Ga naar inhoud

Stief

Members+
 • Aantal items

  861
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Stief won de laatste dag op maart 3 2022

Stief had de meest gelikete inhoud!

Over Stief

 • Verjaardag 16-06-1974

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  omgeving Groningen
 • Naam
  Stief

Overige

 • Vagcom
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

1183 profielweergaven

Stief's Achievements

466

Community reputatie

 1. Kleine correctie... volgens Rosstech is RCS geen importeur maar wel een officiële dealer/partner. Ze assembleren zelf en ze brengen idd vertaalde versie van de software uit. Rosstech heeft regelmatig trade-in acties. Bij inleveren oude kabel een flinke korting op nieuw in de VS. Maar wa's helaas niet van toepassing op de kabel via RCS. Heb een keurig mailtje gekregen met de uitleg en het advies de oude kabel te verkopen en een nieuwe aan te schaffen. Overigens heb ik de nieuwe ook weer bij RCS gekocht. Maar Duitsland is zo te zien wel goedkoper.
 2. Aha noet goed gekeken. I stand corrected [emoji846]
 3. Kan met VCDS wel aangezet worden als dat nog niet zo is. Is een submenu van het CAR menu
 4. Alleen niet in de buurt van Groningen neem ik aan [emoji846]
 5. @jaap en@ozzy dank voor de tips. Beide namen vaker gehoord. Zal ze eens bellen. Auto moet toch ook weer een beurt hebben. Kan dan ook gelijk gedaan worden.
 6. Zat idd te denken aan remmen of lagers. Vooral ook omdat ook zonder remmen te gebruiken het geluid op treedt. Maar ben eigenlijk gewend dat je ook bij rechtdoor rijden de lagers kunt horen als ze af aan het raken zijn. Ik heb nu ongeveer 94k op de teller. Geen idee wat normaal is voor ze vervangen moeten worden. Nu nog op zoek naar een goede garage in de buurt van Groningen. Ben nu echt klaar met de dealers hier. Mocht iemand advies hebben voor een goede (VAG) Garage of Monteur, dan verneem ik het graag.
 7. Ook een oorzaak gevonden? Ik heb er helaas nog geen tijd voor gevonden. Maar rijd ook te weinig momenteel. Wel even op een ruime parkeerplaats even getest. Ik moet echt flink scherp en met redelijke vaart insturen voordat het gebeurt.
 8. Stief

  Spacers passat B8

  Smaken verschillen maar ik vind het zo wel netjes stasn.
 9. Ik zal dit weekend de boel even inspecteren.
 10. Beste mede forumers, Ik rijd een Passat B8 1.4 ACT Sedan uit 2016. Vandaag viel bij ineens op dat ik bij een scherpe bocht naar recht een licht schurend geluid hoor rechts achter. Klinkt als " shoe.....shoe....shoe..." Afhankelijk van de snelheid klinkt het sneller of langzamer. Ik heb nu trouwens de originele 16" velgen met mn winterbanden eronder. Bij de bochten rem trouwens niet gebruikt. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Ben nog niet naar een garage geweest. Remblokken en schijven zagen er bij de bandenwissel in december nog prima uit.
 11. Dat kan idd afhajelijk van bouwjaar en uitrusting. Ik heb zelf een Connected Series uit 2016 ( geen GTE). Daar zit een module in waar geen abo voor nodig is. Deze werkt met de "Mijn Volkswagen" App. Hier kun je status en storingen van je auto zien en laatst gereden routes enz. Dan heb ik ook nog de "We Connect" app welke alleen werkt als de Carnet diensten zijn geactiveerd. Deze was destijds 2 jaar gratis en daara kun je een abo afsluiten. Overigens werkt dit in de auto via de internetverbinding van de DM/DP. Velen gebruiken hier de hotspot functie van hun telefoon voor of een Carstick.
 12. Goed reinigen/ontvetten en daarna eventueelbehandelen met een trim detailer. Ik heb hiervoor een Kia Sportage gehad met veel zwarte trims. Deze reinigde ik eens per jaar met een stoomreiniger. Hierbij wel op de temperatuur letten.
 13. Vandaag nog even gecheckt. Maa bii klapt ie dicht na contact uit. Heb wel een handbak. Parkeerhulp uitschakelen werkt ook vrijwel direct.
 14. Zelf nooit meegemaakt. Maar als je het knopje voor parkeerhulp/ sensoren indrukt klapt de camera ook dicht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden