Ga naar inhoud

Stief

Full Members
 • Aantal items

  737
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

423 Excellent

Over Stief

 • Verjaardag 16-06-1974

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  omgeving Groningen
 • Naam
  Stief

Overige

 • Vagcom
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

368 profielweergaven
 1. Lijkt idd op de sim pin. Heb je een simkaart in je DP?
 2. Nee maakt niks uit. Sommige uitvoeringen hebben een andere kleur. Volgens mij hebben de lage letters afwijkende specs LTE/3G/4G enz.
 3. Wat ik eerder schreef.Als het puur om internet voor je DM/DP gaat voegt het niet veel toe. Hotspot op je tel (met een app die m automatisch activeert) ,mifi of een usbstick variant doen dan vrijwel allemaal hetzelfde. Ze adverteren een werkend wifi internet verbinding waar jouw DM/DP mee verbindt. De Carstick fungeert als een soort extra module voor je DM/DP. De DM/DP maakt dus geen verbinding via wifi maar spreekt de stick direct aan. In je menu verschijnen hiervoor extra opties. Snelheid datalimiet, roaming enz. stel je allemaal in via je DM. Ook de hotspotfunctionaliteit van je DM kun je dan aanzetten en instellen waarmee je DM een wifi internet verbindig adverteert waar je vervolgens met andere apparaten mee kunt verbinden. Apparaten welke hiermee verbonden zijn kunnen met de Media control app ook de DM bedienen en muziekstreamen naar de DM. Je kunt dus prima af met een andere oplossing. Heeft zelfs wat voordelen. De Carstick werkt immers alleen in VAG auto's met deze functionaliteit. Maar toch toch vind ik de carstick optie fraaier en hebben de kids altijd wifi in de passat van pappa, ookal is de BMW van mamma sportiever [emoji3] (Hadden ze in mijn vorige auto ook hoor maar dan via MiFi)
 4. Een universele stick fungeert als een mifi router. Dus een eigen wifi signaal waar je DM of DP gebruik van kan maken. De VW carstick is als het ware een add-on voor je DM/ DP. Functioneel is deze volledig geintegreerd. Bij mij zit ie overigens ook gewoon in mijn middenarmsteun.
 5. Weet niet of er standaard tape bestaat van 3M. Ze maken zoveel soorten. Maar in de meeste bouwmarkten of automateriaalzaken hebben ze wel iets geschikts. Kijk even naar de eigenschappen. Met name vochtbestendig en temperatuur zijn het belangrijkst. Uiteraard goed ontvetten voor gebruik.
 6. Ik heb de originele carstick van VW. Op ebay.de of via een dealer in Duidsland aanzienlijk goedkoper dan in NL. Ik ben er zeer tevreden over. Nadeel alleen voor VW auto's met deze functionaleit. Voordeel vind ik de integratie met je auto. Configuratie doe je volledig via je DM of DP. Je kunt dan ook de hotspotfunctionaliteit van je auto gebruiken. Ik had vroeger altijd een kleine MiFi routertje in mijn middenconsole. Werkt in princiepe net zo goed. Maar dit vind ik net wat fraaier. De kids connecten op de achterbank netjes met wifi van de passat en kunnen eventueel zelf muziek streamen naar de DM (of DP).
 7. Ik gebruik zelf voor dit soort dingen meestal een tape van 3M. Geen idee hoendeze precies heet maar is zwart van kleur en bestand tegen vocht en zowwl lage als hoge temperaturen.
 8. Is idd APK afkeur, als de keurmeester het ziet tenminste. Ik heb geen idee hoe de halogeen koplampen opgebouwd zijn ivm strooilicht bij vervangen lamp voor led. Maar als het wel een mooi kichtbeeld geeft, dan gewoon een setje halogeen in de kofferbak laten. Als het nodig is kun je dan snel wisselen.
 9. De 'muziek optie ' werkt ook op de Passat. Maar dan moeten de apoaraten verbonden zijn met Wifi via je auto. Ik heb zelf een DM en een Carstick. Heb de hotspot functie van mijn DM aan voor de kids. Met de "Volkswagen media control" app kunnen ze de DM bedienen en muziek naar streamen. Was in het begin leuk maar zitten nu vaker met oordopjes op de achterbank en wordt eigenlijk niet meer gebruikt.
 10. Ik snap wel waarom ze met dit voorstel komen. Maar als jezelf respecterend bedrijf moeten ze zich diep schamen. Je verzekering ( en indirect verzekerden) laten opdraaien voor hun kosten. Dat voorstel zou ik gelijk weigeren. Ze vervangen de ruit maar volledig op eigen kosten.
 11. Ja en Ja [emoji3] Ik heb mijn tel meestal in het telefoon vakje voor mijn versnellingspook liggen, dus ook verder weg dan de auto mic. Ook rijden op de snelweg lan ik prima commando's inspreken.
 12. Voice control werkt via de auto mic. Knopje kort indrukken is vc van de DM of DP. Langer indrukken is vc van Android Auto (google Assistant dus)
 13. Stief

  Navigatie update

  Ben eigenlijk wel benieuwd of het nu gelukt is of niet.
 14. Stief

  Navigatie update

  Wat bedoel je met volledig uitgepakt? Je hebt het eerst over een complete file en later zeg je dat bij het downloaden het steeds al uitgepakt wordt.Heb je dan een map op je pc met daarin verschillende bestanden? Of 1 gtote bestand welke je niet kunt openen? Als het namelijk al uitgepakt zou zijn, dan is een map aangemaakt met daarin meerdere bestanden, waaronder een tekst bestand welke je gewoon moet kunnen openen. Ik heb het vermoeden dat je een aantal zaken doorelkaar haalt. Maar soms zeggen plaatjes meer dan woorden. Maak anders even eem screenshot van wat je op je laptop ziet na het downloaden. Heb je het programma 7zip op je laptop? Zoniet, dan die even downloaden en installeren. Het bestand dat je hebt gedownload is namelijk in 7zip formaat ingepakt. Als je geen andere programma op je laptop hebt die dat herkent is het logisch dat je het niet kunt openen. Op een fatxx geformatteerde schijf (zoals de sdkaart) kunnen geen bestanden groter dan 4gb. Vandaar de melding bij het kopieren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden