Ga naar inhoud

edje

Members+
  • Aantal items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over edje

  • Verjaardag 15-12-1974

Profile Information

  • Plaats
    kampen
  • Interests
    auto en gezin

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

edje's Achievements

21

Community reputatie

1

Community Answers

  1. edje

    koppeling slipt na tuning

    kun je die indicator uitzetten dan? haha vandaag nog even opgelet wanneer die aangaf te schakelen. Als je dat aanhoud moet je maar eens opletten waar die dan naar terugvalt.
  2. edje

    koppeling slipt na tuning

    Ik ben in ieder geval blij dat die nu weer goed is en zal er met schakelen wat meer rekening mee houden. Trouwens als je het schakelindicator aanhoud word er ook best vlot opgeschakeld hoor.
  3. edje

    koppeling slipt na tuning

    Nou ja dat weet ik dus niet. Maar het kan niet zo wezen, dat door het verhogen van het vermogen, en een paar keer volgas geven. De aandrijfkracht niet over gebracht kan worden waardoor die doorslipt en dan extra schade oploopt.
  4. edje

    koppeling slipt na tuning

    Ik rij niet altijd zo laag in toeren, komt alleen is voor bij vergeten terug te schakelen. Maar dat merk je dan gauw genoeg als die bromt. Alleen begon die nu te jutteren Ik heb met mijn andere passat meer als 250.000 km met dezelfde koppeling gereden, zal dus wel raar zijn als ik deze al gesloopt heb naar 25.000. Volgens de monteur waren ze al wat minder maar is het proces door het rollen op de bank een stuk versneld.
  5. edje

    koppeling slipt na tuning

    Voor de rest is het echt een wereld van verschil. Ben nog wel iets voorzichtig, maar wat rijd dat goed zeg.
  6. edje

    koppeling slipt na tuning

    nou het gaat eigenlijk niet expres. Je rijd achterop ander verkeer en remt dan af. Hij zakt dan in toeren waarna het verkeer weer versneld. Je moet dan eigenlijk terugschakelen maar geeft gewoon weer gas. Maar goed vandaag ook weer een paar keer laag in toeren gereden maar nu deed die het niet. Hij bromt wel iets maar versneld dan toch langzaam. Denk dat dat wel normaal is .
  7. edje

    koppeling slipt na tuning

    Nou heb ik dat dan weer. potverdikkie als ik terug denk, is het precies hetzelfde stuiteren wat mijn eerste 3bg deed. Alleen deed die het met wegrijden. Dat was ook het vliegwiel. Maar hier zit een nieuwe in dus dat kan dan toch niet?
  8. edje

    koppeling slipt na tuning

    ok dus als je zo'n 1200 omwentelingen draait en je trapt op het gas dan geen gejutter?
  9. edje

    koppeling slipt na tuning

    ja had ik naar gevraagd maar hij kwam met prijzen van bijna het dubbele als wat ik nu heb. En de originele moet het kunnen hebben zegt men.
  10. edje

    koppeling slipt na tuning

    komt toch niet door het hoge koppel he? dat het originele vliegwiel daar niet mee om kan gaan bij te lage toerentallen.
  11. edje

    koppeling slipt na tuning

    ja er zit een nieuwe set in
  12. edje

    koppeling slipt na tuning

    nou jongens ik wil jullie nog even wat vragen, ik rij nu al een paar dagen met de auto met de nieuwe koppeling en vliegwiel. Nu zit ik weer met een nieuw dingetje. Als je laag in toeren rijd en je geeft teveel gas dan stuitert, stotterd, trilt de auto. Je weet wel de brom van o ik rij in een te hoge versnelling ff terugschakelen, is nu een soort van stotter stuiter geworden als je teveel gas geeft. Mijn vraag is of dit kwaad kan? Ik schok er gewoon van is best heftig. Voor de rest rijd hij heerlijk zo maar dit is wel weer even een dingetje. Graag jullie reactie. Gr. Edward
  13. edje

    koppeling slipt na tuning

    volgens de monteur niet, hij had het over iets met de drukgroep dat de plaat niet goed kon aandrukken???, waardoor die doorgeslipt is. En dan kon het snel gaan, vooral als je een paar keer vol op het gas gaat met dit koppel. Hij zei ook dat die al wel een eind op weg was. Ik merk het zelf met de nieuwe koppeling dat die onderin koppelt, en dat deed die met de oude bovenin.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden