Ga naar inhoud

dasgoed

Members+
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over dasgoed

Profile Information

  • Plaats
    Gemert

dasgoed's Achievements

0

Community reputatie

  1. is al een tijdje geleden dat ik deze vraag geplaats heb . Ik heb nu inmiddels een nieuwe lmm geplaatst . is er wel iets beter van geworden , maar nog steeds niet zoals het hoort te zijn (voor mijn gevoel) Kan ik de drukdoos op de turbo ook testen ? en zou het ook nog met het egr te maken kunnen hebben ? weet iemand ofdat er ook afdekplaatjes / setjes te krijgen zijn voor de egr af te dichten van een V6 TDI AKN motor .
  2. Ik heb een passat v6tdi Automaat 110 kw bj 2001, KM 190000 ik heb het gevoel dat hij de laatst tijd steeds minder vermogen onderin het toeretal heeft . als ik bv bij een kruispunt wegrijdt dan moet ik echt extreem veel gas geven en als hij an bove neen bep toerental id san gaat het wel . naar zo normaal wegrijden is hij zo traag . als ik hem uitlees met vagcom dan geeft hij geen storingen aan . maakt geen rare geluiden bij de nokkenas of zo . tevens zegt men bij vw dat de automaat onderhoudsvrij is , maar voor mijn gevoel zou het geen kwaad kunnen om de olie van de automaat een keer te verversen . Iemand ervaring mee ?
  3. Dank je voor de reacties , heb ik binnenkort weer een keer wat te klussen ..
  4. Ik heb een passat station 3bg uit 2001 met orgineel xenon met sproeiers en hoogte regeling , Ik vindt de lichtopbrengst heel erg slecht . Ik heb de afstelling al gecontroleerd deze staat perfect. Als ik ooit bij andere mensen in de auto stap dan verbaas ik me telkens over de lichtopbrengst die deze autos dan hebben to van mijn auto (zelfs zonder xenon) iemand hier ervaring mee ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden