Ga naar inhoud

Stief

Full Members
 • Aantal items

  678
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

411 Excellent

Over Stief

 • Verjaardag 16-06-1974

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  omgeving Groningen
 • Naam
  Stief

Overige

 • Vagcom
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

232 profielweergaven
 1. Stief

  Diverse instellingen B8

  @diver Dank! Ga het later deze week ff proberen
 2. Stief

  Diverse instellingen B8

  Hoi Jan, Je bent niet de enige hoor, die er zo over denkt. Ik ben waarschijnlijk een van die gekken, die het ook nog achteraf heeft ingebouwd in zn B8. - vogelpoep op spiegelglas nog nooit meegemaakt op ingeklapte stand. Maar dan liever poep op het glas dan op mijn lak. - ik vergeet het zelf wel eens maar maar ff een blik werpen op mijn auto en ik weet ik ook of ie wel op slot staat.(Overigens krijg ik via de VW app ookwel een pushbericht als de.auto na 10 min. niet op slot is.) Oja, als onze auto's naast elkaar staan zal de dievengilde de mijne eerst passeren en de jouwe veeder verkennen [emoji3] -Motor kan idd stuk. Maar als het bij mijn Kia 5 jaar goed is gegaan, verwacht ik dat de Passat dat ookwel moet kunnen evenaren [emoji6] - ingeklapt is de spiegel wel degelijk minder breed. Scheelt mss niet zoveel als bij een horizontaal inklapbare spiegel. Maar scheelt nog steeds alsnog. Ik parkeer regelmatig in een parkeergarage waar de deur vrij smal is en de bocht erin erg krap (meer gemaakt voor stadsautotjes). Zonder mijn inklapbare spiegels zou ik vaker meerdere keren voor en achteruit moeten steken om auto zonder krassen naar binnen te krijgen. - Verder vind het eigenlijk ook wel mooi staan ingeklapte spiegels op een geparkeerde Passat. Ik ben er dus een die het regelmatig gebruikt en erg blij is met deze functie [emoji3][emoji16]
 3. Stief

  Diverse instellingen B8

  Wil je topic niet kapen [emoji6] Maar aangezien we nu toch met klapspiegels bezig zijn. Weet iemand ook hoe je ervoor zorgt, dat ze pas uitklappen als je contact aanzet?. Ipv uitklappen bij ontgrendelen.
 4. Je kunt idd een auto toevoegen en/of verwijderen. Maar je carnet abbo is niet gekoppeld aan je account maar aan je auto. De auto is vervolgens weer gekoppeld aan je account. Zoals @bm-er aangeeft kun je dit zellf dus niet doen. Wellicht dat de dealer je kan helpen. Maar verwacht het niet.
 5. Ik weet niet hoe het bij een DP werkt. Maar bij de DM kan je volgens mij de.gwluidsvoorkeuren aanpassen per bron. Wellicht kun je daarmee experimenteren.
 6. Ik heb hetzelfde sinds de de eerste 2019 update dacht ik. Heb het wel eens op engels gehad ivm een familielid die de auto even heeft geleend. Dacht toen dat het daardoor was ontstaan. Stoor mij er overigens zelf niet aan maar zal eens kijken of er nog iets aan te passen is in het setup-menu. Welke kaart heb je overigens geinstalleerd? Was dat met de zelfde landendekking als de vorige?
 7. Afhankelijk van de uitvoering heeft je auto voor Carnet idd een losse intwrnetverbinding nodig. Hotspot op je telefoon is idd gewoon mogelijk daarvoor. Wifi kun je instellen via het instellingen/ setup scherm van je DM. Wat lukt er nu niet?
 8. Je howft je telefoon niet te verbinden met je auto. Maar je account moet gekoppeld worden aan je auto. Dat kan vanuit de app maar ook gewoon via de webportaal op een computer. Importeren van poi's doe ik meestal via een computer en de webportal. Gaat makkelijker. Maar er zijn ook wel updates te vinden van flitspalen enz. Deze kun je via usb of sdkaartje imorteren/installeren op je DM.
 9. 1. Via Car-Net kun je bijzondere rijsdoelen imprteren. Hier zijn op het web genoeg lijstjes voor te vinden. Bijvoorbeeld ook flitspalen enz. 2. Ik maak zelf gebruik van een internetverbinding met mijn DM. Dan heb je veel actuelere verkeersinfo dan met TMC. Bij mij weten ook voor N wegen. Krijg zelf regelmatig een alternatieve route voorgesteld. Indien bij een vertraging niet mogelijk krijg je hier ook melding van. 3. Weet zo niet uuit het hoofd. Welke versie DM heb je? Wat is het bouwjaar van je auto? 4. Werkt het nu wel goed? Eventueel je sd kaart formatteren en de kaarten er opnieuw op zetten. 5. Weet niet precies wat je boedoeld. Maar ik heb iig nooit dat er iets herhaald wordt. Tenzij ik naar een herhaling luister [emoji6] 6. Google Youtube Hoop dat je hier wat aan heb.
 10. Ik zou gewoon evem langs dr dealer gaan. Je hebt nog garantie. Laat ze het maar checken en eventueel fixen. Wat de vw app betreft. Dat is sinds ze zijn overgestapt op de nieuwe app een drama. Veel fumctionaliteit is pas sinds kort terug. Nu vind ik m wel ok werken. Handrem niet gecheckt masr deuren status geeft het nu wel correct door.
 11. Stief

  DAB+ valt vaak weg

  Ook wel handig om te weten om welk radiostation het gaat. Of geldt dit voor alles? In dat geval idd wellicht een bezoekje aan de dealer wagen.
 12. Bij mijn weten zijn Apps als Netflix, Ziggo Go, Videoland enz. Hiertoe beveiligd.
 13. Stief

  Afwezigheid Barry

  Heel veel sterkte Barry. Ook heel knap dat je al die tijd bij haar geweest bent. Niet iedereen kan dat, velen willen het niet eens. Maar jij hebt naar mijn mening je laatste plicht als zoon meer dan goed vervult.
 14. Stief

  spiegels b8

  Overigens stelt de spiegel los maken niks voor hoor. Gewoon even verstellen naar een uiterste stand zodat je er aan kant iets tussen kan krijgen. Dan met een kunststof spatel of als je dat niet hrbt met 2 platte schroevendraaiers met een doekje het glas loswippen.
 15. Heb hier zelf geen last van. Luister in de auto meestal online. Soms via BT maar tegenwoorsig meestal met kabel via Android Auto.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden