Ga naar inhoud

JUUL

Members+
  • Aantal items

    223
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

JUUL won de laatste dag op februari 17

JUUL had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Over JUUL

  • Verjaardag 16-11-1978

Profile Information

  • Plaats
    Noord-Brabant
  • Naam
    Juul

Overige

  • Vagcom
    iCarsoft CR Max
  • Auto
    3BG Sedan 2003

Recente bezoekers van dit profiel

567 profielweergaven

JUUL's Achievements

  • Helpful Rare

Recent Badges

107

Community reputatie

  1. Bij Autodoc kost een complete aandrijfas vanaf â‚Ŧ80,- dus als je een beetje handig bent kun je ze zelf allebei vervangen. Is gewoon oude eraf en nieuwe erop zonder te lopen stoeien met de homokineten en ashoezen.
  2. Voor zover ik weet is het onderstel uitwisselbaar tussen 3B en 3BG. Alleen van een 4motion is anders. Als ik me vergis....zal ik dit ongetwijfeld lezen in de reacties.
  3. JUUL

    Alarm schakelt vanzelf in

    Kijk eens aan, dat zijn positieve berichten. Dank voor de feedback en fijn dat het is opgelost 👍
  4. Beste Ali, Je reageert nu in iemand anders z'n topic. Je reactie zal dus weinig opvallen of gezien worden. Misschien kun je beter een eigen topic aanmaken en stel/plaats daar jouw vraag/verzoek. Succes 👍
  5. Dat ligt eraan wat je zelf fijner vindt. Allseasons is de slimme keuze als je er geen zin in hebt om te wisselen ieder seizoen. Je oude zomerbanden kun je dan op Marktplaats zetten, dan win je er een paar euro mee terug. Persoonlijk doe ik liever beide, maar ik vind het zelf niet erg om steeds te wisselen en ik heb de ruimte ervoor. Al mijn auto's hebben zomer- en wintersets.
  6. JUUL

    Alarm schakelt vanzelf in

    Ben je in bezit van beide sleutels? Op youtube staan er een hoop videos die laten zien hoe je de sleutel zelf kunt programmeren. Klik hier voor een voorbeeld daarvan. Probeer dit maar eerst, als het nog niet helpt zal er iemand zijn hier op het forum die jou verder kan helpen. Het rode led hoort te branden tijdens het bedienen van de ab 👍
  7. Kijk, dat zijn mooie berichten! Fijn dat het opgelost is.
  8. Fijn dat het relatief simpel was te realiseren.
  9. Hier een mede 3BG rijder. Bij mijn wagen loopt de subwoofer voedingskabel via het rubbertje naast de 2 slangen in je foto. Hoe makkelijk het dan is om de kabels terug te vinden achter het dash, durf ik niet te zeggen. Ik heb de auto zo gekocht. Ik hoop dat je er wat aan hebt.
  10. Ja is het proberen waard denk ik. Ik zou wel mijn best doen om een module te bemachtigen met hetzelfde onderdeelnummer. Dan gok ik dat je de beste kans hebt dat alles als vanouds werkt zonder al teveel aanpassingen. Het onderdeelnummer van je module begint met 1J0, dus die van een Beetle, Golf of Bora van om en nabij hetzelfde bouwjaar zou ook moeten werken. Dit zal je zoektocht iets makkelijker maken.
  11. Oke dan is er duidelijk iets mis met de module of de kabels/stekkers ervan. Nergens corrosie op de kabels of kabelbreuk gezien?
  12. Gaat de binnenverlichting wel aan? Deze zitten op dezelfde circuit, controleer dan even de zekering.
  13. Indrukwekkend! Ze zeggen niet voor niets dat de 1.9 TDI's onverwoestbaar zijn.
  14. Zolang de oliedruk in orde is, is dit een prima tussenoplossing....maar je moet wel weten wat deze waarschuwing heeft getriggerd. In het gekste geval zou het evt ook aan de teller zelf kunnen liggen...soort van korstsluiting in het moederbord. Mja...een andere teller zomaar erin zetten om te proberen gaat niet zonder eerst in te leren. Volgens mij heb ik ergens nog een teller liggen. Mocht je interesse hebben stuur maar een pb, ik hoef er geen hoofdprijs voor te hebben 😉
  15. Er zitten 4 verschillende stelmotoren in het kachelhuis. Wat iedere motor precies doet kun je op het net vinden of op youtube. Google eens climatronic flaps V68, V70, V71 en V85. Die rechts achter het handschoenenkastje is voor de recirculatie meen ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden