ongeveer 10 minuten met de auto op slot). De "makkelijkste" manier om dit te testen is met een multimeter op de Ampere stand tussen chassis en "-" van de Accu. (Dan de massa kabel even loskoppelen van de Accu, anders meet je niets) Als de radio niet in sleep gaat, zie je waardes boven de 0.1 A, dan zal de Gateway geüpdatet moeten worden of vervangen. Zit het daar ver onder, dan is het goed en hoeft de Gateway niet vervangen.
 16. Afgelopen week
 17. Nu V17 er is hoop ik ook op de nieuwe Oost-Europa de V14 dus. We gaan het zien
 18. Dat zou super zijn @jaap, Wij wonen sinds kort weer in Assen, ik heb me net altijd kunnen reden met het weinige gereedschap wat ik heb, ben jij beter uitgerust? En ik heb altijd het werk wat ik heb gedaan aan de T3 op straat het werk gedaan, behalve de motor heb ik alles vernieuwd. Wat is handig? Mhg, J.J.
 19. Ik zou voor de onderdelen even bij Winparts kijken. En losse rubbers zou ik niet doen maar gelijk de hele fuseekogel vervangen. En eventueel kan ik je er wel mee helpen.
 20. @JimyB als je reageert op t vorige bericht, hoef je niet te citeren. [emoji1434]
 21. Dank voor de info, is zo een software update simpel te doen? Wie zouden daarmee kunnen helpen mocht dat nodig zijn? En daarnaast hoe kan ik achterhalen dat de radio in stand-by blijft hangen, blijft er dan iets van verlichting branden of dat niet? Ik had eerder gehoopt dat het alleen bij een wissel zou kunnen blijven namelijk, maar ik wist niet dat de gateway hiervoor geschikt dient te zijn.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden