Ga naar inhoud

varilex

Members+
  • Aantal items

    203
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over varilex

  • Verjaardag 22-10-1976

Profile Information

  • Plaats
    ede

varilex's Achievements

13

Community reputatie

  1. tja, dat is aan jou! maar daar heb ik weinig aan kerel
  2. Zoals de titel al aangeeft, Graag alle info met betrekking tot schroefsets voor de passat 3c. Hoe laag? comfort? prijs? tevredenheid? welke merken wel en welke absoluut niet? Ook leuk om te weten welke velg en band maten jullie hebben? Natuurlijk wat foto's van dikke bolides welkom
  3. alvast een photoshopje gemaakt, maar zo ga ik het proberen deze zomer!! keskin kt-4 in 19 inch, heb alleen nog geen bandjes.
  4. varilex

    3bg verlagen

    ligt er helemaal wat je wil qua velgen en banden, en of het er in combinatie mooi uit gaat zien. ik rij met veren van het merk AP 40/40 en met 18 of 19 inch ziet het er goed uit, en het rijd ook nog eens oke!!
  5. Heb vandaag mijn nieuwe zomer velgen binnen gekregen!! Keskin KT4,zwart velgbed en binnenkant spaken, voorkant gepolijst!! de maten zijn:8,5Jx19 inch met ET 35. nu nog even de juiste band zoeken, word 235-35-19, maar welk merk weet ik nog niet hier de foto's.........
  6. over het onderhouden van een automaat zijn de meningen nogal verdeeld. zo zegt bijvoorbeeld de dealer dat het niet nodig is, en een specialist op het gebied van automatische transmissies zegt weer van wel. mijn v6 met tt automaat voelt en schakelt soepel en zonder mankementen, maar nu lijkt het mij geen kwaad te kunnen om hier eens wat onderhoud aan te laten plegen. omdat ik in de onderhouds historie niks kan vinden voel ik me toch wat onzeker. we hebben de passat nu ruim twee jaar en er al zo'n 50.000km mee gereden. de teller staat nu op 220.000. nu las ik laats een onderwerp over een bedrijf dat automaten spoelt met een speciale machine. heb een offerte aangevraagd. ik doe de link er bij zodat ik het niet allemaal hoef uit te leggen. lees het eens door en geef je mening hier over. http://automaat-reinigen-spoelen-olie-verversen.nl/
  7. varilex

    9x18???

    215-35-18 heeft een te lage loadindex voor mijn passat, en zo veel stretch vind ik niet mooi. ik ben er nog niet helemaal uit, of 18 of 19 inch? ik twijfel nog, maar in beide gevallen wil ik 9 j breed!! het is nog geen voorjaar gelukkig, en ik heb nog wat maandjes bedenk tijd.
  8. varilex

    9x18???

    wat zou mooier en beter zijn?? 225-40-18 of 235-40-18?? de auto is best zwaar en zou het dan bij te veel stretch nog wel safe zijn??
  9. varilex

    9x18???

    owh oke!! dat is altijd aan te raden voor de aankoop natuurlijk. ga vanmiddag eens even uitgebreider zoeken op het net.
  10. varilex

    9x18???

    heren, past een setje 9x18 met een et van 35, in combinatie met 225-40-18, rondom op een 3bg v6 4motion??? ik dacht van wel maar vind er niet veel over, vandaar.
  11. bedankt voor het aanbod fai, zal het in gedachten houden!!
  12. net alles gemonteerd, nieuwe drukgreep en stelmotor. wil ik het proberen, jammer joh!! niks geen beweging!! voor de zekerheid de oude drukgreep en de stelmotor doorgemeten, maar deze waren toch echt kapot!! daarna de plus draad doorgemeten bij de schanieren waar deze de achterklep in komt. hier staat geen spanning op. het probleem van dit kleine vervelende dunne draadje ligt dus verder naar voren de auto in!! ben er nu ff klaar mee. we zien wel weer verder.
  13. nou, de knipper in de spiegel werkt!! extra draadje er naar toe getrokken van de zij pinker!! nu de achterklep ellende nog............
  14. nee ook niets, heb ook gelijk een nieuw stelmotor gekocht waar de kabel aan zit zeg maar. deze moet ik nog vervangen, omdat het zo koud is voel ik me nog niet geroepen bij mij voor op straat te gaan klungelen. ik hoop dat als ik beide vervangen heb het geheel weer werkt!!
  15. ik heb vandaag ook de spiegelknippers vervangen, eentje doet het de rechter, en de linker doet niks. samen met de drukgreep vind ik dit natuurlijk zwaar jammer, ik heb geen verstand van elektronica, en als ik al die draden en stekkers zie word ik al misselijk. is er iemand die me kan helpen met beide problemen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden