Ga naar inhoud

Terug melden van de oplossing


Diver

Aanbevolen berichten

Allen

Ik wil toch wat kwijt aan jullie allemaal, het komt vaak/regelmatig voor dat er vragen gesteld worden, of problemen voor gelegd op het forum waar nooit meet een antwoord op komt of het nu opgelost is of verholpen. Het forum is er om de vragen die er zijn te beantwoorden, en er zijn ook diverse leden die hier best wat tijd in steken om iemand te helpen. Als er terug gemeld wordt of het probleem opgelost is en hoe, draagt dat bij aan hulp voor een iedereen, en voor de helper is dit altijd een leuke bijkomstigheid. Zelf vindt ik dit een beetje onbehoorlijk, het komt soms een beetje over als ik ben geholpen en na mij de zondvloed. Je ziet dit ook regelmatig terug bij nieuwe leden, die lezen als eerste de voorwaarden niet, maar beginnen wel meteen te klagen dat ze niks kunnen posten, en zijn na een antwoordt op hun vraag ook meteen weer weg. Dus laten we elkaar met elkaar wijzer maken door terug te melden dat het probleem opgelost is en hoe. Daar wordt het forum zoveel mooier en sterker door. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat klopt, dat is natuurlijk niet alleen hier een probleem maar op alle fora die er zijn, er zijn zo mega veel topics die doodbloeden doordat er geen antwoord/oplossing komt.

Niet opgelost/gesloopt/geëxporteerd is ook een antwoord..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 5-7-2024 om 18:54, dieseltje zei:

Ik vermoed ook een gevolg van de huidige mentaliteit. :-( 

Wij oudjes doen ons best overal zo goed mogelijk op te reageren, mentaliteit verbeteringen kunnen ook plaats vinden door goed doordacht met het forum om te gaan, ons voorbeeld kan daar een bijdrage aan leveren, ik dat heb op een paar forums geleerd, en ben nog steeds aan het leren en toe passen.

 

Heel veel genoegen allemaal en zeker het TEAM.😃🫶

aangepast door J.J
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden