Ga naar inhoud

Petroman

Members+
 • Aantal items

  1877
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door Petroman

 1. Niemand meer actief met tps?
 2. Petroman

  Opladen

  En wat zegt de handleiding? Toevallig gisteren een 230V buiten wcd geplaatst/laten plaatsen en 's middags de wagen opgeladen. Ik was meer bezorgt om een groen knipperend "huisje" op de laadunit. Dat betekende volgens de handleiding, pagina driehonderd nog wat dat de wagen aan het laden was. Rood zal betekenen dat de wagen niet laadt en dat zal maar 2 redenen hebben: geen 230v verbinding of er zit een laadschema inde wagen dat laden op jouw moment uitzet. Wat zegt het kleurenschema op de laadklep en wat voor kleurtjes heb je daar naast de stekker op de wagen?
 3. Toen was dat het einde in 2016, nu ik ook een GTE heb in 2023, ben ik wel benieuwd of iemand het "cijfer systeem" achteraf heeft ingebouwd dan wel ingebouwd en aangezet. Ik snap dat je de ventielen en die antenne nodig hebt maar verder nog iets? En wat kost dat anno 2023?
 4. Ok, beetje laat maar hoe heb je dit opgelost als het opgelost is ? Ik ben ook aan het kijken naar die app maar je moet best wel wat privé gegevens achterlaten en van alles accepteren.
 5. uhh, hoe ga je dat karton gebruiken op de wagen ? Tis natuurlijk nieuw karton maar krast dat niet ?
 6. Virtuele cockpit is wel een heel mooie upgrade, net als klaphaak en auto kofferbakdeksel. Wij hadden het ook niet nu wel Oh en discover2 is ook geen slechte upgrade.
 7. Petroman

  bi-xenon

  Wat zegt carsequipement ?
 8. Petroman

  Climatronic

  Op de vraag of je spanning hebt op de clima meld je dat de zekering in orde is. Maar komt er dan ook spanning op de aansluiting? Want als het voor de zekering zit dan maakt een goede zekering ook niets uit. Verder is er een knop combi op je clima die een soort reset /check doet. Nu weet ik alleen niet welke knoppen in welke volgorde dat was.
 9. Er zal er wel geen meer voor de 3BG komen Wel een mooie ontwikkeling.
 10. Dan eerst maar een werkplaats luchtfilter monteren... Of de inlaat aansluiten op een schobe vooraad lucht ? Of sjoemel software.
 11. Kijk in dat soort situaties maak je dan een kenteken foto en fotos van de inzittenden, vinden ze vast ook niet fijn.
 12. Heb je de codes wel genoteerd? Misschien dat iemand hier dan kan aangeven wat de oorzaak is geweest.
 13. Petroman

  Asbak achter

  @JanP64, dat zou zo maar kunnen dat het tandwieltje er achter ligt of hangt. Maar hoe kom je daar bij zonder je hele console uit elkaar te moeten halen.
 14. Petroman

  Asbak achter

  English is pretty good but took me nevertheless some *&^% time. Merci ! Als je het doorhebt is het seconden werk. Daarvoor kost het wat meer tijd. Het is een gepriegel omdat je vingers eigenlijk te dik zijn, je het op gevoel moet doen. Tenzij je heel goed op zijn kop op de ahcterbank kan liggen en dan met losse handen.... Maar goed wat fotos om het te verduidelijken: Als je het doorhebt en goed doet dan klikt het onderste draaipunt ook op zijn plek. Bakkie gaat weer dicht en blijft dicht. Maar ik heb nu ook het idee dat ik aan de linkerbovenkant iets mis wat waarschijnlijk een tandwiel moet zijn dat als rondsel in de tandheugel hoort te draaien ?
 15. Petroman

  Asbak achter

  Ineens zag ik het: iemand had de asbak achter blijkbaar geraakt. Vreemd genoeg weet niemand daar dan iets van. Maar goed ding wil niet meer dicht blijven zitten. Na de asbak verwijderd te hebben lag er een plastic strippie in het vaste deel. Na de D-vormige dingen aan de klep/asbak gelijmd te hebben, die waren gebroken blijf ik zitten met hoe alles in elkaar moet gaan. Met name waar dat plastic gevalletje (rode cirkel) moet zitten (voor de foto ligt het even op de asbak). Wie o wie heeft een idee, foto, tekening ?
 16. Petroman

  Achterruitverwarming

  Dus je hebt een auto net gekocht dan heb je toch garantie ? Ik zou eerst verhaal halen bij de verkoper.
 17. Petroman

  Achterruitverwarming

  Draadbreuk ? Staat er wel spanning op de draden bij de achterruit?
 18. @pjoosten: eerst voorstellen wordt op prijs gesteld.
 19. Ik zou gewoon een afspraak maken met @Vdub, lekker met de camper naar Vorden tuffen , koffie lurken, terwijl jullie campertje gemaakt wordt. Kost misschien wat meer maar dan heb je goede service, goede koffie, clubkorting, en prima onderdelen. Misschien ook vloermatten en clubsticker aanbrengen.
 20. ha ha, wanneer is die pomp voor het laatst gecalibeerd ? Mag je daar nog betalen of guldens ?
 21. Als je bij die duitse dealer garantie hebt zou ik mijn rechtsbijstand inschakelen.
 22. Maar je remlicht knippert ook niet, als je die ook mee laat knipperen heb je nog voller beeld.
 23. Zou zo maar kunnen dat de sensor die de schakelstand doorgeeft niet meer 100% is. Of dat de connectors daarvan niet goed contact meer maakt. Ik heb er al twee keer nar laten kijken en met name in de winter als het vriest heb ik er af en toe nog last van. Ding los (laten) halen, openmaken door uitboren van popnagels, dan contacten schuren en weer dicht maken met schroeven. Monteren en hopen op een goede afloop.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden