Ga naar inhoud

Asprojo

Members+
 • Aantal items

  1887
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

108 Excellent

Profile Information

 • Plaats
  Ermioni - Griekenland
 • Naam
  asprojo

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Asprojo

  2019

  Ik wens alle die dit forum een warm hart toedragen een gezond en voorspoedig 2019. MVG. Jo Krebbers.
 2. Van uit een koud Griekenland wens ik allen op dit forum een fijne kerst en een gezond en voorspoedig nieuwjaar. MVG. Jo Krebbers.
 3. Asprojo

  Prettige Feestdagen

  Van uit een koud Griekenland wens ik allen een Gezond en gelukkig 2016 Veel plezier op het passat forum. MVG. Jo Krebbers.
 4. Een vriend van mij heeft voor het eerst zijn distributieriem laten vervangen van zijn Passat diesel bouwjaar 2000 de km stand is circa 120000. riem heeft er 14 jaar opgelegen en 120000 km gelopen. ik heb de riem gezien en moet zeggen dat hij er niet zorgwekkend slecht uitzag. Bij VW zeggen ze als je niet veel kilometers per jaar rijd de riem na 5 jaar vervangen of tussen de 90000 en 120000 bij veel km rijden per jaar. Wat moeten we hier van denken worden we bang gemaakt en onnodig op kosten gebracht, of is dit geluk hebben. Heeft het klimaat hier een gunstigere werking op deze slijtage het vriest hier nooit wie weet het antwoord. De garage die de wissel heeft uitgevoerd zegt dat niemand wisseld in 5 jaar bij weinig km. Hoor graag reactie,s hier op van deskundigen hier op het forum.
 5. Asprojo

  gebruik slick 50.

  Zijn er mensen op het forum die ervaring hebben met het gebruik van slick 50. Dit zou helpen tegen overmatig slijten van nokkenas bij 2.5 TDI die daar nogal gevoelig voor zijn. Graag reactie,s
 6. Auto moet eerst uitgevoerd worden in Nederland. uitvoerpapieren moeten in turkije weer bij de autoriteiten worden ingeleverd bij invoer in dat land. Als je overweegt dit te doen moet je de koper eers teen flinke aanbetaling laten doen dat je de zekerheid hebt dat de verkoop ook door gaat, dan de nummerplaten inleveren bij de RDW en auto uitvoeren met de verkregen uitvoer documenten terug naar Turkije. is wat meer werk dan je denkt. MVG. Jo Krebbers.
 7. Asprojo

  Vakantie.

  Vandaag vertrek met vakantie naar het wat kouder Nederland. Tot over drie weken. MVG. Jo Krebbers.
 8. Wat voor Additief heb je toegevoegd in de motor? MVG. Jo Krebbers.
 9. Mooie velgen als je rijd zie je geen verschil. MVG. Jo Krebbers.
 10. 320000 km is niet niks,ik zou de compressie van alle cillinders maar eens controleren. MVG. Jo Krebbers.
 11. Voortrein reviseren en het probleem is opgelost,is niets bijzonders bij 248000 km. MVG. Jo Krebbers.
 12. Het is algemeen bekend dat met airco aan het verbruik hoger ligt dan uit dit is niet alleen bij de passat maar bij alle auto,s helaas het geval. MVG. Jo Krebbers.
 13. Het kan nog erger ,te weinig compressie hoeveel km heeft de motor gelopen? MVG. Jo Krebbers.
 14. Ziet er op het oog goed uit,kan me eigenlijk niet voorstellen dat de gilde dieven hier van schrikken. Zal leiden tot nog meer reparatie na diefstal. We horen wel op termijn of dit echt de oplossing is. MVG. Jo Krebbers.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden