Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Ja die heb ik ook voor de b7 Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk
 3. Er zijn dus 3 soorten ruiten? Of zijn ze ook gecombineerd leverbaar? Warmtewerend, met verwarming en camera mogelijkheid ๐Ÿ˜„
 4. Diver

  Rem probleem? B7

  Als dat niet werkt moet je een rem revisie doen, even de zuigers uit de klauwen goed schoonmaken en nieuwe rubbers er in. Zal een wereld van verschil wezen. De how to is van een B6 maar dat zal niet veel schelen met de B7 let op dat het wel andere onderdeel nummers kunnen zijn, dus even vragen bij de dealer
 5. dat dacht ik al, fijn dat het nu goed is
 6. Na een bezoekje aan dieselstoker is het trekhaak/pdc probleem opgelost! Door een vinkje te zetten bij trekhaak gemonteerd werkt nu alleen de camera en zijn de sensoren uitgeschakeld. Op het scherm zie ik nu ook dat er een aanhanger is gekoppeld. ๐Ÿ‘ De verkoper van de trekhaak lult dus uit zโ€™n nek.
 7. Eenmaal die mod wil je niet anders meer [emoji854] Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk
 8. Gisteren
 9. Klopt enkel vlakke afwerking voor de module die dien je er nog bij te bestellen. Staan ook op ali.
 10. Eerst de Navi maar eens een update gegeven, maar er gebeurt nog niets. Blijft vaag. Zelfs geen error of pop-up. waar zou een submenu moeten verschijnen?
 11. Dank je! En bij de eventueel vervangende ruit, zit al mogelijkheid voor bevestiging van de camera? (dus geen extra beugels etc nodig? En de spiegel kan wel hetzelfde blijven?
 12. die blauwe had dan nog gereden....
 13. Had je nooit de 3BG weggedaan๐Ÿคฃ
 14. Wissel anders de sensor van links naar rechts en kijk of het probleem zich verplaatst of dat het probleem blijft.
 15. IHC966

  Storing ABS 00285

  Dat is het niet, dan zoeken we verder.
 16. ย 

  Bart ik heb ook een foutcode op mijn acc. zou jij hier eens naar willen kijken??? Kan hem eigenlijk niet missen hahahahah gr. Henk

 17. Op de sticker van de camera staat inpreciepen de sw. Gewoon niet hoger dan 654h aanschaffen dan is het altijd goed. Dus A b c d F G H.
 18. Oke, dank voor de tip! Kun je ergens aan de buitenkant zien welke software versie het is?
 19. Type ruit Nr voor de b8 weet ik niet. De 653 schijnt minder goed te werken wat ik op diverse fora begreep. Ik heb zelf en bij andere de 654 gebruikt voor kalibratie in de b8 mag de software niet hoger zijn de 0272.
 20. Spiky

  Automattensets

  Dank @Vdub Dan regel ik zelf een setje nieuwe matten ๐Ÿ‘
 21. En ga dan niet naar carglas deze wilde in mijn geval niet mde werken aan een ander type raam. Ik werdt bij autototaalglas prima en in mijn geval kosten los geholpen B7 in mijn geval Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk
 22. Wat is het verschil met de 3Q0980653D? En Is er nog een typenummer van de ruit met camera?
 23. Kwa camera zal ik gaan voor de 3q0980654h kabelboom is nodig inderdaad en daarna coderen en kalibreren anders werkt het niet.
 24. Opties voor de voorruit zijn: - Camera - Electrische verwarming middels opgedampte metaallaag - Warmtewerende voorruit Dat was het wel volgens mij. Ik denk dat @Passat Rdi wel kan aangeven wat er allemaal aangepast moet worden. Hij kan ook de camera in de auto calibreren. Zeg maar one stop shop.
 25. The-stig

  Rem probleem? B7

  Ik ga er naar kijken, denk dat het vervuild is. Bedankt voor de info.๐Ÿ™‚๐Ÿ‘๐Ÿป
 26. Hoi, (Weet even niet of dit de goede plek is voor mijn vraag?) Helaas zit er in onze voorruit een scheurtje/grote ster. (B8 GTE uit dec 2016) Waarschijnlijk zal de ruit vervangen moeten worden, en vroeg mij af of er dan wellicht een ander type ruit in kan? Mocht de ruit vervangen moeten worden, zou graag willen kijken of ik dan een cameramodule zou kunnen plaatsen voor laneassistant/verkeersbordherkenning. Is dit mogelijk? en wat komt er dan allemaal bij kijken? Voorruit: ???? Camera type: 3Q0980653D kabel: https://nl.aliexpress.com/item/4000439342294.html En wat moet er betreffende afstellen/programeren gebeuren? Alvast bedankt!
 27. Je handremvraag is beantwoord. De achterwielen idd. Dat je wiel ronddraait met een beetje weerstand is normaal bij wielen die schijfremmen hebben. De blokken drukken lichtjes tegen de schijven aan, die zijn nooit 100% vrij van de schijf. Maar als je het wiel vrij van de grond een slinger geeft moet ie toch wel een paar slagen kunnen maken. Als het wiel maar een halve slag kan maken ziet het niet optimaal. Wat zou kunnen helpen is dat je de boel eens een keer loshaalt en goed schoonmaakt. Vooral de geleidepennen waarmee de remklauw vastgeschroefd zit. Die zorgen ervoor dat de blokken weer vrij van de schijf komen wanneer je stopt met remmen. Dan moet je kijken of je probleem verholpen is als je alles schoon en gangbaar hebt gemaakt. Niet zomaar inpappen met wat vet, die pennen en geleidebussen. Daar is speciaal spul voor. Het kan zijn dat ze in het verleden verkeerd vet hebben gebruikt. Dan gaat de boel op den duur vastkoeken. Succes.
 1. Laad meer activiteit
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden