Ga naar inhoud

Petroman

Members+
 • Aantal items

  1837
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Petroman

 1. Kijk in dat soort situaties maak je dan een kenteken foto en fotos van de inzittenden, vinden ze vast ook niet fijn.
 2. Heb je de codes wel genoteerd? Misschien dat iemand hier dan kan aangeven wat de oorzaak is geweest.
 3. Petroman

  Asbak achter

  @JanP64, dat zou zo maar kunnen dat het tandwieltje er achter ligt of hangt. Maar hoe kom je daar bij zonder je hele console uit elkaar te moeten halen.
 4. Petroman

  Asbak achter

  English is pretty good but took me nevertheless some *&^% time. Merci ! Als je het doorhebt is het seconden werk. Daarvoor kost het wat meer tijd. Het is een gepriegel omdat je vingers eigenlijk te dik zijn, je het op gevoel moet doen. Tenzij je heel goed op zijn kop op de ahcterbank kan liggen en dan met losse handen.... Maar goed wat fotos om het te verduidelijken: Als je het doorhebt en goed doet dan klikt het onderste draaipunt ook op zijn plek. Bakkie gaat weer dicht en blijft dicht. Maar ik heb nu ook het idee dat ik aan de linkerbovenkant iets mis wat waarschijnlijk een tandwiel moet zijn dat als rondsel in de tandheugel hoort te draaien ?
 5. Petroman

  Asbak achter

  Ineens zag ik het: iemand had de asbak achter blijkbaar geraakt. Vreemd genoeg weet niemand daar dan iets van. Maar goed ding wil niet meer dicht blijven zitten. Na de asbak verwijderd te hebben lag er een plastic strippie in het vaste deel. Na de D-vormige dingen aan de klep/asbak gelijmd te hebben, die waren gebroken blijf ik zitten met hoe alles in elkaar moet gaan. Met name waar dat plastic gevalletje (rode cirkel) moet zitten (voor de foto ligt het even op de asbak). Wie o wie heeft een idee, foto, tekening ?
 6. Petroman

  Achterruitverwarming

  Dus je hebt een auto net gekocht dan heb je toch garantie ? Ik zou eerst verhaal halen bij de verkoper.
 7. Petroman

  Achterruitverwarming

  Draadbreuk ? Staat er wel spanning op de draden bij de achterruit?
 8. @pjoosten: eerst voorstellen wordt op prijs gesteld.
 9. Ik zou gewoon een afspraak maken met @Vdub, lekker met de camper naar Vorden tuffen , koffie lurken, terwijl jullie campertje gemaakt wordt. Kost misschien wat meer maar dan heb je goede service, goede koffie, clubkorting, en prima onderdelen. Misschien ook vloermatten en clubsticker aanbrengen.
 10. ha ha, wanneer is die pomp voor het laatst gecalibeerd ? Mag je daar nog betalen of guldens ?
 11. Als je bij die duitse dealer garantie hebt zou ik mijn rechtsbijstand inschakelen.
 12. Maar je remlicht knippert ook niet, als je die ook mee laat knipperen heb je nog voller beeld.
 13. Zou zo maar kunnen dat de sensor die de schakelstand doorgeeft niet meer 100% is. Of dat de connectors daarvan niet goed contact meer maakt. Ik heb er al twee keer nar laten kijken en met name in de winter als het vriest heb ik er af en toe nog last van. Ding los (laten) halen, openmaken door uitboren van popnagels, dan contacten schuren en weer dicht maken met schroeven. Monteren en hopen op een goede afloop.
 14. @jack vs, is alles nu opgelost en zo ja hoe ?
 15. Dan motor uitzetten bij achteruit steken ....
 16. Tsja, maar dan kan de ruit er ook weer makkelijker uit gehaald worden om vervangen te worden.... Ik zou maar even goed controleren of ze de ruit ook gaan herplaatsen en niet het blokje er uit kloppen en dan voila gaan roepen..
 17. Ik vind die van mij het mooiste ....
 18. Petroman

  onderdelen

  Volgens mij heeft hij een deur gevonden maar wordt er gevraagd om deze te controleren, door iemand in de buurt, ivm de afstand.
 19. Hoeveel ga je er kopen en wat zijn de kosten ? Er is ergens hier een topic over. leverancier, ontwikkelaar, zit inderdaad in het oosten.
 20. Ik heb er geen verstand van maar drie sensoren geven een foutief signaal de camshaft geeft ook een reden: kortsluiting. Ik vermoed dat als je die oplost de andere ook weg zijn.
 21. Welkom @Vw-hecoll op het forum. Voorstellen is niet verplicht maaaar wordt zeer op prijs gesteld.
 22. Petroman

  TPMS

  Hoi, Heeft iemand ervaringen met after market ali express tmps systemen ? En dan in combinatie met android systeem en bv BLE TPMS als app. Dus zonder extra receiver.
 23. Petroman

  Dakgootstrip

  Hallo, Gisteren heb ik de dakgootstrip uit voorzorg moeten loshalen. Het ding kwam af en toe al los en zelfs al een keer op de snelweg moeten stoppen om vast te drukken.... Maar nu de vraag: hoort dat ding recht te zijn of zit er een bepaalde vorm in ? Ik zou zeggen recht want de goot loopt ook recht naar achter maar er zit nu een vreemde vorm in: beetje getordeert en het einde maakt een flauwe bocht. En hoe zet ik dat ding weer terug? voor en achter eerst en dan midden er in drukken of van één kant af werken ?
 24. Mooi dat het goed afgelopen is maar wat was nu oorzaak en gevolg ? Want de tuner kreeg de zwarte piet, maar nu is toch alles weer terug ingelezen met die tuning en doet alles het weer. Dus niet oorzaak tuner ? Maar wat dan wel ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden