Ga naar inhoud

Stief

Full Members
 • Aantal items

  719
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

423 Excellent

Over Stief

 • Verjaardag 16-06-1974

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  omgeving Groningen
 • Naam
  Stief

Overige

 • Vagcom
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

337 profielweergaven
 1. Ik snap wel waarom ze met dit voorstel komen. Maar als jezelf respecterend bedrijf moeten ze zich diep schamen. Je verzekering ( en indirect verzekerden) laten opdraaien voor hun kosten. Dat voorstel zou ik gelijk weigeren. Ze vervangen de ruit maar volledig op eigen kosten.
 2. Ja en Ja [emoji3] Ik heb mijn tel meestal in het telefoon vakje voor mijn versnellingspook liggen, dus ook verder weg dan de auto mic. Ook rijden op de snelweg lan ik prima commando's inspreken.
 3. Voice control werkt via de auto mic. Knopje kort indrukken is vc van de DM of DP. Langer indrukken is vc van Android Auto (google Assistant dus)
 4. Stief

  Navigatie update

  Ben eigenlijk wel benieuwd of het nu gelukt is of niet.
 5. Stief

  Navigatie update

  Wat bedoel je met volledig uitgepakt? Je hebt het eerst over een complete file en later zeg je dat bij het downloaden het steeds al uitgepakt wordt.Heb je dan een map op je pc met daarin verschillende bestanden? Of 1 gtote bestand welke je niet kunt openen? Als het namelijk al uitgepakt zou zijn, dan is een map aangemaakt met daarin meerdere bestanden, waaronder een tekst bestand welke je gewoon moet kunnen openen. Ik heb het vermoeden dat je een aantal zaken doorelkaar haalt. Maar soms zeggen plaatjes meer dan woorden. Maak anders even eem screenshot van wat je op je laptop ziet na het downloaden. Heb je het programma 7zip op je laptop? Zoniet, dan die even downloaden en installeren. Het bestand dat je hebt gedownload is namelijk in 7zip formaat ingepakt. Als je geen andere programma op je laptop hebt die dat herkent is het logisch dat je het niet kunt openen. Op een fatxx geformatteerde schijf (zoals de sdkaart) kunnen geen bestanden groter dan 4gb. Vandaar de melding bij het kopieren.
 6. Stief

  Navigatie update

  Nog ff voor de zekerheid.... Kopieer je het bestand naar je kaartje of pak je het uit op je kaart? Je moet het namelijk wel uitpakken, kopiëren gaat niet werken. Als het mis gaat bij uitpakken probeer dan eens gewoon een willekeurig bestand ( foto, documentje of zo) te kopiëren naar de Sdkaart. Als dat ook niet lukt is wellicht je kaart defect.
 7. Stief

  Navigatie update

  Heb je de schrijfbeveiliging wel van de kaart gehaald? Er zit een klein schuifje op. Deze staat standaard op 'lock'. Dan kan er niks op het kaartje geschreven worden. Als ie van lock afgehaald is, dan errst de inhoud wissen. Daarna pas de nieuwe inhoud er naartoe kopieren.
 8. Stief

  Navigatie update

  Heb je wel de juiste update gedownload? De updates voor een DM passen op een 16gb kaart. - Download de gewenste kaart (7z bestand) - Maak je SD kaart leeg - Pak de inhoud van je 7z bestand uit op de SD kaart. - Sd kaart in je DM rn Navi starten
 9. Of een nieuwe waar de juiste files op geladen zijn.
 10. Stief

  Navigatie update

  Mooi dat het gelukt is. Maar een standaard SDkaart gaat niet werken hoor voor navi in een DM. Maar probeer het gerust uit [emoji6] Een DP kan je wel updatwn via een willekwureige sdkaart. Bij de DM draait de Navi echt vanaf de SD.
 11. Hoofdsteud is wel makkelijk te verwijderen. Ik heb zelf een sedan. Wel vaker een pakket van 2.40m lang vervoerd. Voorstoel zo ver mogelijk naar voren, de leuning zo plat mogelijk en hoofdsteun eraf. Beschermdekentje erover en klaar.
 12. Mirrorlink werkt op zich prima. Maar functionaliteit is vrij beperkt ivm de toegestane apps. Maar de meeste muziek apps doen het wel. Merk zelf dat ik tegenwoordig steeds vaker toch AndroidAuto (tegenhanger van Carplay) gebruik. Terwijl ik in het begin alleen maar Spotify en i ternetradio afspeelde via bt.
 13. Of je carplay hebt is afhankelijk of deze optie 'aangevikt' is. Kan ook eventueel achteraf door de dealer gedaan worden.
 14. Heb ik zelf gelukkig nog niet meegemaakt. Wel deze "[New feature! Extended UDS fault detail is only supported by current gen. interfaces]" Maar ook ik heb inmiddels een nieuwe besteld [emoji3] Als ik daar net zolang mee kan doen als de oude, vallen de kosten ook wel mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden