Ga naar inhoud

oholtman

Members+
  • Aantal items

    1596
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door oholtman

  1. Zo'n turtle setje is wel leuk om je auto weer door de apk te krijgen maar om je lampen echt als nieuw te krijgen zal je toch met een machine en wat professioneler spul aan de slag moeten.
  2. Dan ken ik iemand die het voor minder doet (kijk maar in mijn onderschrift....)
  3. oholtman

    PrivacyShades..

    Ik heb de echte Sonniboys ook nog nooit gezien, maar ik neem het zeker van je aan Jeroen.
  4. oholtman

    PrivacyShades..

    Ik neem van Jeroen aan dat Sonniboys mooier zijn dan de "goedkope" variant maar als ik het goed zie dan kost de set van sonniboys 279 euro en de "goedkope" variant 130 euro, dat is nogal een verschil. Ben benieuwd wat het gaat worden.
  5. oholtman

    PrivacyShades..

    Jo, ik heb ze van Winparts.nl voor 130 euro maar dan wel met die streep in het midden.Dan weet je dus dat je die niet moet hebben. Bij mijn weten zijn ze er van het merk sonnyboys (als ik het goed spel) uit een stuk, maar die zijn volgens mij wel een stuk duurder. Ik moet zeggen dat die streep mij absoluut niet stoort en ik ben zeer tevreden over de shades. Groet Oetse
  6. Ziet er erg goed uit jeroen, hoelang ben je bezig geweest?
  7. Fijn dat het uiteindelijk toch opgelost is
  8. Ik vind het erg netjes gedaan Jurre! zeer appart!
  9. Ik heb ze vast gekit, dan ben je van het probleem af. Waarschijnlijk is er een lipje afgebroken, althans dat is bij mij het geval, waardoor ze niet meer vast klikken.
  10. Ziet er strak uit! (Voor de winter )
  11. Als ik een oliefilter en 4 liter gastrol 5w30 longlife 3 olie haal bij staadegaard dan ben ik zonder korting 55 euro kwijt, maar dan weet ik wel zeker dat het goed is. Het is altijd lastig om over olie te oordelen, je ziet geen verschillen. het enige verschil wat je kan merken is dat (als het goed is) het olie verbruik met olie van mindere kwaliteit hoger zal liggen dan met kwaliteitsolie. Het andere prijsverschil zal hem deels in de toegevoegde dopes zitten. een duurdere olie zal mischien langer zijn viscositeit behouden en daardoor langer zijn smerende werking. Het echte verschil (als het er is) merk je pas bij hogere kilometerstanden aan de slijtage van de motor.
  12. Erg mooie foto's Jee, en een perfect resultaat
  13. Ik wil je koplampen best (bijna) als nieuw maken maar dan moet je wel helemaal naar Grave (NB) komen, er zal dichterbij wel een mogelijkheid zijn denk ik.Als je toch interesse hebt, hoor ik het wel.
  14. http://www.taligentx.com/passat/mainten ... mechanism/
  15. Ben benieuwd hoe het afloopt, Het gaat hier toch om een wagen die het nodige gekost heeft, ze zou er toch vanuit gaan dat een dealerbedrijf dan niet moeilijk doet om een paar banden...
  16. De olie in de pindakaas trekt in het kunststof daarom blijft het zo lang mooi.
  17. Gaat het bij beide wielen om 15 inch of zijn de velgdiameters verschillend? en was dit probleem er al voor je het reserve wiel monteerde of heb je de auto zo gekocht?
  18. viewtopic.php?f=188&t=38446
  19. Spray & wipe van Poorboys World werkt goedom witte aanslag van wax e.d. weg te krijgen. Pindakaas werkt perfect om door de zon en weersinvloeden grijs geworden kunststof weer mooi zwart te krijgen(vanmiddag uitgeprobeerd op de Passat van schoonpa,ikstond er versteld van)
  20. als je het zo bekijkt klopt het wat je zegt van mijn auto is van 250nm naar 300nm gegaan en 30 pk extra koppel is dus meer gestegen dan pk.
  21. Dit is echt een hele gave bumperlip ja (heb alleen geen idee waar hij vandaan komt )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden