Ga naar inhoud

PietPassat

Members
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

35 Excellent

Profile Information

 • Plaats
  Friesland
 • Naam
  nvt

Recente bezoekers van dit profiel

245 profielweergaven
 1. 1.9 TDI 3BG 130/130 PK 2003 600.000 KM AVF H6 (Pietpassat)
 2. Kan iemand mij helpen aan de bestelnummers van de motorsteunen voor voor een AVF met 6 bak handgeschakeld? Zijn deze makkelijk te vervangen? Ik heb het idee dat het bijna tijd voor nieuwe wordt aangezien er meer trillingen in de auto ontstaan. Motor draait schitterend. Alvast bedankt!
 3. Het probleem zat inderdaad in het vacuüm systeem. De slang die op de actuator van de VNT zit was compleet gaar. Preventief alles vervangen en geen noodloop weer gehad. Allen dank voor het meedenken!
 4. Bedankt voor jullie antwoorden, ik ga zaterdag op onderzoek uit en hou jullie op de hoogte.👍
 5. Ik ben met een Passat 1.9 TDI avb bezig die af en toe bij stevig doortrekken in noodloop gaat, voor de rest rijdt die prima. Ik heb van groep 3 en 11 een log gemaakt(bijgevoegd). Hoe denken jullie hierover? Dit was een stukje optrekken waarbij na 10 seconden de auto weer in noodloop ging. Alvast bedankt. LOGAVB-Passat.csv
 6. Hiermee gaat het vast lukken! bedankt Jaap
 7. Kan iemand mij aan de bestelnummers helpen van de korte stukjes remleidingen welke op de voorste remklauwen zitten en zijn deze uberhaupt los te verkrijgen? Het gaat om een 3bg met bwjr 2003, de reden is dat ik de klauwen wil reviseren en ik heb niet de middelen om zelf leidingen op maat te maken. Alvast bedankt
 8. 1.9 TDI 3BG 130/130 PK 2003 575000 km AVF H6 (Pietpassat) origineel
 9. Kun je met een scope niet wat gerichter gaan zoeken?
 10. Mijn distributieriem zit er alweer bijna 90k km op en moet dus binnenkort gewisseld worden, ik vroeg mij alleen af waarom Passats vanaf bwjr 2004 met exact dezelfde motor een interval hebben van 120k km en de mijne van<2004 dus 30k minder. Kan iemand dit verklaren?
 11. Bij warme motor een slechte start zou heel goed de o ringen van de pompverstuivers kunnen zijn.
 12. PietPassat

  Kosten bakrevisie

  Mijn koppeling begint sindskort te slippen als ik pittig gas geef in de 5e en 6e versnelling.. Niks vreemds na ruim 500000 km denk ik. Nu wil ik deze binnenkort laten vervangen compleet met meermassavliegwiel en ik zit er aan te denken om de bak ook te laten nakijken gezien de hoge km stand. Bak maakt geen vreemde gierende geluiden en schakelt prima dus eventueel zo weer monteren is natuurlijk ook een optie. Wat kost een bakrevisie gemiddeld? Het gaat om een 6 bak handgeschakeld.
 13. Niet aan beginnen als je verstandig bent..Ga je het toch doen dan is een donorauto het handigst. Succes
 14. PietPassat

  Passat w8 autoweek

  Leuk filmpje: https://youtu.be/ASXy_bIIyTE
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden