Ga naar inhoud

Stief

Full Members
 • Aantal items

  691
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

414 Excellent

Over Stief

 • Verjaardag 16-06-1974

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  omgeving Groningen
 • Naam
  Stief

Overige

 • Vagcom
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

269 profielweergaven
 1. Stief

  Navigatie update

  Mooi dat het gelukt is. Maar een standaard SDkaart gaat niet werken hoor voor navi in een DM. Maar probeer het gerust uit [emoji6] Een DP kan je wel updatwn via een willekwureige sdkaart. Bij de DM draait de Navi echt vanaf de SD.
 2. Hoofdsteud is wel makkelijk te verwijderen. Ik heb zelf een sedan. Wel vaker een pakket van 2.40m lang vervoerd. Voorstoel zo ver mogelijk naar voren, de leuning zo plat mogelijk en hoofdsteun eraf. Beschermdekentje erover en klaar.
 3. Mirrorlink werkt op zich prima. Maar functionaliteit is vrij beperkt ivm de toegestane apps. Maar de meeste muziek apps doen het wel. Merk zelf dat ik tegenwoordig steeds vaker toch AndroidAuto (tegenhanger van Carplay) gebruik. Terwijl ik in het begin alleen maar Spotify en i ternetradio afspeelde via bt.
 4. Stief

  Passat B8 Radio Gen2

  Of je carplay hebt is afhankelijk of deze optie 'aangevikt' is. Kan ook eventueel achteraf door de dealer gedaan worden.
 5. Heb ik zelf gelukkig nog niet meegemaakt. Wel deze "[New feature! Extended UDS fault detail is only supported by current gen. interfaces]" Maar ook ik heb inmiddels een nieuwe besteld [emoji3] Als ik daar net zolang mee kan doen als de oude, vallen de kosten ook wel mee.
 6. Bij de B8 is gaat frontassist via de radar in de grill achter de logo. Overigens heb je niet perse een v2 kabel nodig om uit te lezen of ssnpassingen te doen. De meeste zaken werken nog gewoon via een niet V2 kabel.
 7. Normaalgesproken zou het dan volgens mij voor alle deuren gelden ipv alleen bestuurderskant. Maar gelukkig doet ie het weer.
 8. Wellicht een los contactje of kabelbreukje of zo in de deur. Even uit (laten) lezen geeft mss meer inzichten.
 9. Stief

  Diverse instellingen B8

  @diver Dank! Ga het later deze week ff proberen
 10. Stief

  Diverse instellingen B8

  Hoi Jan, Je bent niet de enige hoor, die er zo over denkt. Ik ben waarschijnlijk een van die gekken, die het ook nog achteraf heeft ingebouwd in zn B8. - vogelpoep op spiegelglas nog nooit meegemaakt op ingeklapte stand. Maar dan liever poep op het glas dan op mijn lak. - ik vergeet het zelf wel eens maar maar ff een blik werpen op mijn auto en ik weet ik ook of ie wel op slot staat.(Overigens krijg ik via de VW app ookwel een pushbericht als de.auto na 10 min. niet op slot is.) Oja, als onze auto's naast elkaar staan zal de dievengilde de mijne eerst passeren en de jouwe veeder verkennen [emoji3] -Motor kan idd stuk. Maar als het bij mijn Kia 5 jaar goed is gegaan, verwacht ik dat de Passat dat ookwel moet kunnen evenaren [emoji6] - ingeklapt is de spiegel wel degelijk minder breed. Scheelt mss niet zoveel als bij een horizontaal inklapbare spiegel. Maar scheelt nog steeds alsnog. Ik parkeer regelmatig in een parkeergarage waar de deur vrij smal is en de bocht erin erg krap (meer gemaakt voor stadsautotjes). Zonder mijn inklapbare spiegels zou ik vaker meerdere keren voor en achteruit moeten steken om auto zonder krassen naar binnen te krijgen. - Verder vind het eigenlijk ook wel mooi staan ingeklapte spiegels op een geparkeerde Passat. Ik ben er dus een die het regelmatig gebruikt en erg blij is met deze functie [emoji3][emoji16]
 11. Stief

  Diverse instellingen B8

  Wil je topic niet kapen [emoji6] Maar aangezien we nu toch met klapspiegels bezig zijn. Weet iemand ook hoe je ervoor zorgt, dat ze pas uitklappen als je contact aanzet?. Ipv uitklappen bij ontgrendelen.
 12. Je kunt idd een auto toevoegen en/of verwijderen. Maar je carnet abbo is niet gekoppeld aan je account maar aan je auto. De auto is vervolgens weer gekoppeld aan je account. Zoals @bm-er aangeeft kun je dit zellf dus niet doen. Wellicht dat de dealer je kan helpen. Maar verwacht het niet.
 13. Ik weet niet hoe het bij een DP werkt. Maar bij de DM kan je volgens mij de.gwluidsvoorkeuren aanpassen per bron. Wellicht kun je daarmee experimenteren.
 14. Ik heb hetzelfde sinds de de eerste 2019 update dacht ik. Heb het wel eens op engels gehad ivm een familielid die de auto even heeft geleend. Dacht toen dat het daardoor was ontstaan. Stoor mij er overigens zelf niet aan maar zal eens kijken of er nog iets aan te passen is in het setup-menu. Welke kaart heb je overigens geinstalleerd? Was dat met de zelfde landendekking als de vorige?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden