Ga naar inhoud

Cor (3BG)

Members+
  • Aantal items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Cor (3BG)

  • Verjaardag 06-12-1969

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Meppel
  • Naam
    Cor

Overige

  • Vagcom
    nee

Cor (3BG)'s Achievements

1

Community reputatie

  1. Zo, dat zijn toch geen prijzen meer zeg! Misschien toch maar eens kijken of het er nog ligt....
  2. Vanmorgen hoorde ik wat kabaal op het dak en zag ik in de achteruitkijkspiegel een lange strip vliegen. Geen andere auto's geraakt gelukkig en ik denk dat het nu in de middenberm ligt. Hoewel we aan het kijken zijn naar een andere auto, ben ik wel benieuwd wat een nieuwe kost? Heeft iemand hier ervaring mee?
  3. Het geluid is weg! Inspuiten met WD40 heeft geholpen, bedankt voor de tip.
  4. Bedankt voor je reactie, zal het zeker gaan proberen. Heb echter sinds gister een groter probleem in de vorm van een kapotte waterpomp en dat is niet iets wat ik zelf kan doen. Daar gaat de eindejaarsuitkering, helaas....
  5. Sinds een week of twee blijft het geluid van de richtingaanwijzer (relais??) nog hoorbaar nadat deze is uitgezet. Het tikt dan wel sneller. Soms 3 keer soms vaker. En soms ook niet..... Wat kan dit zijn en waar moet ik dit zoeken?
  6. Cor (3BG)

    R36 velgen

    Het verschil valt wel op buurman! Ga je de 16 inch gebruiken voor winterbanden?
  7. Ja, lokale dealer. Zoals zovaak is het onderdeel zelf misschien niet zo duur, maar kost het veel tijd.
  8. Heb er vandaag wat serieuzer naar laten kijken en het is inderdaad de nokkenaskettingspanner. Dat is niet leuk zo vlak voor de vakantie, €1250. Het gaat wel gebeuren want als het ding helemaal stuk gaat (en zoiets gebeurd natuurlijk in de vakantie...) ben ik nog meer de pineut. Het voorstel om meteen maar distributieriem en andere riemen te vervangen, dat laat ik maar voor wat het is. Die zijn nog niet aan de beurt en om dit "voor het gemak" te doen kost me wat te veel euro's.
  9. De passat is vandaag voor grote beurt geweest, maar van die ratel kunnen ze niks maken. Moest het nog maar even aankijken, het zou een kort moment van te lage oliedruk kunnen zijn. Klinkt vaag...... Kan het dan ook de oliepomp zijn die het gaat begeven??
  10. Sinds een paar dagen is er bij de start even een ratel te horen in de motor om daarna gewoon te lopen. Olie is op peil en er is verder niks te merken. Het zal misschien wel niks zijn, maar toch.... Moet binnenkort voor een kleine beurt, maar als iemand een idee heeft hoor ik het graag
  11. Ik ben nog aan het kijken naar voorschermen, LA7W is lastig aan te komen. Dus ben ook benieuwd naar de kleur!
  12. Het laten opknappen kost €350. Dat is dan zonder het meespuiten van het portier wat ivm kleurverschil wel werd aangeraden. Ik ga maar eens op zoek naar de prijs van een gebruikte. Een nieuw ongespoten scherm kost trouwens maar €25. Daar komen dan nog de spuitkosten bij natuurlijk
  13. het valt onder garantie als er midden op een deel een roestplek ontstaat, van binnen uit zeg maar. Op de rand van het voorscherm kan door steenslag en pekel ruimte ontstaan waardoor er een "blaar" ontstaat. Dat is bij mij het geval en dus moet ik een spuiter gaan zoeken voordat het nog erger wordt.
  14. die 12 jaar garantie geldt voor de carrosserie en ik denk niet dat het voorscherm daar onder valt. Maar dat kan ik natuurlijk best mis hebben, ik zal eens gaan informeren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden