Ga naar inhoud
  • 0

MFA 3BG werkt niet volledig


IHC966

Vraag

Heb een tijd geleden de originele mfd1 vervangen voor een Pioneer radio. Helaas werkt het bovenste deel van de MFA niet. Navigatie deel is niet erg, maar de controle lampjes die er zitten werken nu niet. Iemand een idee waar het in kan zitten?

Link naar bericht
Delen op andere sites

23 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Het kleine deel boven geeft radio aan en komt uit de MFD. Storings meldingen staan daar los van, dus zou je gewoon moeten krijgen.

trek om te testen maar eens de stekker van de remvloeistof sensor los, of de stekker van ruitenvloeistof sensor

aangepast door dieseltje
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Heb een outputtest gedaan met VCDS en het hele scherm werd rood. Helaas als de auto op contact staat gaat bovenste deel niet branden. Misschien als extra, heb alleen een nieuwe radio geplaatst zonder kabel voor stuurwiel bediening voor de radio. Moet er nog iets met VCDS aangepast worden?

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Neem van mij aan, het bovenste 1/4 van scherm is uitsluitend van de radio.

heb jaren een aftermarkt navigatie in mijn 3BG gehad. Er was destijds iemand die uit een radio op windows ce wat signaal kon halen wat zichtbaar werd in dat deel. Daarvoor moest je een module gebruiken die RS232 signaal omzet lin signaal.

Door radio fabrikanten is er nooit geïnvesteerd om daar wat mee te doen. Tegenwoordig hebben veel wel een canbus convertor. 

aangepast door dieseltje
Link naar bericht
Delen op andere sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden