Ga naar inhoud

Spiky

Members+
 • Aantal items

  201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Spiky won de laatste dag op maart 24 2020

Spiky had de meest gelikete inhoud!

Over Spiky

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Gelderland
 • Naam
  Erik

Recente bezoekers van dit profiel

794 profielweergaven

Spiky's Achievements

57

Community reputatie

 1. Spiky

  Thuislader GTE defect

  Dank voor de link! Ik zie daar echter geen Passat GTE bij staan? (Bij geschikt voor) Leuk om te lezen! GTE stand wordt enkel op snelweg gebruik, of lange ritten. De rest electrisch.
 2. Spiky

  Thuislader GTE defect

  Dank voor de reacties, Ik heb gisteravond een nette overgenomen van iemand (zelfde model) voor een mooie prijs. Deze werkt weer prima!
 3. Spiky

  Thuislader GTE defect

  Helaas weinig te vinden over de laders op internet. Zoals @Freggelaal aangaf zijn het veredelde schakelaars, die door de auto gestuurd wordt. Op zoek naar een vervanger zie ik verschillende "Type2" thuisladers voor verschillende type auto's. (Nieuwe kost tegen 600 euro!!!) Nu heb ik eenzelfde gevonden, maar dan net een ander product nummer. ( CL ipv AN achter het productnunmer. Is zo'n lader type gebonden, of werken ze allemaal op een zelfde manier?
 4. Spiky

  Thuislader GTE defect

  Zal even een extra foto onderstaand bijvoegen voor een overzicht. Lijkt er idd op dat enkel een paar SMD weerstanden/condensatoren zijn doorgebrand, maar om ze te vervangen is het handig te weten wat de waardes zijn. Overzicht bovenzijde print Onderzeide (naar boven gekanteld) Doorgebrande items zitten op zelfde plek van de print, (aan beide kanten).
 5. Spiky

  Thuislader GTE defect

  Om onze Passat thuis te laden, gebruiken wij altijd de thuislader. Buiten een stopcontact gemaakt, en de unit hangt droog onder het kinderspeelhuis. Dit werkte prima, tot van de week tijdens een midweekje weg. De thuislader meegenomen om daar (bij) te laden, zoals gewoonlijk op vakanties. Echter bij het aansluiten gingen de lampjes uit, en deed niets meer. Andere stopcontacten geprobeerd, maar geen reactie van auto of lampjes op de unit. Thuisgekomen de unit open geschroefd, om te kijken of het wellicht een zekering was. Helaas bleek het erger, en geeft er waarschijnlijk condensvorming plaatsgevonden, waardoor iets is doorgefikt. Opzich ben ik wel handig met solderen, maar aangezien er niets meer te lezen is van de componenten, weet ik niet precies waarvoor ik de items kan vervangen. Iemand ervaring met thuislader reparaties? Of wellicht iemand die kan checken wat de componenten zijn? Gaat om dit type: (12E971675AN) Onderkant print: Boven kant
 6. Dit jaar een andere Safaritent in Drenthe, en een B8 GTE. Karretje erachter meegenomen voor oa de bakfiets, en gaat prima achter de GTE.
 7. Er zijn dus 3 soorten ruiten? Of zijn ze ook gecombineerd leverbaar? Warmtewerend, met verwarming en camera mogelijkheid ?
 8. Dank je! En bij de eventueel vervangende ruit, zit al mogelijkheid voor bevestiging van de camera? (dus geen extra beugels etc nodig? En de spiegel kan wel hetzelfde blijven?
 9. Oke, dank voor de tip! Kun je ergens aan de buitenkant zien welke software versie het is?
 10. Spiky

  Automattensets

  Dank @Vdub Dan regel ik zelf een setje nieuwe matten ?
 11. Wat is het verschil met de 3Q0980653D? En Is er nog een typenummer van de ruit met camera?
 12. Hoi, (Weet even niet of dit de goede plek is voor mijn vraag?) Helaas zit er in onze voorruit een scheurtje/grote ster. (B8 GTE uit dec 2016) Waarschijnlijk zal de ruit vervangen moeten worden, en vroeg mij af of er dan wellicht een ander type ruit in kan? Mocht de ruit vervangen moeten worden, zou graag willen kijken of ik dan een cameramodule zou kunnen plaatsen voor laneassistant/verkeersbordherkenning. Is dit mogelijk? en wat komt er dan allemaal bij kijken? Voorruit: ???? Camera type: 3Q0980653D kabel: https://nl.aliexpress.com/item/4000439342294.html En wat moet er betreffende afstellen/programeren gebeuren? Alvast bedankt!
 13. Spiky

  Automattensets

  Hoe staat het met de matte sets?
 14. Netjes hoor! Dus enkel een bezel/afdekraam, en een schermpje? Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A3003 met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden