Ga naar inhoud

amlsegers

Members+
  • Aantal items

    177
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over amlsegers

  • Verjaardag 10-11-1976

Profile Information

  • Plaats
    Hoogerheide

amlsegers's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dat wordt een uitdaging met al die drempels hier in nederland Verder wel een mooie bak
  2. Volgens mij kun je met dit set aardig uit de voeten. Voorbeelden heb ik niet, maar gezien de pads die erbij zitten moet het goed komen. Het zit hem meer in welk polijst spul en wax ga je gebruiken. Maar ook die is bij carclean goed te bestellen. Misschien zijn er mensen op het forum die er wel voorbeelden van kunnen noemen. Of misschien met andere machine hun auto polijsten. Ik zou zelf voor het zelfde set gegaan zijn, maar vond het nogal te duur. Dus ben er vanaf gestapt. De auto alleen gewassen met MBFactor en het reseultaat was voor mij al goed genoeg. Succes met de keuze maken en poetst ze. groet Ad.
  3. Ow oke E 75,- is nog om over na te denken. Is ook niet gelijk zo veel geld. Lees net wel dat er beter weer een beschermlaag op kan. Blijf dit even volgen. Misschien kom ik nog meer te weten... bv is zo'n beschermlaag ook zelf aan te brengen??
  4. Als het om een vraagbak gaat, kun je die zo op internet kopen bij de bekende boeken winkels. Downloaden misschien ook wel...
  5. Nou ziet er goed uit. Zit er zelf ook al een tijdje aan te denken... maar wat was jij kwijt voor het cleanen?
  6. Ziet er goed uit!! Zal moeten gaan sparen denk ik
  7. Idd very nice passat
  8. Ow he, aftermarket xenon (pilot set) was de boosdoener....? Rijd nu toch al een tijd met xenon van pilot, wel geschakeld achter een relais maar goed. Geen enkel probleem... blijf het raar vinden xenon die kortsluiting veroorzaakt achter het dashboard Dat xenon problemen kan veroorzaken dat klopt wel, maar daar heb je kabel setjes voor ed. Maar bij een passat van 2003 moet dat geen probleem zijn. Maar dit is mijn gedachte, als ik het verkeerd heb hoor ik het ook graag. Nooit te oud om te leren. Ps xenon toch niet weggegooit...?? Als je deze achter een relais zet vanaf de 12v bus achter het dashboard links en aansturing vanaf de orginele bedrading van de verlichting moet dat geen probleem zijn.
  9. Ruitewisser motor eens nalopen? Kijken of daar de fout zit. En wat die tik betreft, de stangen eens smeren, meestal gaan die piepjes en die tikjes eruit. Maar ik zou beginnen met het motorje eens nader te bekijken. Aannemend dat de aansturing inorde is, die zou je kunnen nameten of je genoeg voltage hebt. (denk het wel maar toch even alles uitsluiten). Hoop dat je er wat aan hebt! Succes.
  10. amlsegers

    Stuurpomp blues

    Ai, dat is niet mis! Succes met de reparatie.
  11. Als je echt dat afblaas geluid wilt hebben, (ervaring met een vorige auto) kunt beter Zo'n kit hebben: De afbeelding is niet voor een passat maar het gaat om de vorm. Alleen weet ik niet hoe het dan zit met aanpassingen voor de luchtinlaat en of daar sensoren zitten. En hoe die dan weer gaan reageren op deze verandering. Misschien dat iemand daar ervaring mee heeft (bij mijn vroegere auto, toyota starlet, was dit een mod die heel leuk geluid gaf voor 1.3 12v)
  12. Ik kwam net dit artikel tegen, is al een oud..... http://tweakers.net/nieuws/18237/pionee ... ddisk.html misschien heb je er wat aan.... Er zijn dus autoradio's met hdd van pioneer en sony. Maar zijn daar volgens mij mee gestopt, omdat iedereen overgestapt is naar mp3 en ipod. Zie mij eigenlijk ook nog niet echt een laptop naar de auto lopen om er muziek op te zetten. Ik heb zelf een alpine radio met usb aansluiting aan de achterkant, met verleng usb kabel. Die ligt dan in de armsteun met een mp3 stick eraan van 16GB. Werkt perfect.
  13. Komt me bekent voor, heef mijn vorige auto (golf 4) ook gehad. De dealer stak het op verkeerde benzine tanken (goedkope) en veel korte stukken rijden. Die van ons was 1 keer per jaar aan de beurt om schoon te maken, de motor viel elke keer stil op rotondes en bij stoplichten. Misschien heb je wat aan deze link: http://www.vwforum.nl/golf-iv-v-vi-bora ... 85236.html succes met cleanen
  14. amlsegers

    afscheid

    Succes met de Volvo, zeker weten dat je er veel rijplezier in gaat hebben. En ik zal opletten of ik iemand in een volvo zal zien zwaaien.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden