Ga naar inhoud

haroldv

Members+
  • Aantal items

    290
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door haroldv

  1. Gelukt! Thanks Dre! Ook de laatste update van Ross gaf dit nu aan.
  2. Ff mailen met autohaas, die zullen het ook wel weten. Pouw: 3C8071126 (onderdeelnummer) is ook toepasbaar op auto’s met panorama dak. Duidelijk dus.
  3. Ik zal dus VW dakdragers kopen, ff marktplaats in de gaten houden. EUR 350 is nogal wat. Het zou fijn zijn dat iemand vanuit ETKA kan bevestigen, dat deze toegestaan zijn voor CC's met panoramadak. Chassisnummer kan via pb, als dat nodig is.
  4. Thule site zegt specifiek: niet voor panorama daken. Ff bij VW orginele dakdragers gekeken, daar wordt er niets over gezegd http://www.volkswagen-zubehoer-shop.de/ ... aeger.html Iemand die dit kan bevestigen via ETKA oid? Dan haal ik namelijk de originele dakdragers voor de zekerheid. (misschien dat dan het dak ook open kan )
  5. Ah, zo bedoel je het. Maar misschien dom van mij, waarom zitten er wel dakdrager voorzieningen er op?
  6. Zoom ff in, hij raakt het raam nu niet eens, zo te zien. Toch weer. Te snel gedaan, ik had er ff een papiertje oid kunnen steken, om te zien of er contact was.
  7. Eens. Ik denk achter dat glas best wat vlaktedruk kan hebben, zeker op die plek. Als het nu in het midden van het raam zou steunen, dan was ik angstiger..
  8. Hoi, Graag jullie mening over het volgende: Er bestaan weinig foto's met een CC en dakdragers,omdat 'men' dit niet adviseert bij een panoramadak. Helaas kwam ik hier achter na aankoop van de CC en dragers... Heb die dakdragers nodig voor de vakantie ivm skibox. Heb zelf dus ff een paar foto's geschoten, volgens mij valt het wel mee. Ze ondersteunen nauwelijks op het raam, uiteraard kan je het dak niet gebruiken (dus zekering eruit). Wat vinden jullie? Probleem of geen probleem?
  9. haroldv

    R36 verbruik

    Mijne rijdt 10,5l op 100km. Als je rustiger/normaal rijdt moet het veel zuiniger kunnen.
  10. Voordeel van tomtom is natuurlijk al die mapupdates. Dat vind ik super. Gebruik de tomtom zelf alleen in huurauto's
  11. Met 500 kom je ook een eind, voor 428 heb je 2 ipod touches. Kids blijer, de hele rit gamen, films kijken en foto's maken. Spreek uit ervaring...
  12. Mijn oom kwam er na jaren achter, je bent dus nog snel!
  13. Nadeel is wel dat beide kinder naar dezelfde dvd moeten kijken dan. Dat hoeft niet met schermen, met ingebouwde dvd speler. Kun je voordat geld niet beter 2 ipod touches of ipad mini's kopen? Kunnen ze films mee kijken en nog veel meer mee en ook buiten de auto.
  14. Bij setup, navigatie, uit mijn hoofd. Ik ga er vanuit dat je software uptodate is? Ps. Thanks! Ben er ook erg blij mee.
  15. Je kunt en de standaard keuze instellen en dan nog, bij elke berekening, 3 keuzes voorgeschoteld krijgen. Kies je dan niets, dan kiest hij je standaard.
  16. Je kunt zelfs instellen dat hij standaard 3 routes voorstelt. Navi is echt het beste wat ik ken (BMW 7, Mercedes S, AUDI A6, ken ik ook). Ik vind vooral handig dat hij niet alleen vertelt welke handeling je her eerste moet doen, Maar dat hij gelijk ook verteld, welke 2 daarna zullen komen. Druk tijdens het navigeren eens op de map knop, als je dat nog niet wist. Lijkt me dat je ff erin moet verdiepen. Traag is hij niet, of jouw auto moet sneller zijn. Opstarten is idd wel traag. Telefoonboek is echt een drama idd. Heb ook 900+ contacten, vele buitenlandse namen. Nummer kiezen doe ik met de iphone idd. Die ligt in mijn CC in de bekerhouder, heb hem immers verder niet nodig. Armsteun kan niet, iphone 5 snappin adapter is er nog niet.
  17. Ik heb daar mijn iphone4 adapter zitten, maar past nu niet meer...moet wachten op adapter voor de 5 :-;
  18. Die zie je echter niet...
  19. Ik doe iets verkeerd, dan zo even.
  20. Hoi, Ik kwam van mijn projectje deze foto's tegen, dus ter info maar even geuploaded. Pakket gekocht, 4 spuitbussen en 1 pak kaarten (zoals te zien) Mijn velgen zijn overigens inmiddels weer normaal, omdat ik zwart niet bij mijn autokleur vond passen.
  21. Bij zaten de banden er al/nog onder
  22. haroldv

    Dagrijverlichting CC

    En nu foto in de CC! (Blond?).
  23. Neem ff de moeite om te google'n en dan zul je dit lezen: Amerikaanse versie mag niet in Europa verkocht worden ivm milieu eisen. Daardoor wordt er speciaal voor Europa een zwakkere versie gemaakt, die eerder slijt. Grijze import maakt eea mogelijk, wel eens een infinity zien rijden of een FJ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden