Ga naar inhoud

elmian

Members+
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over elmian

Profile Information

  • Plaats
    Hoorn

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

elmian's Achievements

2

Community reputatie

  1. elmian

    olie verbruik

    Heb ook een passat 2.0 8v uit 2002 gehad, kocht m 3 maanden oud met 6000 km op teller bij dealer. Vanaf begin af aan idd elke 1000km een liter olie. Schrok me steeds het lazerus als ie ging piepen en lampje ging branden. Was normaal volgens vw garage bij deze motoren.
  2. Bij mij ging het schakelen wat schokkig en bij bepaalde snelheden ging de motor schommelen in toerentallen. Na nieuwe olie weer top.
  3. Hoi Fai, Heb geen 4motion.. helaas.... En ja ik heb dan een setje rondom nodig. Moet nu toch maar n keer gebeuren. Gr Rob
  4. elmian

    Remschijven brembo

    Hoi allemaal, M'n autootje is toe aan nieuwe remschijven en blokken ( passat V5 2003 variant), ik heb wat gevonden van brembo nr 08574311 en de 09869011. Mijn vraag is : heb ik de juiste? En is dit wat? En........ik heb ook blokken nodig, welke blokken zouden hiervoor goed zijn? Alvast bedankt.....
  5. Bij mij was er een trekhaak onder gemonteerd, en voor de continue plus draad ( b.v. Caravan ) hadden ze de draad gebruikt van de mistlamp. Ik kwam er 2 weken terug achter met APK keuring.
  6. Gevonden!!! Na weer een paar keer achter elkaar dezelfde "storing" gehad te hebben met de deur, toch maar weer in de draadboom gekeken van de midden stijl naar achterdeur. Onder de rubber slang waren de busdraden dusdanig uitgehard/beschadigd dat ze inwendig gebroken waren. Ik heb deze weer gerepareerd d.m.v. solderen en alles werkte weer als vanouds. Kan dit nou komen van veel open en dicht doen, of is dit weer zo'n kwaaltje?. Gebruik de achterdeuren echt nihil.
  7. Sinds zondag weer op 18" new rs6, ziet er toch weer wat beter uit. Moest toch de voorste draagstang aan de bovenkant vervangen.
  8. Update, Net na zo'n 4x m'n deur dicht gesmeten te hebben, doet alles het weer. Zal wel afwachten tot ie weer de geest geeft.
  9. Ooooooooohhh!! Vanaf gister doet m'n linker acherdeurslot en linkerachteraam het niet meer. Moet ik het het zoeken in een draadbreuk of ..................? Heb wel al topics gevonden van een deurslot die het niet deed of een raam, maar niet samen. Wie oooo wie kan help mie.
  10. elmian

    Lekkage

    Bij mij zat er een gaatje/scheurtje in de raamkit aan de bonenkant. Het water druppelde via een randje zo naar beneden naar het dashbordkastje, stekkerblok rechtsonder, vloermat met de kast eronder.
  11. Eindelijk zomerschoenen eronder, de vorige R32 18'' had ik vorig jaar oktober verkocht. Nu een gloednieuw 18'' RS6 met michelin's 225 40 18. : En ook maar meteen even de remklauwen schoongemaakt en geverft.
  12. Ik weet ook niet zeker of het de schuld van de xenon was, maar wil een tweede keer niet riskeren, (kostenplaatje was rond 940,-). (Het verwijderen was overigens op advies van garage) Xenon setjes heb ik nog wel, misschien dat ik ze later wel wel via een relais ga inbouwen , dan ook maar gelijk voor de mistlampen. Hij doet 't gelukkig weer, rijden met ramen open in de regen is best wel k.t.
  13. Update, DOET 'T WEER!!!!!!! Na veel gemeet, kwamen we erachter dat er een sluiting in de can-bus draden zat achter het dashbord. Er zat een sluiting/storing in het instrumentenpaneel, die hierdoor alles plat legde. Nieuw paneel erin en de ramen gingen weer open en dicht en de climate-control deed het ook weer, net als de spiegels. Volgens de garage hadden ze vaker van die vreemde storingen meegemaakt en meestal bij auto's met achteraf ingebouwd XENON. Dat had ik dus ook (en ja, een pilot setje), dus kniptang erbij en eruit met die zooi!!!!! Dan maar geen XENON, maar een nieuw tellerunit geeft je wel een echo in je portemonee...eeee..eeeeeeee. Toen ik +/- 3jaar geleden die XENON meuk ingebouwd had, had ik wel na een tijdje dat m'n spiegels niet meer apart te stellen waren, maar deze gingen zomaar altijd samen op pad, hoe om je de knop ook deed. Waarschijnlijk was het toen al aan de gang. Nu alleen nog m'n ramen open en dicht met AB en ik ben helemaal blij.
  14. Taffes, dat word dan echt zoeken!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden