Ga naar inhoud

Anno

Members+
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Anno

Profile Information

  • Plaats
    Emmen
  • Naam
    anno

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Anno's Achievements

2

Community reputatie

  1. Anno

    startproblemen

    De gloeipluggen zijn doorgemeten geweest, was allemaal goed. Ik heb nog steeds zo'n gevoel. Maar goed ookal is het bloedheet buiten dan kan hij nog het probleem hebben, wel minder dan in de winter.
  2. Anno

    startproblemen

    ow de accu is al lang helemaal af, door al die volledige ontladingen die hij te verduren heeft gehad...... aha, zitten er 2 brandstof pompen in de auto.... klinkt voor verder onderzoek. zomaar iets, zou de motor dan niet na x slagen alsnog moeten pakken als bijv. de pomp onder de bank kapot zou zijn? zo ja, dan is het dit niet, immers als de auto niet binnen de 2-3 slagen aangaat dan gaat hij nooit meer aan.
  3. Anno

    startproblemen

    Begrijp ik maar al te goed, en daarom is het zo ...... vervelend dat in dit geval het log nooit iets zinnigs heeft gezegd over dit probleem. Was het maar iets dan hadden we het vermoedelijk al gevonden.
  4. Anno

    startproblemen

    Sorry bouwjaar is 2006. Ik heb een kenwood radio erin zitten, maar gewoon standaard ding. En gaat altijd uit als de sleutel er uit is
  5. Anno

    startproblemen

    Ja ook al eens gedaan, was niets opmerkelijks te zien.
  6. Anno

    startproblemen

    Zoals ik al aangaf heeft het log nooit iets gezegd. Ik ben zelfs een keer met de fouten direct naar mijn garagehouder geweest, hij las het uit en ....... oftewel het log zegt er niets over
  7. Anno

    startproblemen

    Hallo allemaal, Ik heb al vanaf dat ik de passat vairant diesel tdi 2.0 automaat heb start problemen. Ik start de auto en dan kunnen er 2 dingen gebeuren, 1. hij start en 2. hij start niet bij 2.1. ik blijf doorstarten, dus de sleutel ingedrukt houden en dan kan ik door blijven gaan tot de accu compleet leeg is, hij gaat peipen en morren, o.a. gaat het gloeiledje branden en niet altijd maar af en toe komt er een engine error in beeld (bij de garage eens laten uitlezen, is geen kaas van te maken) 2.2 ik laat hem 2 omslagen maken, en laat de sleutel los net voordat de uitroep teken komt en of de gloeiled incl. engine error. En start nog een keer, dan start hij, of ik moet dit nog 1 of 2 keren herhalen en dan start hij. En is er dus niets meer aan de hand. het 2de probleem wat de auto heeft is dat hij enorm snel de accu leeg trekt bij uit. Zowel op slot als niet binnen 2-3 dagen is de accu te leeg om nog te starten. En in de winter is dit probleem nog erger. Waarom nu deze post, vanmiddag stond ik een uurtje bij het station met de aanjager aan en de motor uit, accu te leeg om nog te starten, moest de anwb erbij halen. Ik wil nu ontzettend graag weten wat er toch aan de hand is. Ik hoop dat er hier genoeg kennis is.
  8. ook bij mij roest rond de kentekenplaat. vw passat variant bouwjaar 2006.
  9. Het lijkt te zijn verbeterd/het is stukken minder in de 2 bij 1400 toeren. Er is nog maar 1 flesje ingegaan de 2de volgt nog. Hij doet het nog wel wat maar morgen gaat de auto naar duitsland voor de update van de dsg bak.
  10. Kan het ook liggen aan de/een verstuiver(s)? Dat er 1 of meerdere vuil is/zijn.
  11. Vdub, geen idee, heb ik niet uitgeprobeerd. Maar het lijkt mij dat hij het dan niet doet omdat hij dan langer in de 2 blijft..
  12. Zou een update van de bak kunnen helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden