Ga naar inhoud

PietPassat

Members+
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door PietPassat

 1. Gisteravond heb ik het brandstoffilter vervangen en nieuwe o ringen gemonteerd, probleem lijkt opgelost.
 2. Hoi VDUB, nee dat kan ik eerst wel eens proberen inderdaad. Bedankt voor je reactie
 3. Mijn Passat met 1.9tdi AVF slaat stationair af en toe een cilinder over zowel warm als koud, eerste gedachte was de kabelboom in de kop maar de kabelboom is nog maar 2 jaar oud en origineel VW. Rijdend heb ik geen last en dan doen alle cilinders mee. Heb geen foutcodes en de verstuivers zitten allemaal keurig binnen de marges in VAGCOM. Heeft iemand ervaring met dit probleem?
 4. Ik ben er achter, 10Nm moet het zijn.
 5. Ja, heb ik ook een klein beetje.
 6. haha, denk dat je eerder het schroefdraad kapot draait in de aluminium carterpan.😆
 7. Volgende week ga ik olie wisselen en meteen de sensor vervangen. Weet iemand het aanhaalmoment van de boutjes waarmee de sensor in de carter-pan geschroefd zit? Alvast bedankt!
 8. Mijn zwart kunsstof handvaten aan de binnenzijde van mijn 3BG zijn niet mooi meer/beschadigd. Op Ali of Amazon worden deze aangeboden. Heeft iemand ervaring met de kwaliteit van dit spul en/of tips welke ik het beste kan kopen?
 9. Goedenavond, Het gaat hier om een avf 1.9 tdi 130pk.
 10. Ik krijg steeds vaker de melding Olsensor werkstatt, aangezien dit na het starten weer verdwijnt vroeg ik me af of ik dit met VAGCOM ook uit kan zetten. Iemand ervaring hiermee?
 11. PietPassat

  6e versnelling

  Autosloperij Schaap en Bron in Joure(Friesland) heeft ook veel Passat onderdelen, daar zou je ook kunnen horen. Succes
 12. PietPassat

  6e versnelling

  Aanvraagje op onderdelenlijn plaatsen?
 13. Bedankt voor je reactie👍ik heb gewoon een simpele autoradio van pioneer. Wil de originele luidsprekers vervangen omdat rechts 'kraakt'. Zat zelf aan max. 100 euro te denken en wil zonder versterkers o.i.d., dus gewoon de originele bekabeling gebruiken.
 14. Wat zijn goede betaalbare luidsprekers voor mijn Passat bwjr.2003, die zonder grote aanpassingen geplaatst kunnen worden en een mooi geluid hebben. Hoor graag jullie suggesties.
 15. 1.9 TDI 3BG 130/130 PK 2003 680.000 km AVF H6 (Pietpassat) origineel
 16. Nogmaals alles schoongemaakt en melding is niet weer terug gekomen. Af en toe komt wel bij het starten "Ölsensor Werkstatt", las al iets over de sensor van de motorkap. Vagcom zegt kortsluiting. Iemand ervaring met deze melding?
 17. 1.9 TDI 3BG 130/130 PK 2003 670.000 km AVF H6 (Pietpassat) origineel
 18. Helaas iets te vroeg gejuigd..🤐storing kwam er al snel weer in. Ik ga op zoek naar een andere sensor. Weet iemand de procedure hoe ik zo'n ding kan inleren? __________________________________ Update 01-08: gister nog 200 km gereden en het ESP lampje is weg gebleven.
 19. Alles goed gereinigd en schoongeblazen met perslucht en hij doet het weer en geen ESP lampje meer👍 bedankt allemaal
 20. @wulfke@tiptronicBedankt voor de hulp!👍
 21. @@wulfke dank voor je reactie, dat ga ik morgen eerst eens proberen. Mocht dit niet werken kan ik dan 1 van de sloop halen en die monteren? Inleren heb ik geen ervaring mee dus mocht iemand de procedure weten dan hou ik me vast aanbevolen.
 22. Ik had een irritant krakend geluid als ik naar rechts stuurde, hierop iets te voorbarig met WD40 bij het stuur bezig geweest. Het krakende geluid is weg alleen nu brand het ESP lampje. Heb de auto uitgelezen en de volgende foutcode kwam aan het licht 00778 G85 Faulty, ook bij measurment blocks blijft de stuurhoek op 0° staan bij stuurbewegingen. Iemand enig idee hoe ik dat kan oplossen?
 23. Bedankt voor je reactie! Denk dat ik die pakkingstrips van 3M ga proberen. Imitatiepanelen en raammechanismes zijn me niet zo goed bevallen.
 24. Ik heb waterlekkage in mijn Passat 3BG en het komt via de deur bestuurderskant naar binnen. Nu lees ik dat afkitten van de binnenpanelen een oplossing is, zijn er ook andere middelen om dit probleem op te lossen(afdichtende plakstrips o.i.d.)? Kitten heeft niet mijn voorkeur omdat het misschien wel weer eens los moet. Alvast bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden