Ga naar inhoud

Passat CC facelift officieel voor LA


Speedyace

Aanbevolen berichten

m1eyxx0bp5vy_600.jpg

Hij heeft nu wel erg veel weg van de nieuwe Phaeton

Volkswagen_Phaeton_2010_03.jpg

Wie naar de foto's kijkt, valt meteen het gewijzigde front op. De onvermijdelijke dagrijverlichting is prominent aanwezig. Ook in de -eveneens geretoucheerde- achterlichten bevinden zich led-lampen.

 

Volkswagen breidt de standaarduitrusting van de Passat CC uit. Standaard hebben alle versies nu bi-xenon koplampen, vermoeidheidsdetectie en een RCD 310 Radio/CD-speler. Optioneel zijn er Lane Keeping Assist, Dynamic Light Assist, Easy Open voor de kofferklep, Park Assist 2.0 en verkeersbordendetectie.

 

Er komen twee turbodiesels beschikbaar, beide een 2.0 TDI. De basisdiesel heeft 140 pk, de topdiesel heeft 170 pk tot z'n beschikking. Qua benzinemotoren zijn er drie smaken: 160 pk, 210 pk en de 3.6 V6 met 300 pk en 4Motion. Op alle motoren tot en met 210 pk is DSG een optie, de 3.6 V6 4Motion heeft standaard een DSG-bak.

 

In de vier jaar dat de Passat CC op de markt is, heeft Volkswagen wereldwijd in totaal 270.000 exemplaren weten te verkopen. De gefacelifte variant is op 16 november voor het eerst in Los Angeles te bewonderen op de persdag van de plaatselijke autoshow. In januari komt de gefacelifte Passat CC bij de Duitse Volkswagen-dealers te staan, wij volgen niet lang daarna.

 

Bron:

http://www.autoweek.nl/autonieuws/17899 ... el-voor-la

Link naar reactie
Delen op andere sites

front moet ik aan wennen. Kont is wel vet zo!

 

zouden ze iets aan het rijgeluid hebben gedaan? Mijn vader heeft tijdelijk een 3.6 V6 CC en ik moet zeggen dat met zo een stille motor het rijgeluid af en toe wel heel erg opvalt. Zou ook aan de banden kunnen liggen natuurlijk..... Geluid komt voornamelijk van achter

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden