Ga naar inhoud

Vasco1971

Members+
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Vasco1971

Profile Information

  • Plaats
    Marinha
  • Naam
    Ben brok

Overige

  • Auto
    Vw passat b8 variant

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Vasco1971's Achievements

3

Community reputatie

  1. Is het schema van een kever, maar ik ga er dan maar vanuit dat de zekering vd Passat ook gedeeld is met de wisser. Bedankt!
  2. Bedankt voor de tip! Maar het is dus eigenlijk onduidelijk hoe het nu met die zekering zit? Van allerlei andere modellen vind ik namelijk wel info, lijkt me zo vreemd?
  3. Mij is dus verteld dat de pomp op dezelfde zekering zit als de wisser. Vandaar dat hij zei dat als de wissers het nog doen, het geen probleem met de zekering is. Het boekje meldt niets over een sproeier-zekering. En elk schema wat ik online vond, vermeldt ook niets over een zekering voor de sproeier.
  4. Hallo allemaal, Ik zoek nu al een aantal dagen online naar een antwoord, waaronder ook op dit forum, maar kom er niet uit. Sinds een week doet mijn ruitensproeier het niet meer. Ik heb inmiddels al meerdere 'meningen' gekregen van mensen, die beweren het te weten. De 1 zegt dat er ergens een zekering moet zijn hiervoor die ik even moet checken. Maar na een hoop gezoek, vind ik nergens een schema, waarop die dan zou staan. Een ander zei me dat er geen aparte zekering voor is, en dat als mijn ruitenwissers het nog doen, het niets met de zekering te maken heeft, maar waarschijnlijk met het pompje. Ik neig te denken dat er inderdaad geen aparte zekering voor is, aangezien ik deze nergens online kan vinden en ik heb in 3 talen gezocht hiernaar (NL, ENG, DUI). Kan iemand misschien bevestigen of dit klopt? Ik ben iig zover dat ik maar naar de garage ga, want de sproeier is onmisbaar voor mij. bij voorbaat dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden