Ga naar inhoud

diesel986

Moderators
 • Aantal items

  6928
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

diesel986 won de laatste dag op juli 20 2019

diesel986 had de meest gelikete inhoud!

Over diesel986

 • Verjaardag 24-02-1970

Profile Information

 • Plaats
  Gelderland
 • Naam
  Eric

Overige

 • Vagcom
  yep

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

diesel986's Achievements

881

Community reputatie

1

Community Answers

 1. Homokineten zullen het niet zijn als die stilstaat. Vliegwiel misschien ?
 2. Foto is beetje lastig genomen om goed te bepalen hoe laag die staat. Als ik het zo zie staat gewoon stukje lager, mooie stand voor 17". Echt laag is dat nog lang niet, en zeker niet op z'n laagst. Je kunt best laag met een 3BG rijden, maar af en toe moet je oppassen met rijden over drempels. Zoals aangegeven bij oa w8 gaan flexstukken nog als snel kapot. Waar ik snel Vastloop/liep is op de aluminium platen achter subframe. En als je echt laag gaat hou er rekening mee dat zeker je voorbanden als een malle slijten aan de binnenkant door veel negatieve Camber. Uitlijnen help een wel beetje maar camber is niet af te stellen bij een 3bg.
 3. Beetje laat misschien, Maar zover ik weet zit er geen gordel verklikker op een 3BG, of het zou op laatste uitvoeringen moeten zitten. De 3bg's waar ik in gereden heb of aan gewerkt heb ben ik het nooit tegen gekomen.
 4. Ja die past, met wat aanpassingen.
 5. Komt wel vaker voor dat deze kapot gaan. Bedrag is wat aan de hoge kant, maar ligt er ook beetje aan wat ze allemaal vervangen. Ik repareer/reviseer deze versnellingsbakken wel vaker.
 6. Ik heb nooit gereden met schroefset zoals jij hebt Bij mijn kw set had ik ook alles er tussenuit en nooit problemen gehad. Wat ook nog wel wil hebben om lager te gaan is de bumpstops inkorten Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 7. Heb je het rubber wat tussen veer en achteras zit er ook al tussenuit ?
 8. Zoals je het probleem omschrijft denk ik dat het kleppenblok/brein de klachte veroorzaakt. Ik vervang deze vaker ivm schakelproblemen. Olie verversen heeft bijna nooit zin met deze klacht. Je mag altijd langskomen voor diagnose Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 9. Zelf erg te spreken over mijn avic 960dab, ik heb m inmiddels al weer een aantal jaar. Dab en carplay ook erg fijn. Pasvorm is goed. Geluid ook maar de rest is ook niet echt standaard meer ?
 10. Denk dat er weinig anders opzit Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 11. Eigenlijk ook niet echt een oplossing hiervoor.
 12. Rechts 8D0 199 382 AR Links 8D0 199 379 AR Dat zouden ze moeten zijn
 13. Deurslot kapot Stekker in B-stijl los
 14. En is de foutcode ook verdwenen nu?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden